Geçen dönem aktarmamışlar ama yeni durumu bilmiyorum. Fiilen çalışmadığın durumda aktarmayız demişker eskişehirdeArkadaşlar kovidin tekrar artmasiyla birlikte yeni genelge cikmis hamileler ve kronik hâstalar idari izinli sayılacak diyor.32 den sonrasi icinde gecerlimi acaba gecerliyse dogumdan sonraya aktaramıcakmıyız iznimizibilgisi olan varmı
Korkma canım bir şey olmaz inşallah, doktora gidince bize de yaz durumu. Aşırı yüksek bir tansiyon değil ama yine de takip edilse iyi olur.Canım uc gundur 13 14 surekli ayaklarim sisti ama hala normal diyor..gunduz oluyorum..bugün evime gelecem cook korkuyorum ins birsey olmaz ya
Çok saol canımmedicana-bülent sürücü
liv-tolga şişli
büyük anadolu-gökhan öcal
kendi doktorumu da öneririm ama hastanede değil özel muayenehanesi var medicanada işlemleri yapıyor ercan demir.
ben ilk doğumda bülent sürücüye de gidiyordum o da iyi bir doktor. ercan bey olmasa onu tercih ederim.
Evet liv de Tolga’dan çok Seher sarının yorumları daha iyibülent beyi aynen cok ovuyorlar
Benimki tolga livdeki
Tolga alanında iyi ama biraz ukala
Ben rhaimfilmi vs ona çekindiğim icin ona devam ettim
Seher sari var livde onada iyi diyorlar
Evet canım hatırladım o zaman bakmıştım o doktora da yorumlar iyiydi hastaneyle ilgili kötü yorumlar vardı. Hastanenin yenidoğan ünitesi var mı? Muayene ve doğum ücreti ne kadar oranınCanım daha öncede yazmıştım ben Büyük Anadolunun yeni binasındaki dr Sefa Erdem Özhan a gidiyorum çok memnunum çok ilgili hiç usanmadan herşeyi anlatıyor. Watsaptan her sorumu yanıtlıyor. Bu hafta dogum katını gördüm gayet güzeldi.Kapı önlerini hastane kendi süslemiş çok şeker görünüyordu.instegramdan takip et istersen doktoru fikrin olur
Valla öldüm öldüm dirildim kuzum ya 5 saat hastanede kaldım falan Allah korusun ama gerçekten ağır bir aşı. Gerçekten iyiki bitti dozlar gerçi benim bide rhogam imtihanım var bakalım onu ne zaman vurulucamGeçmiş olsun canım benimde ilkinde olmuştu kusma baş ağrısı fenaydim sağlık ocağına gittim bebek hareket etmiyor diye .Bu aşıyla ilgili erken doğuma neden old söyleniyor riskli gebelere doktor 32.haftadan önce vermiyor aslında benim doktor rahim ağzım ölçüm normal diye vurdur demişti ama bence tehlikeli bu aşı .Neyseki atlatmışsın canım bitti çok şükür dozlarimiz gebeyken
Ankara valiliğinin aldığı tedbir gibi duruyor birde fiilen çalışmadıgımız süre doğum sonrasına aktarılmıyor. yıllık izin bile fiilen çalışılmadığı için o sürede kullansanda doğum sonrasına aktarılmıyorGenelge
Çok geçmiş olsun kuzumm bende de tam tersine 2ci dozda hicbirsey hissetmedim bununla gecmis olsunValla öldüm öldüm dirildim kuzum ya 5 saat hastanede kaldım falan Allah korusun ama gerçekten ağır bir aşı. Gerçekten iyiki bitti dozlar gerçi benim bide rhogam imtihanım var bakalım onu ne zaman vurulucam
Canım hemen birsey olacak diye düsünme dahada yükseltme tansiyonunu sakin ol ama en kısa zamanda doktora gitki kontrol altına alsınlar benim 39uncu haftada cikmisti tansiyon gecen hamileligimde 18lerdeydi ve zamani geldigi icin doguma alindim erken cikanlarda kontrol altina aliniyor bildigim kadariyla sen doktoruna git ilk firsattaCanım uc gundur 13 14 surekli ayaklarim sisti ama hala normal diyor..gunduz oluyorum..bugün evime gelecem cook korkuyorum ins birsey olmaz ya
Büyük ihtimal canım....Brni de müdür büyük ihtimalle uzaktan eğitimle çalışmamı isteyecek 32. Haftaya kadar. O zaman o dönemdeki ekderslerimi alacağım değil mi?
Gecmıs olsun canım. Asıdan sonra mı fenalaştın? Eger oyleyse ası sonrası bende de bir fenalık durumu nefes alamama durumu oldu. Asıdan en fazla 1 saat sonraydı.Dr a sormadım netten de hıc bakmadım.Ası yapmis olabilir mi ki?,Kızlar merhaba ben geldim nasılsınız ne var ne yok pek bakamadım bu aralar foruma. Önce tatile gittim sonra tetanoz 2. Doz vuruldum fenalaştım serum yedim falan derken yeni yeni toplanıyorum. Bi hatrınızı sormak istedim
Canım geçmiş olsun önceki mesajları okuyamadım sana ne oldu tetanoz aşısı mi yaptı seni böyleValla öldüm öldüm dirildim kuzum ya 5 saat hastanede kaldım falan Allah korusun ama gerçekten ağır bir aşı. Gerçekten iyiki bitti dozlar gerçi benim bide rhogam imtihanım var bakalım onu ne zaman vurulucam
Saol cnm brn ilk dozdada hastalanmıştım ama bunda çok çok fena oldumÇok geçmiş olsun kuzumm bende de tam tersine 2ci dozda hicbirsey hissetmedim bununla gecmis olsun
Evet iğneyi olduktan sonraki gece saat 5 ti sıtma ile uyandım ya dişim kırılıcak ya çenem çıkıcak dedim titremekten sonra ateşim çıktı sonra halsizlik baktım saat 12 bebek hala hareket etmio korktum hastaneye gittim serumdan sonra kendime geldimGecmıs olsun canım. Asıdan sonra mı fenalaştın? Eger oyleyse ası sonrası bende de bir fenalık durumu nefes alamama durumu oldu. Asıdan en fazla 1 saat sonraydı.Dr a sormadım netten de hıc bakmadım.Ası yapmis olabilir mi ki?,
Saol kuzum aynen tetanoz çarptı vallaCanım geçmiş olsun önceki mesajları okuyamadım sana ne oldu tetanoz aşısı mi yaptı seni böyle
Çok geçmiş olsun canımSaol cnm brn ilk dozdada hastalanmıştım ama bunda çok çok fena oldum
Evet iğneyi olduktan sonraki gece saat 5 ti sıtma ile uyandım ya dişim kırılıcak ya çenem çıkıcak dedim titremekten sonra ateşim çıktı sonra halsizlik baktım saat 12 bebek hala hareket etmio korktum hastaneye gittim serumdan sonra kendime geldim
Saol kuzum aynen tetanoz çarptı valla
Canım o zaman 2.dozu vurdurmasaydın keske...Saol cnm brn ilk dozdada hastalanmıştım ama bunda çok çok fena oldum
Evet iğneyi olduktan sonraki gece saat 5 ti sıtma ile uyandım ya dişim kırılıcak ya çenem çıkıcak dedim titremekten sonra ateşim çıktı sonra halsizlik baktım saat 12 bebek hala hareket etmio korktum hastaneye gittim serumdan sonra kendime geldim
Saol kuzum aynen tetanoz çarptı valla
Çok geçmiş olsun canım artık 3. Trimester de vücutta hassaslaşıyor galibaValla öldüm öldüm dirildim kuzum ya 5 saat hastanede kaldım falan Allah korusun ama gerçekten ağır bir aşı. Gerçekten iyiki bitti dozlar gerçi benim bide rhogam imtihanım var bakalım onu ne zaman vurulucam
Çok sağol canım izledim aslında benim hareketlerden dolayı bir tedirginliğim olmadı kızım kıpır kıpır zaten çok şükür. Bulanık görme ardından kasık ağrısı olunca korktum. Muayene oldum vajinal muayene de yaptı bir sıkıntı yok şükür. Sadece bebeğimin gelişimi, boyu kilosu 7-10 gün kadar geride. Artık 2 haftada bir çağırdı kontrole inşallah bir dahakine haftasına baya yaklaşmış olur üzüldüm ağladım gelince. Çok iştahlı değilim benim yüzümden olabilir diyebugün kağan kocatepenin bi videosunu izledim 28 haftadan sonra bebeklerin davranış aışkanlıkları değişiyormuş daha az veya daha çok hareket edebilirlermiş tabi sen yine de bi doktora görünmelisin ama çok da tedirgin olmamaya çalış stres iyi değil :/
videoyu buraya bırakıyorum
allah izin verirse çarşamba gidecem yazqrim kuzumKorkma canım bir şey olmaz inşallah, doktora gidince bize de yaz durumu. Aşırı yüksek bir tansiyon değil ama yine de takip edilse iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?