2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sonuc nezaman cikicak kuzum
Daha ufak ama göremeye bilir normal karından bakıyorsa ki çok zor
Kuzum doktorlar hep kötü ihtimalden bahseder önce sen sitres yapma korkma sakin ol dua et inşallah hiç birşey olmayacak bebişe sağ salim gelecek

Canım peçete bulaşacak kadar kırmızıydı.sonra açık kahve leke gibi ama peçeteyr silince geldi.şimdi Yok gibi ama karın ağrım daha az gibi .ne kadar kanama olursa endişelenmeliyim?

Canım peçete bulaşacak kadar kırmızıydı.sonra açık kahve leke gibi ama peçeteyr silince geldi.şimdi Yok gibi ama karın ağrım daha az gibi .ne kadar kanama olursa endişelenmeliyim?
Kuzum sen istersen bir kadın doğuma gözük için rahat etsin çok kanama olmadi ise devam etmiyorsa düşük deildir inşallah uzan dinlen dikkat et kendine kuzum

1 saate çıkacak sancım geceleri başlıyor yatınca lekelenme dediğim de dün başladı idrarda sonra peçeteye geliyor akıntı gibi ama regl kanamadı gibi iç çamaşırıma bulamıyor bilmiyorum çok üzüldüm şuan

Merhaba, Ben dün b hcg baktırdım 45244 sonucu geldi. Ultrasonda da gebelik kesesi görüldü içinde minik bir nokta vardı. Büyük ihtimal o bebektir dedi. Yine de gebe kesesi boş olabilir diye emin olmak için haftaya tekrar ultrason istedi. Böyle bir durumla karşılaşan var mıdır?

Kac gun gecikmede bu deger cikti cok yüksek çıkmış

12 gün gecikti. ben normalde düzenli olmuyorum ama hiç bu kadar da gecikmemişti.

Hareket edince ve ayakta iş yapınca adet sancısına benzer sancı başlıyor biraz dinlenince geçiyor normal mi?düşük yaşayanlar anlatabilir mi nasıl belirti veriyor?

Normal kuzum bende de oluyor

Yerleşme kanaması olabilir mi.
Sanki öyle geldi bana. Diğer kanama hem fazla hemde uzun sürer diye düşünüyorum. Kaç haftasınız şuan

Bu değerle bebek olmaması imkansız bence :))
Yolk sac görünmüş.
Muhtemelen haftaya görünür bebek.
Ya bide bu şekilde olumsuz konuşan doktorlara devam etmeyin.

Arkadaşlar merhaba adet tarıhım bugundu dün kan testinde üç haftalık gebe çıktım beta 340 çıktı ultrasonda görünmez erken dört gün sonra gel dedı değer de yukselmıs mi bakalım dedı normal mi sızce değer eğer bebegım tutunursa bana hayata kasımda doguyor sızler gbı Allah büyüktür

Adet tarihiniz bugunse bir aylık olmus oluyor bebeginiz hayırlı uğurlu olsun deger de cok güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…