2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Artık öncesi gibi çok hareket etmezlermiş bu haftalardan sonra.

tetenoz 2 ye saglik ocagimi karar veriyor şart mı?
1 kez oldum da 2.de gerekli mi?
8 hafta ne nasil dayandınız masallah ben her hafta cayırsa dr a giderim meraktan
Yok doktorum da tavsiye etti :)
O arada perinatoloji doktoruna gitmiştim benim bebeğin birazcık sıkıntısı çıkmıştı moralim çok bozuldu. Tekrar gitmek istemdim belki düzelir diye beklemek istedim .

Aynen benim de öyle. Dalgalanma oluyor en fazla. Genelde akşamları ya da sabah erken dalgalanma oluyor. Gun ici sessiz sakin.bugun kasiklarimin az üstünde çok hafif pıt pıt atan bişey var oraya kadar indi mi ayağını mi uzatıyor tam bilmiyorum. Bazı günlerde sağ yanima yumuşak bir tekme hissediyorum mesela ama o da en fazla üç dört günde birdir. Belki bir iki seferdir gün içi. Bizimki de böyle demekki.

İlk karbanotlı sirkeli suda kaynatayım daha sağlıklı olur sonra kullanırken sıcak suyla bebek deterjanı kullanırım

Bu hamilelik bilgisi size Philips Consumer Lifestyle B.V. tarafından sunulur
Bedeniniz Bebeğiniz bir süredir hareket etmediyse ve endişeleniyorsanız bir bardak buzlu su için, aktif olun ya da müzik dinleyin. Fetüs aktivitesi hakkında endişeliyseniz doktorunuzu arayın
Uygulamada böyle diyor, buzlu su içip hareket etmeyi deneyin diye.

Paketlerini yeni açtım kuzum ilk kaynatırım güzelce dediğin gibi sonra sürekli kaynatılmaz. Güvenilirse yeni bişi almayım hiç unibaby biberon temizleyiciyi kullanırım bende. Dediğin sıvı deterjana da bakarım canım.

Kızlar süt sağma makinasınjn motoru hariç parçaları her kullanımdan sonra yıkamaya gerek yok, kilitli poşete koyup dolaba atın gün içinde. Ben iş yerinde öyle yapıyordum. Akşam eve götürüp yıkıyordum.

benim önceden elektrikli pompam vardı lansinoh memnunum şimdi mochi diye bişey aldım. Birinden emzirirken diğerinden akıp gidiyo koruma kapları kâr etmemişti bu sefer bu mochiyi deniycem.

Bebek deterjanı için ne kullanacaksınız ? Ben uni baby alacaktım ama olumsuz yorumlar okudum, siveno baby i araştırıyorum şimdi .. bi yanım da al dalini gitsin diyor , sonuçta yılların markası

ben buradakileden mom’s green soop baby kullandım. Organik içerikli şeyler genelde birbirine benziyor bu sefer univnaby deneme kararındayım

Eklentiler

• DE7C62B8-F73D-4FCF-9506-A7B242DB9067.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 33
Bunu görmeyip aynısını koydum ben de

Aynı anlattigin gibi canım kasigimin oralarda atınca afedersin sanki küçük tuvaletim geliyor

Buzlu su içeyim hiç denemedim ama müzik dinlemekten bugün kulaklarım uyuştu Cem karacaya bile tepki vermedi bugün

Hepsi çok güzel canım çok iyi bi alışveriş olmuş iyi günlerde kullanın Yakın zamanda bende bu tarz bir alışveriş yapmayı düşünüyorum inşallah senin ki gibi indirime denk gelirim

Ben kendim yapacağım inşallah takı yastığı ile birlikte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…