Canım acısız bitti şükür oluşan bişey yoktu zaten sadece umutlar üzüyor insanı biliyorum ama beterin beteri var Rabbım büyük acıdan korusun inş sağlıklı yavrular nasip etsin
Progestan Rahmi rahatlatır bebek daha kolay tutunur dedi inşallah senin de güzel haberlerin gelir. Ben bebegin kalp atışını duydum bi rahatlama geldi. İnşallah hayırlısıyla hepimiz duyarız
Selam aynı tarihlerde aynı acıları yaşamışız bende 31 aralıkta 9 haftalık bebeğimin 7+4 günlükken kalbi durmuştu kürtaj oldum çok zordu .bi kere adet oldum ve hamile olduğumu öğrendim aynı korkular bendede var doktorum tedaviye başlattı hemen bel ve kaşık ağrısı bende de mevcut salı günü kalp atışı icin gidicem kalbim pir pir Rabbim herseyin hayirlisini nasp etsin insallah cümlemize
Hayır canım ama beta 11 e düşmüş kimyasal gebelik dedi doktor çok erken öğrendiğin için şuan bunu konuşuyoruz eğer daha öğrnememiş olsan şu an reglim başladı dicektin kafana takcak bi durum yok denemeye devam edebilirsin dedi ilk kez bu durumu yaşadığın için her hangi bi teste gerek yok dedi
Kızlar progstani hangi durumlarda veriyor doktor. Ben 7 haftalık olana kadar doktora gitmeyi düşünmuyorum ama acaba herhangi bir ilaç falan kullanmam gerekir mi o zamana kadar. Aklıma ilk progestan geldi
Aminn inşallah sizlerde duyun . 6+2 haftalık bebegin kalbi ışık yanıp sönmesi gibi göründü sesi cok az gelir cok küçük ama bi acayım sesini dedi duyduk cok şükür. Gümbür gümbür degildi ama kalp atışı şeklindeydi. Cok küçük ben sadece bebegi görmek için cagırdım ama size kendini gösterdi bebeğiniz dedi doktorum. Çok şükür.
Aminn inşallah sizlerde duyun . 6+2 haftalık bebegin kalbi ışık yanıp sönmesi gibi göründü sesi cok az gelir cok küçük ama bi acayım sesini dedi duyduk cok şükür. Gümbür gümbür degildi ama kalp atışı şeklindeydi. Cok küçük ben sadece bebegi görmek için cagırdım ama size kendini gösterdi bebeğiniz dedi doktorum. Çok şükür.
Hanımlar bende bugün keseyi ve yolk kesesini gördüm. Haftaya kalp atışını dinlemek üzere çağırdı. Yolk kesesi gebeliğin boş gebelik olmadığını gösteriyor değil mi ? Doktora sordum ama bunu demek için erken dedi.