2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Genelge

Eklentiler

• Screenshot_20200831-210639_Chrome.webp
    50 KB · Görüntüleme: 75
Geçen dönem aktarmamışlar ama yeni durumu bilmiyorum. Fiilen çalışmadığın durumda aktarmayız demişker eskişehirde

merhaba,
hazır insanlar doğum hazırlıklarından bahsediyor, ben de bir ekleme yapayım. Aktarlarda filan hazır satılan gül şerbeti lohusa şerbeti şekerleri yerine aşağıdaki linkte göreceğiniz tarifi yapmanızı tavsiye ederim. Gerçek lohusa şerbeti hem lohusa depresyonuna hem de süte iyi geliyor. Linkteyi yazıyı da okuyabilirsiniz. sevgiler

Canım uc gundur 13 14 surekli ayaklarim sisti ama hala normal diyor..gunduz oluyorum..bugün evime gelecem cook korkuyorum ins birsey olmaz ya
Korkma canım bir şey olmaz inşallah, doktora gidince bize de yaz durumu. Aşırı yüksek bir tansiyon değil ama yine de takip edilse iyi olur.

Çok saol canım Ercan beyin ismini çok duydum nette de yorumları iyi. Bu hastanelerin hepsi donanımlı mı medicana ve liv iyi diye araştırmıştım. Liv deki Erdal ırmak çocuk doktorununda yorumları bayağı iyi.

Evet canım hatırladım o zaman bakmıştım o doktora da yorumlar iyiydi hastaneyle ilgili kötü yorumlar vardı. Hastanenin yenidoğan ünitesi var mı? Muayene ve doğum ücreti ne kadar oranın

Valla öldüm öldüm dirildim kuzum ya 5 saat hastanede kaldım falan Allah korusun ama gerçekten ağır bir aşı. Gerçekten iyiki bitti dozlar gerçi benim bide rhogam imtihanım var bakalım onu ne zaman vurulucam

Valla öldüm öldüm dirildim kuzum ya 5 saat hastanede kaldım falan Allah korusun ama gerçekten ağır bir aşı. Gerçekten iyiki bitti dozlar gerçi benim bide rhogam imtihanım var bakalım onu ne zaman vurulucam
Çok geçmiş olsun kuzumm bende de tam tersine 2ci dozda hicbirsey hissetmedim bununla gecmis olsun

Canım uc gundur 13 14 surekli ayaklarim sisti ama hala normal diyor..gunduz oluyorum..bugün evime gelecem cook korkuyorum ins birsey olmaz ya
Canım hemen birsey olacak diye düsünme dahada yükseltme tansiyonunu sakin ol ama en kısa zamanda doktora gitki kontrol altına alsınlar benim 39uncu haftada cikmisti tansiyon gecen hamileligimde 18lerdeydi ve zamani geldigi icin doguma alindim erken cikanlarda kontrol altina aliniyor bildigim kadariyla sen doktoruna git ilk firsatta

Gecmıs olsun canım. Asıdan sonra mı fenalaştın? Eger oyleyse ası sonrası bende de bir fenalık durumu nefes alamama durumu oldu. Asıdan en fazla 1 saat sonraydı.Dr a sormadım netten de hıc bakmadım.Ası yapmis olabilir mi ki?,

Canım geçmiş olsun önceki mesajları okuyamadım sana ne oldu tetanoz aşısı mi yaptı seni böyle

Çok geçmiş olsun kuzumm bende de tam tersine 2ci dozda hicbirsey hissetmedim bununla gecmis olsun
Saol cnm brn ilk dozdada hastalanmıştım ama bunda çok çok fena oldum
Evet iğneyi olduktan sonraki gece saat 5 ti sıtma ile uyandım ya dişim kırılıcak ya çenem çıkıcak dedim titremekten sonra ateşim çıktı sonra halsizlik baktım saat 12 bebek hala hareket etmio korktum hastaneye gittim serumdan sonra kendime geldim
Canım geçmiş olsun önceki mesajları okuyamadım sana ne oldu tetanoz aşısı mi yaptı seni böyle
Saol kuzum aynen tetanoz çarptı valla

Çok geçmiş olsun canım

Canım o zaman 2.dozu vurdurmasaydın keske...
Bu aşılara hiç güvenemiyorum ben artık

Çok geçmiş olsun canım artık 3. Trimester de vücutta hassaslaşıyor galiba

Çok sağol canım izledim aslında benim hareketlerden dolayı bir tedirginliğim olmadı kızım kıpır kıpır zaten çok şükür. Bulanık görme ardından kasık ağrısı olunca korktum. Muayene oldum vajinal muayene de yaptı bir sıkıntı yok şükür. Sadece bebeğimin gelişimi, boyu kilosu 7-10 gün kadar geride. Artık 2 haftada bir çağırdı kontrole inşallah bir dahakine haftasına baya yaklaşmış olur üzüldüm ağladım gelince. Çok iştahlı değilim benim yüzümden olabilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…