- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
Amin kuzum insallahAminnn kuzummm buradaki herkez sağ salim alsın kucaklarına minnoşlarınıbenim ilk defa sırtıma kramplar girdi bugün bazen hiç bişeyim yok bazen karnımda adet sancıları oluyor.şuan 4 aylık gibi oldum zaten. 34 bedendim pantolonlar iç çamaşırları falan sıkmaya başladı. İştahımda yok yiyemiyorumda kalça ve basenlerim genişledi ödem mi bunlar sizd de var mı böyle şeyler
Valla cnm ben 5 haftalıkken gittim keseyi gördüm tek şuan dışarıya çıkmaya korkuyorum biliyorsunuzki korona virüsü türkiye' dede görüldü ve sayı 5'e yükseldi hastanelerde hasta insan dolu. Ben ortalık durulana kadar hastaneye gitmeyi düşünmüyorum, gebelikle ilgili herhangi bi rahatsızlığım olmadığı sürece, bence sizlerde dikkatli olun rabbim bu beladan bizleri korusun inşselam kızlar :)
kalp atışlarını duyan var mı? ☺
İnşallahValla cnm ben 5 haftalıkken gittim keseyi gördüm tek şuan dışarıya çıkmaya korkuyorum biliyorsunuzki korona virüsü türkiye' dede görüldü ve sayı 5'e yükseldi hastanelerde hasta insan dolu. Ben ortalık durulana kadar hastaneye gitmeyi düşünmüyorum, gebelikle ilgili herhangi bi rahatsızlığım olmadığı sürece, bence sizlerde dikkatli olun rabbim bu beladan bizleri korusun inş
Kızlar oğlumu kucağıma alırken kasıklarıma ağrı girdi.
1 saattir ara ara devam ediyor.
Adet olacak gibi.
Çok şiddetli değil ama anlamadım korkmakta istemiyorum
Sat a gore önde gidiyor olabilir ondan oyle demiştir son adetiniz ne zamanGeçen çarşamba devlet hastanesinde baktırdım 4+4 demişti bugün özelde bakıldı 5+5 dedi hangisi doğru anlamadım şimdi ☺
Bir şey olmaz Allahın izniyle, benim oğlanda sanki hissetmiş gibi habire anne kucagına al diye tutturuyor, kucaga alırken ben çömelerek almaa dikkat ediyorum, önceden eğilerek alıyordum kasıklarımın cok kasıldıgını farkettim, artık direkt çömelip öyle kaldırıyorum daha rahat oluyor,Allaha emanet miniklerimiz
Kuzum bende bugün çok yoruldum pek oturamadim rahmimde ufak kalp atışı gibi çok hafif tam ortada iğne batması var bende endişelendim ama kime sorduysam normal korkma ilk haftalar olur bebek büyüyor dediler bende biraz rahatladim korkma kuzu kötü bisi olmicak inşallah sağlıkla gelecek bebeklerimiz Allahın izniyle inşallahKızlar oğlumu kucağıma alırken kasıklarıma ağrı girdi.
1 saattir ara ara devam ediyor.
Adet olacak gibi.
Çok şiddetli değil ama anlamadım korkmakta istemiyorum
Amin kuzum insallah❤
Benimde var kuzu aynı şeyler özellikle yorulunca oluyor benimde karnım şişti baya bazenler falan bende fark ettim kıyafetler sıkıyor bol giyinince ağrı pek olmuo rahat ediyorum sende dar giyinme kuzu
Bende anlamadım ne olduğunuiştahım ii benim ara ara gidio sadece hafif bulantı oluo
Bide göğüslerim aşırı büyüdü 80 den 85 e cıktı baya büyüdü inanamadım
Kuzu ben daha sat a gore 4+5 benim simdiden böyleBenim gögüslerde öyle olduhadi göğüsler tamamda daha 6.haftadan kalça ve basenlere ne oluyor onu anlamadım ileriki aylarda kendimi düşünemiyorum artık
Kuzu ben daha sat a gore 4+5 benim simdiden böyleay olsun ya olsun iyi olsunlarda ❤
Aynen kuzumDoğru diyosun onlar sağlıklı olsundakendimi böyle can simitlerim çıkmış olarak görmeye hiç alışkın değilim tuhaf geldi vücudum gözüme kalça büyüyünce kız olacak mı derlerdi doğru mu hatırlıyorum
Kuzum yaş şehir kaçıncı çocuk kilo da yazarmisin kaydediyim ❤Bende varım 5+2 yız 13 kasım gözüküyo mdt
yas 23 tekırdag 2.cocuk 84 kıloKuzum yaş şehir kaçıncı çocuk kilo da yazarmisin kaydediyim ❤hosgeldin
Kaydediyorum canımyas 23 tekırdag 2.cocuk 84 kılo
Aynıyla canım bakalım kim önce doğuracak ben sezaryenliyim o yuzden belki ben önce doguruurmBende varım 5+2 yız 13 kasım gözüküyo mdt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?