2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Amin kuzum insallah
Benimde var kuzu aynı şeyler özellikle yorulunca oluyor benimde karnım şişti baya bazenler falan bende fark ettim kıyafetler sıkıyor bol giyinince ağrı pek olmuo rahat ediyorum sende dar giyinme kuzu
Bende anlamadım ne olduğunu iştahım ii benim ara ara gidio sadece hafif bulantı oluo
Bide göğüslerim aşırı büyüdü 80 den 85 e cıktı baya büyüdü inanamadım

Son düzenleme:
selam kızlar :)

kalp atışlarını duyan var mı? ☺
Valla cnm ben 5 haftalıkken gittim keseyi gördüm tek şuan dışarıya çıkmaya korkuyorum biliyorsunuzki korona virüsü türkiye' dede görüldü ve sayı 5'e yükseldi hastanelerde hasta insan dolu. Ben ortalık durulana kadar hastaneye gitmeyi düşünmüyorum, gebelikle ilgili herhangi bi rahatsızlığım olmadığı sürece, bence sizlerde dikkatli olun rabbim bu beladan bizleri korusun inş

İnşallah

Kızlar oğlumu kucağıma alırken kasıklarıma ağrı girdi.
1 saattir ara ara devam ediyor.
Adet olacak gibi.
Çok şiddetli değil ama anlamadım korkmakta istemiyorum

Adet olacak gibi.

Bir şey olmaz Allahın izniyle, benim oğlanda sanki hissetmiş gibi habire anne kucagına al diye tutturuyor, kucaga alırken ben çömelerek almaa dikkat ediyorum, önceden eğilerek alıyordum kasıklarımın cok kasıldıgını farkettim, artık direkt çömelip öyle kaldırıyorum daha rahat oluyor,Allaha emanet miniklerimiz

Bende öyle yapayım artık

Adet olacak gibi.
Kuzum bende bugün çok yoruldum pek oturamadim rahmimde ufak kalp atışı gibi çok hafif tam ortada iğne batması var bende endişelendim ama kime sorduysam normal korkma ilk haftalar olur bebek büyüyor dediler bende biraz rahatladim korkma kuzu kötü bisi olmicak inşallah sağlıkla gelecek bebeklerimiz Allahın izniyle inşallah

Benim gögüslerde öyle oldu hadi göğüsler tamamda daha 6.haftadan kalça ve basenlere ne oluyor onu anlamadım ileriki aylarda kendimi düşünemiyorum artık

Benim gögüslerde öyle oldu hadi göğüsler tamamda daha 6.haftadan kalça ve basenlere ne oluyor onu anlamadım ileriki aylarda kendimi düşünemiyorum artık
Kuzu ben daha sat a gore 4+5 benim simdiden böyle ay olsun ya olsun iyi olsunlarda ❤

Kuzu ben daha sat a gore 4+5 benim simdiden böyle ay olsun ya olsun iyi olsunlarda ❤

Doğru diyosun onlar sağlıklı olsunda kendimi böyle can simitlerim çıkmış olarak görmeye hiç alışkın değilim tuhaf geldi vücudum gözüme kalça büyüyünce kız olacak mı derlerdi doğru mu hatırlıyorum

Aynen kuzum ❤ hahaha ben bi dönem 114 kilo olduğum için alışkınım 2 sene once verdim kilo
Evet kuzu kız derler benimde göbek var 4 5 aylık gibi onada erkek derler ama bence pek alakası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…