- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Benim ki bu marka test ettim doğru ölçüyor başka bir ateş ölçerle hep elimin altında her akşam işten gelince eşimin ateşini ölçüyorum. Bebek doğana kadar bozmazsak iyiKızlar bebek ateş ölçer tavsiyeniz varmı marka olarak uzaktan
Paketlerini yeni açtım canım bende deterjanla yıkayıp sonra kaynatım mademCanım ablam önce deterjanla yıkar durular sonra kaynatirdi. Bide hazır su kullaniyordu . Emzigi bilmiyorum ama .pompayida her kullanımdan sonra sıcak su ile yıkar .
Benim biberonum var bi tek emzik vs almadim diğerlerini bu hafta alıcaz toplu yıkayacağım .üni baby biberon temizleyicisini sipariş verdim 16 tl bişeydi onunla yıkayacağım doğalmış ıçeriği .Sicak suyla yıkayip durularım yeterli olur diye düşünüyorum. Temizleyici kullanmazsan karbonat ve sirkeli suda kaynayabilirsin canımKızlar emzik biberonları kaynatanlar oldu mu hiç? göğüs pompası aparatlarını da mı aynı şekilde kaynatacaz? biberon temizleme deterjanı kullanan var mı hiç?
Saol canım. Bende yıkayıp çantasını hazır etmek istiyorum. Dolap poşeti iyi fikir. Kilitli buzdolabı poşetleri alacaktım onlara yerleştirim bende.Canim ben dun kaynattim gogus pompasinin tum yikanabilir aparatlarini biberonlari emzikleri koydum buyuk tencereye deterjan kullanmadan sicak su ekleyip 10dk ya yakin ocakta kaynattim sonra suzulmeleri icin dizdim bugunde pompayi buzdolabi posetine koydum emzikleride gene kaynattigim emzik kutularina koydum biberonun da zaten kapagi var kapatip kaldirdim cnm
Bende unibaby almıştım canım elimde var ama sıvı deterjanı biraz eleştirilince onla yıkamaya çekindim. nette genelde ilk kullanımda kaynatın yazılmış.Benim biberonum var bi tek emzik vs almadim diğerlerini bu hafta alıcaz toplu yıkayacağım .üni baby biberon temizleyicisini sipariş verdim 16 tl bişeydi onunla yıkayacağım doğalmış ıçeriği .Sicak suyla yıkayip durularım yeterli olur diye düşünüyorum. Temizleyici kullanmazsan karbonat ve sirkeli suda kaynayabilirsin canım
Ben pompayı ve biberonları büyük kızımdayken sirkeli su ile deterjansız kaynatırdım. Ama sütün yağı zor çıkıyor biberonu önden yıkamak lazım bebek deterjanı ile ya da bulabilirsen doğal Arap sabunu.Kızlar emzik biberonları kaynatanlar oldu mu hiç? göğüs pompası aparatlarını da mı aynı şekilde kaynatacaz? biberon temizleme deterjanı kullanan var mı hiç?
Çok şükür iyi yarın kontolüm var kilolarını bnde merak ediyotumCanım nasılsın sende iyi gidiyorsun maşallah rahatsındır inşallah bebeklerin kiloları nasıl ben ikiz bebekleri çok merak ediyorum bizim karnımız böyle geriliyor sığınamıyorsak siz ne yapıyorsunuz acaba diye
Kalıbı nasıl canım ? Ben de bu tarz bakınıyorumPembe pijamama uygun direk bu terliği aldimtaci da bulursam tamm
Benim ki yan yatıyormuşMerhabalar, bugün kontrole gittim. Doktorum bebeğin pozisyonunun makat geliş olduğunu söyledi. 31.haftadayız. Artık dönmesi zor ihtimal kendini sezaryene ayarla dedi. Ben normal doğum istiyordum ama bebek için çok riskliymiş. Sizin bebişler döndü mü ya da benim gibi dönmesini bekleyen var mı?
Maşallah canım yarın yaz dr dan gelince çok dikkat et hastanede maskene felan artık toplum içinde tesbit edilemeyen çok çok vaka varmış inşallah güzel haberlerle gelÇok şükür iyi yarın kontolüm var kilolarını bnde merak ediyotumkarın çok büyüdüğü için zorluyo epey erken kısıtlanıyo hareketlerin sağlıkla gelirler inşallah tek isteğim o
Sıvı deterjanın yeni çıkan ürünü var beyaz kapaklı ben geçen gün paylaşmıştım içeriğinde olumsuz bir madde yok sıvı çamaşır sabunu diye geçiyor Dig er ürünleri olumsuz canım birde mühendisinoglu inceledi biberon temizleyicisi de olumsuz birşey yokmuş .Tabi kaynayabilirsin de ama bebek olduktan sonra biberon kullanırsa sürekli kaynatmaya benim zamanım olmayabilir diye aldimBende unibaby almıştım canım elimde var ama sıvı deterjanı biraz eleştirilince onla yıkamaya çekindim. nette genelde ilk kullanımda kaynatın yazılmış.
2 hafta once benimki de makat pozisyonuydu bana 36.haftaya kadar %95 döner dedi, dönmezse sezeryan talep edersin demişti, devlet hastanesindeki doktor. Ben şu an yurt disindayim ters de olsa burda ebeler dönmesi için uğraşıyor önce dönmezse hiç o zaman sezaryan yapıyorlarMerhabalar, bugün kontrole gittim. Doktorum bebeğin pozisyonunun makat geliş olduğunu söyledi. 31.haftadayız. Artık dönmesi zor ihtimal kendini sezaryene ayarla dedi. Ben normal doğum istiyordum ama bebek için çok riskliymiş. Sizin bebişler döndü mü ya da benim gibi dönmesini bekleyen var mı?
Canim senin bebek de benimki gibi yumuşak hareket ediyordu. Şimdi nasıl? Öyle büyük tekmeler var mı gün içi? Benimki yine hafif hafif dokunuyorSıvı deterjanın yeni çıkan ürünü var beyaz kapaklı ben geçen gün paylaşmıştım içeriğinde olumsuz bir madde yok sıvı çamaşır sabunu diye geçiyor Dig er ürünleri olumsuz canım birde mühendisinoglu inceledi biberon temizleyicisi de olumsuz birşey yokmuş .Tabi kaynayabilirsin de ama bebek olduktan sonra biberon kullanırsa sürekli kaynatmaya benim zamanım olmayabilir diye aldim
Benim 27 haftafa dönmüştü baş aşağı pozisyona ama malesef benim sezerya olacak çünkü ilk oğlumda makat gelişi olduğu için sezeryan olmuştum 39+4 kadar bekledik dönmedi ve mecbur sezeryan olmuştum doktor bazı bebekler doğum sancısı ile dönüyor ama riske atmaya gerek yok demişti bunda da 27 hafta da döndü ama normal olamicakMerhabalar, bugün kontrole gittim. Doktorum bebeğin pozisyonunun makat geliş olduğunu söyledi. 31.haftadayız. Artık dönmesi zor ihtimal kendini sezaryene ayarla dedi. Ben normal doğum istiyordum ama bebek için çok riskliymiş. Sizin bebişler döndü mü ya da benim gibi dönmesini bekleyen var mı?
Ben 31den sonra da döner diye biliyorum, bazı şeyler var netten bi araştır istersen dönmesini sağlıyormuş.Merhabalar, bugün kontrole gittim. Doktorum bebeğin pozisyonunun makat geliş olduğunu söyledi. 31.haftadayız. Artık dönmesi zor ihtimal kendini sezaryene ayarla dedi. Ben normal doğum istiyordum ama bebek için çok riskliymiş. Sizin bebişler döndü mü ya da benim gibi dönmesini bekleyen var mı?
Ben haftaya gideceğim kontrole son fittiğimde de ppzisyonundan hiç bahsetmedi ben de sormamıştım bu sefer merak ediyorum bende döndü mü dönmedi mi emin olamıyorum ilerleyen haftalarda da dönebiliyor diye biliyorum ben doktpr neden bu kadar erken konuşmuş anlamadımMerhabalar, bugün kontrole gittim. Doktorum bebeğin pozisyonunun makat geliş olduğunu söyledi. 31.haftadayız. Artık dönmesi zor ihtimal kendini sezaryene ayarla dedi. Ben normal doğum istiyordum ama bebek için çok riskliymiş. Sizin bebişler döndü mü ya da benim gibi dönmesini bekleyen var mı?
Bugün hiç atmadı hiç ama hiç sürekli eşimi aradım atmiyor napiyim yemedigim şey kalmadı diye.Atsa da varla yok arası atıyor genelde çok nadir dışarıdan belli oluyor. Birseyi fark ettim dışarıdan fark edildiğinde karnimda dalgalanmalar oluyir içerde oynuyor gibi o olunca bir kaç gün tekmeleri hissetmiyorum sanırım dönünce oluyor valla takmıyorum artıkCanim senin bebek de benimki gibi yumuşak hareket ediyordu. Şimdi nasıl? Öyle büyük tekmeler var mı gün içi? Benimki yine hafif hafif dokunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?