2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kaç cıktı kuzum beta bende 3 kere beta verdim ilk adetten 2 gün önce 7 şubatta 71.01 cıktı sonra 10 şubatta 316.37 12 şubatta da 837.31 cıktı kuzum daha baktirmadim salı günü randevu aldım doktora gidicem
Inşallah sağ salim ilerler gebeliklerimiz sağlıkla kucagimiza alırız

Ben kullanıyorum canım rahim duvarını kalınlaştırıp düştüğü önlüyor sabah akşam alıyorum
Kızlar progstani hangi durumlarda veriyor doktor. Ben 7 haftalık olana kadar doktora gitmeyi düşünmuyorum ama acaba herhangi bir ilaç falan kullanmam gerekir mi o zamana kadar. Aklıma ilk progestan geldi

HCG değeri ovitrellenin 19. Günü yani dün 254 çıktı canım. Yarın da baktıracagim inslalah yükselir. Biraz düşük geldi ama bu değerlerde olup yükselenler de var okudm forumda. Kaygılar şimdiden başlıyor sanırım...

Merhaba kızlar benimde son adet tarihim 7 şubat ama geç döllenme olmuş . 4+1 hamileyim doktor benide haftaya cumartesi çağğırdı keseyi görmmek için kan tahlilimde 44.08 çıktı

Bu kadar düşük çıkmasından birşey olmaz değil mi doktor çok yeni daha dedi

Sağol canım desteğin için bizim ilk denememizdi hayırlısı böyleymiş bir kere böyle olacağı bidaha böyle olacağı anlamına gelmiyor senin adına çok sevindim inşallah önümüzdeki ay ben de güzel haber alırım Kasım annesi olamayacak olsam da buraya yazacağım bu sefer reglimin gecikmesini 2 hafta bekleyeceğim erkenden test yapmayacağım

Kuzum bence değer gayet iyi bir sıkıntı yok telas yapma Amin kuzum Rabbim bize bagislasin bebislerimizi sağ salim kucagimiza alalim insallah

Aynen kuzum onlar iyi olsun sağ salim kucagimiza gelsin inşallah ❤ acıya herşeye katlanırız
Karin büyüdükçe ağrılar artıyor kuzu

Aminnn kuzummm buradaki herkez sağ salim alsın kucaklarına minnoşlarını benim ilk defa sırtıma kramplar girdi bugün bazen hiç bişeyim yok bazen karnımda adet sancıları oluyor.şuan 4 aylık gibi oldum zaten. 34 bedendim pantolonlar iç çamaşırları falan sıkmaya başladı. İştahımda yok yiyemiyorumda kalça ve basenlerim genişledi ödem mi bunlar sizd de var mı böyle şeyler

Kızlar dr gittim keseyi gördüm...5 haftalık hamileyim.miyom var,virajlı bir yolculuk bizi bekliyor dedi,yürüyüş yasak,corasprin verdi,folikasiti değiştirdi 10 kasım doğum dedi,erken doğum olabilir dedi....kilo alma dedi birde,miyom çok baskı yapmasın diye

Bizde ilk denememizde yaşadık sakın üzülme. İlk heves insan üzülüyor ama sonra diyorsun ki vardır Allahın bi bildiği. İnsan rahmi çok akıllıdır sağlıksız gebelikler atar. Ama senin rahmin şuan gebeliğe hazırladı kendini. Kanaman bittikten sonra 2 günde bir ilişki yaşarsan ihtimalin artacak Allahın izni ile sağlıklı bir gebeliğin olacaktır. Buraya yazmanı bekleyeceğim

Evet canım bunu 2 3 ay sonra yaşayıp kürtaj olmaktansa embriyo gelişmeden yaşamak en iyisi ben de öyle düşünüyorum vücut kendini korumak için kalitesiz yumurtayı atıp daha sağlıklı yumurtalar geliştiriyorum doktor benden daha çok üzüldü ama ben Allaha inanıyorum ve sabrın sonu selamet her şey çok güzel olcak eminim buna o yüzden bunu yaşayan ve burayı okuyan arkadaşlar varsa umutsuzluğa kapılmasınlar

Aynen kan güzel yükseliyorsa erken gitmenin hiç anlamı yok

Dört haftalık gebeyim o zaman benn adet günüm bugündü evet . Beta 340 normal dıyorsanız sevındım sızın dört haftada kaçtı acaba

Kızlar progstani hangi durumlarda veriyor doktor. Ben 7 haftalık olana kadar doktora gitmeyi düşünmuyorum ama acaba herhangi bir ilaç falan kullanmam gerekir mi o zamana kadar. Aklıma ilk progestan geldi
Yok canım herkes kullanmıyor düşük riski olanlar alıyor sadece kanama görenler falan yani

Canım acısız bitti şükür oluşan bişey yoktu zaten sadece umutlar üzüyor insanı biliyorum ama beterin beteri var Rabbım büyük acıdan korusun inş sağlıklı yavrular nasip etsin

Canım peçete bulaşacak kadar kırmızıydı.sonra açık kahve leke gibi ama peçeteyr silince geldi.şimdi Yok gibi ama karın ağrım daha az gibi .ne kadar kanama olursa endişelenmeliyim?
Benim de dün gece oldu kanama sizinki gibi sabaha geçti bugun kontrol vardı kesede sıkıntı yok ama önlem olarak progestan igne yaptı bi göstermekte fayda var imkanınız varsa bi doktora görünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…