2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Biz sana gitme dedik neden gitmeye kalktin Gelmene sevindim canım

Odamı yapsam yoksa beşik var şuan ablamdan gelcek bir tane dolap mı alsam diye kararsızım o yuzden bakamadm ya. Kaç tl tuttu acaba odanız

Evet sepsert oluyor snra yumusuyor ama günde 3-4 kez olması normal mi sence
ne kadar süre sonra yumusuyor? benım karnımda kasılıyor ama genelde cok yurudugum zamanlarda akşamları ya da. yumusaması saatler alıyor

Canım ben özel hastanede ücretsiz yaptırdım özellerde de ücretsizmiş. Başka bir özel hastane para almıştı ama onlarınki doğru değilmiş

Hayırlı olsun bende onu alıcam gibii tipi daha güzel bide oturma ünitesiyle kapanıyor dimi ?
Teşekkür ederim bende görünüşünü beğendim diğer travel sistemlere göre daha hafif. Evet Oturma ünitesiyle birlikte kapanabiliyor benimde tercih etme sebeplerimden biriydi. Pierre cardin modellerin pusetleri de bir tık daha büyük oluyormuş daha uzun süre kullanılabilir yani.

Canım ben özel hastanede ücretsiz yaptırdım özellerde de ücretsizmiş. Başka bir özel hastane para almıştı ama onlarınki doğru değilmiş
Eminmisin canım özel hastanelerin ücretsiz vurduğundan etrafımdaki tüm özel hastaneler ücret istedi bu iğne için geçende bir arkadaşım vuruldu 750₺ ye indirim yaptırdık tanıdık vardı o yüzden devlet hastanesine gitmek istedim açıkcası

Ya çok teşekkür ederim

Canım ben kendi muayene oldugum özel hastanede yaptırdım ısrarla sorduk ücret var mı diye hayır devlet bu iğneyi karşılıyor dediler ve hiç ücret almadılar. 7. haftamda kanama oldugu için başka bir hastanede yaptırmıştım orası 400 civarı almıştı. Hatta şimdi öğrenince çok kızdım o hastaneye

Senin kaçıncı gebeliğin canım. Benim ilk olduğu için mi iğneyi doğum sonrasına bıraktılar acaba

Kızlar emzik biberonları kaynatanlar oldu mu hiç? göğüs pompası aparatlarını da mı aynı şekilde kaynatacaz? biberon temizleme deterjanı kullanan var mı hiç?

Kızlar emzik biberonları kaynatanlar oldu mu hiç? göğüs pompası aparatlarını da mı aynı şekilde kaynatacaz? biberon temizleme deterjanı kullanan var mı hiç?
Canım ablam önce deterjanla yıkar durular sonra kaynatirdi. Bide hazır su kullaniyordu . Emzigi bilmiyorum ama .pompayida her kullanımdan sonra sıcak su ile yıkar .

Canim ben dun kaynattim gogus pompasinin tum yikanabilir aparatlarini biberonlari emzikleri koydum buyuk tencereye deterjan kullanmadan sicak su ekleyip 10dk ya yakin ocakta kaynattim sonra suzulmeleri icin dizdim bugunde pompayi buzdolabi posetine koydum emzikleride gene kaynattigim emzik kutularina koydum biberonun da zaten kapagi var kapatip kaldirdim cnm

Kizlar göğüs pompasını manuel mi elektrik li mi aldınız . Bebek arabası ne aldınız marka olarak. Bide beşik oda yada hangi mağazadan yada siteden aldınız kurdurup memnun olanlar . Bunlar kaldı ve ben hala karar veremiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…