- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
Kaç cıktı kuzum beta bende 3 kere beta verdim ilk adetten 2 gün önce 7 şubatta 71.01 cıktı sonra 10 şubatta 316.37 12 şubatta da 837.31 cıktı kuzum daha baktirmadim salı günü randevu aldım doktora gidicemBat brlirsiz normal şartlarda çünkü pko var. Ama sat 12 subatti canım. İlk kez dün idrar ve kan tahlili yaptirdim. Bir de yarın yaptıracağım, sonrasında bir kez daha yaptiririm bir aksilik çıkmazsa inşallah 7. Hafta gibi de kontrole giderim keseyi görmek icin
Kızlar progstani hangi durumlarda veriyor doktor. Ben 7 haftalık olana kadar doktora gitmeyi düşünmuyorum ama acaba herhangi bir ilaç falan kullanmam gerekir mi o zamana kadar. Aklıma ilk progestan geldiBen kullanıyorum canım rahim duvarını kalınlaştırıp düştüğü önlüyor sabah akşam alıyorum
HCG değeri ovitrellenin 19. Günü yani dün 254 çıktı canım. Yarın da baktıracagim inslalah yükselir. Biraz düşük geldi ama bu değerlerde olup yükselenler de var okudm forumda. Kaygılar şimdiden başlıyor sanırım...Kaç cıktı kuzum beta bende 3 kere beta verdim ilk adetten 2 gün önce 7 şubatta 71.01 cıktı sonra 10 şubatta 316.37 12 şubatta da 837.31 cıktı kuzum daha baktirmadim salı günü randevu aldım doktora gidicem
Inşallah sağ salim ilerler gebeliklerimiz sağlıkla kucagimiza alırız❤
Sağol canım desteğin için bizim ilk denememizdi hayırlısı böyleymiş bir kere böyle olacağı bidaha böyle olacağı anlamına gelmiyor senin adına çok sevindim inşallah önümüzdeki ay ben de güzel haber alırımGeçen ay aynısı bana oldu şuan 6 haftalık hamileyim çok şükür. Gerçekten bi dahaki ay hemen dene olacaktır üzülme. Ne kadar erken düşük o kadar sağlıksız bir gebelik.. dediği giibi aslında herr 10 kadından 7-8i bu durumunyaşıyor ama çoğu farkında bile olmuyor
Kuzum bence değer gayet iyi bir sıkıntı yok telas yapma Amin kuzum Rabbim bize bagislasin bebislerimizi sağ salim kucagimiza alalim insallahHCG değeri ovitrellenin 19. Günü yani dün 254 çıktı canım. Yarın da baktıracagim inslalah yükselir. Biraz düşük geldi ama bu değerlerde olup yükselenler de var okudm forumda. Kaygılar şimdiden başlıyor sanırım...
Aynen kuzum onlar iyi olsun sağ salim kucagimiza gelsin inşallah❤ acıya herşeye katlanırız
Karin büyüdükçe ağrılar artıyor kuzu
Amin inşallahKuzum bence değer gayet iyi bir sıkıntı yok telas yapma Amin kuzum Rabbim bize bagislasin bebislerimizi sağ salim kucagimiza alalim insallah❤
Bizde ilk denememizde yaşadıkSağol canım desteğin için bizim ilk denememizdi hayırlısı böyleymiş bir kere böyle olacağı bidaha böyle olacağı anlamına gelmiyor senin adına çok sevindim inşallah önümüzdeki ay ben de güzel haber alırımKasım annesi olamayacak olsam da buraya yazacağım bu sefer reglimin gecikmesini 2 hafta bekleyeceğim erkenden test yapmayacağım
Evet canım bunu 2 3 ay sonra yaşayıp kürtaj olmaktansa embriyo gelişmeden yaşamak en iyisi ben de öyle düşünüyorum vücut kendini korumak için kalitesiz yumurtayı atıp daha sağlıklı yumurtalar geliştiriyorum doktor benden daha çok üzüldü ama ben Allaha inanıyorum ve sabrın sonu selamet her şey çok güzel olcak eminim buna o yüzden bunu yaşayan ve burayı okuyan arkadaşlar varsa umutsuzluğa kapılmasınlarBizde ilk denememizde yaşadıksakın üzülme. İlk heves insan üzülüyor ama sonra diyorsun ki vardır Allahın bi bildiği. İnsan rahmi çok akıllıdır sağlıksız gebelikler atar. Ama senin rahmin şuan gebeliğe hazırladı kendini. Kanaman bittikten sonra 2 günde bir ilişki yaşarsan ihtimalin artacak Allahın izni ile sağlıklı bir gebeliğin olacaktır. Buraya yazmanı bekleyeceğim
Ben de kesenin görüleceği zaman gitmeyi planlıyorum. Hemen gitsem muhtemelen doktor da hiçbir şey göremeyeceği için kan testi tekrarını isteyecek. Testleri sağlık ocaginda yaptırım sonuçlarla giderm artık 6. Hafta
Yok canım herkes kullanmıyor düşük riski olanlar alıyor sadece kanama görenler falan yaniKızlar progstani hangi durumlarda veriyor doktor. Ben 7 haftalık olana kadar doktora gitmeyi düşünmuyorum ama acaba herhangi bir ilaç falan kullanmam gerekir mi o zamana kadar. Aklıma ilk progestan geldi
Canım acısız bitti şükür oluşan bişey yoktu zaten sadece umutlar üzüyor insanı biliyorum ama beterin beteri var Rabbım büyük acıdan korusun inş sağlıklı yavrular nasip etsinEvet canım bunu 2 3 ay sonra yaşayıp kürtaj olmaktansa embriyo gelişmeden yaşamak en iyisi ben de öyle düşünüyorum vücut kendini korumak için kalitesiz yumurtayı atıp daha sağlıklı yumurtalar geliştiriyorum doktor benden daha çok üzüldü ama ben Allaha inanıyorum ve sabrın sonu selamet her şey çok güzel olcak eminim buna o yüzden bunu yaşayan ve burayı okuyan arkadaşlar varsa umutsuzluğa kapılmasınlar
Benim de dün gece oldu kanama sizinki gibi sabaha geçti bugun kontrol vardı kesede sıkıntı yok ama önlem olarak progestan igne yaptı bi göstermekte fayda var imkanınız varsa bi doktora görününCanım peçete bulaşacak kadar kırmızıydı.sonra açık kahve leke gibi ama peçeteyr silince geldi.şimdi Yok gibi ama karın ağrım daha az gibi .ne kadar kanama olursa endişelenmeliyim?
Canım doktor progestan verdiBenim de dün gece oldu kanama sizinki gibi sabaha geçti bugun kontrol vardı kesede sıkıntı yok ama önlem olarak progestan igne yaptı bi göstermekte fayda var imkanınız varsa bi doktora görünün
Progestan Rahmi rahatlatır bebek daha kolay tutunur dedi inşallah senin de güzel haberlerin gelir. Ben bebegin kalp atışını duydum bi rahatlama geldi. İnşallah hayırlısıyla hepimiz duyarızCanım doktor progestan verdi
Önceki mesajlar da yazdıysan göremedim sitede bi sıkıntı var akış cok yavaş. bildirim geldi sıkıntı giderilmeye calıyormuş. Sizde de oluyor mu mesajlar bildirimler gelmiyorCanım doktor progestan verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?