2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım 14 olunca basim patliyo..suan köydeyim. Istanbula gelecem..istanbul da avrupa yakasinda önerebileceğiniz memnun kaldığınız dr var mi acaba..hic iyi bir dr a denk gelemedim henüz
Canım Allah korusun hamilelikte preeklampsi olabiliyor hiç ihmale gelmez .Ben doktorumdan memnunum prof doktor gökhan yıldırım medipol mega da ama kendisi doğuma çok zor vaka olmadigkn sürece girmiyor o yüzden benide 32.haftada başka doktora yönlendirecek. Evin ne tarafta

Bugün biraz daha iyiyim canım . Yarın sabah Dr randevum var . Normalde bugün gidecektim ama sıra yokmuş . Sen nasıl oldun kasintin geçti mi
Çok sevindim güzel haberlerle gelirsin inşallah. Doktoruma sordum bi kaç soru sordu ellerimde yok ayaklarimda ayakta durursam oluyor dedim sürekli değil gece dinlenmeye geçince ayagindaki şişler iniyordur dedi.Buz aküsü koyuyoruz bide masaj yapınca kaşıntı olmuyor zaten

bülent beyi aynen cok ovuyorlar
Benimki tolga livdeki
Tolga alanında iyi ama biraz ukala
Ben rhaimfilmi vs ona çekindiğim icin ona devam ettim
Seher sari var livde onada iyi diyorlar

Valla evden de olaa calisiyorsunz kizlar ben marttan beri evdeyim cildircam artik zaman gecmiyor. Ise basliyim diye yalvariorum nerdeyse yasak diyip eve gönderiyorlar

Kızlar korkutmak için yazmıyorum asla tedbir amaclı yazıyorum benim teyzem bu tansiyon yüzünden doğum esnasında beyin kanaması geçirdi bir anda tansiyonu yükselmiş o an doğumdaymış şuan beyninde şant var kızı 25 yaşında oldu ama hala izleri devam ediyor kafasına dokundugumuzda hortumu hissedebiliyoruz Allah korusun tansiyonunuz normal olsa bile günde 1 kez ölçün

Canim bunyeye gore degisiyo tansiyon 14 yuksek gibi geldi bana kendini kotu hissediyosan saglik ocagina falan git olcup takip ettir derim yuksek tansiyon hamileliklerde onemli

Gecmis olsun 2.doz yapilincami fenalastin tansiyonun falanmi dusti acaba
Evet canım 2. Dozun ertesi günü fenalaştım hayır tansiyonum düşmedi sıtma ateş ağır halsizlik yaptı ve bebek hareket etmedi. Nstye bağlandım hafif sancı çıktı serumdan sonra kendimize geldik bende kızımda

Geçmiş olsun canım benimde ilkinde olmuştu kusma baş ağrısı fenaydim sağlık ocağına gittim bebek hareket etmiyor diye .Bu aşıyla ilgili erken doğuma neden old söyleniyor riskli gebelere doktor 32.haftadan önce vermiyor aslında benim doktor rahim ağzım ölçüm normal diye vurdur demişti ama bence tehlikeli bu aşı .Neyseki atlatmışsın canım bitti çok şükür dozlarimiz gebeyken

aynı ben. 16marttan beri evdeyim 4 yaşındaki kızımla
Bende 13undn beri. Valla dalga geciolar bnmle ne dert ariyosun kendine otur evde diye de kendi kendime konusmaya basladm artık bi sen anlarsn halimden gene kizin varmis oyalanirsin bende o da yok bi başıma evde..

Canim evim esenlerde yakınım aslinda oraya..gunduz beyin travmasi yaşıyorum resmen..ayaklarim sisti felan korkuyorum

Canım uc gundur 13 14 surekli ayaklarim sisti ama hala normal diyor..gunduz oluyorum..bugün evime gelecem cook korkuyorum ins birsey olmaz ya

Canim iste hala normal diyo suanda dr ada gidemiom.14 ya şimdi bile 14

Canım daha öncede yazmıştım ben Büyük Anadolunun yeni binasındaki dr Sefa Erdem Özhan a gidiyorum çok memnunum çok ilgili hiç usanmadan herşeyi anlatıyor. Watsaptan her sorumu yanıtlıyor. Bu hafta dogum katını gördüm gayet güzeldi.Kapı önlerini hastane kendi süslemiş çok şeker görünüyordu.instegramdan takip et istersen doktoru fikrin olur

Arkadaşlar kovidin tekrar artmasiyla birlikte yeni genelge cikmis hamileler ve kronik hâstalar idari izinli sayılacak diyor.32 den sonrasi icinde gecerlimi acaba gecerliyse dogumdan sonraya aktaramıcakmıyız iznimizibilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…