2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok teşekkürler ıcımı rahatlattınız ınsallah sağlıkla alırım kucağıma evet dört hafta oluyor ama doktor değer olarak üç hafta dedı orada kafam karıştı Sızınkı kaçtı

Nasıl 21 haftada duruyor canım ya yani küçük mu doğuyor bebeklerin yoksa organ gelişimi vs de mi duruyor Allah yardımcın olsun veren rabbim yoluna koysun inşallah
Anlamıyorumki canım. 470 gram oluyorlar sonra duruyo gelişim benim haftam ilerliyonama bebek sabit kalıyo vefat eden oğlum mesela 27 haftalık acil aldılar sezeryanla ama 21 le uyumlu yani 6 hafta 1 gram almadı canlı doğdu ama 12 gün sonra kalp krizi geçirdi vefat etti imtihandı Rabbım birdaha göstermesin sonra kızıma kaldım ondanda aynı 21 de durdu ama o 3 hafta sonra almaya başladı kilo şükürler olsun Rabbıme o doğdu nefes aldım sanki dünyam oldu neşem oldu rabbim aldı rabbim verdi

Inşallah kötü birşey deildir kuzum sonuc çıksın bakalım Rabbim sana bagislasin bebeğini

Bence streslik bişey yok canım oluyo şiddetlisancı yoksa inşallah bişey yoktur

Düşük yapıyormuşum gebeliğim sonlanıyor R Rainbow3461
Kuzum çok geçmiş olsun nasi oldu neden oldu aceba doktor birşey dedimi sonuç ne cikti betada mi düşüş görüldü çok üzüldüm ya Rabbim birdaha yasatmasin kimseye yasatmasin inşallah

4+0 hamişsin adet tarihiniz bugünse :)
Değerde normal.
İnşallah sağlıkla gelir aramıza

Kuzum bi başka doktora git mutlaka.
Oda bi baksın.
Kanaman kesildi mi?
Hayır canım ama beta 11 e düşmüş kimyasal gebelik dedi doktor çok erken öğrendiğin için şuan bunu konuşuyoruz eğer daha öğrnememiş olsan şu an reglim başladı dicektin kafana takcak bi durum yok denemeye devam edebilirsin dedi ilk kez bu durumu yaşadığın için her hangi bi teste gerek yok dedi

Geçen ay aynısı bana oldu şuan 6 haftalık hamileyim çok şükür. Gerçekten bi dahaki ay hemen dene olacaktır üzülme. Ne kadar erken düşük o kadar sağlıksız bir gebelik.. dediği giibi aslında herr 10 kadından 7-8i bu durumunyaşıyor ama çoğu farkında bile olmuyor

Canım senin bat nezamandi kaçıncı gün verdin kanı adet gecikmesinden sonra
Bat brlirsiz normal şartlarda çünkü pko var. Ama sat 12 subatti canım. İlk kez dün idrar ve kan tahlili yaptirdim. Bir de yarın yaptıracağım, sonrasında bir kez daha yaptiririm bir aksilik çıkmazsa inşallah 7. Hafta gibi de kontrole giderim keseyi görmek icin

Ben de kesenin görüleceği zaman gitmeyi planlıyorum. Hemen gitsem muhtemelen doktor da hiçbir şey göremeyeceği için kan testi tekrarını isteyecek. Testleri sağlık ocaginda yaptırım sonuçlarla giderm artık 6. Hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…