- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Artık öncesi gibi çok hareket etmezlermiş bu haftalardan sonra.Bugün hiç atmadı hiç ama hiç sürekli eşimi aradım atmiyor napiyim yemedigim şey kalmadı diye.Atsa da varla yok arası atıyor genelde çok nadir dışarıdan belli oluyor. Birseyi fark ettim dışarıdan fark edildiğinde karnimda dalgalanmalar oluyir içerde oynuyor gibi o olunca bir kaç gün tekmeleri hissetmiyorum sanırım dönünce oluyor valla takmıyorum artıkIyidir diye düşünüyorum
Öncesinde de etmiyordu kiArtık öncesi gibi çok hareket etmezlermiş bu haftalardan sonra.
Yok doktorum da tavsiye etti :)tetenoz 2 ye saglik ocagimi karar veriyor şart mı?
1 kez oldum da 2.de gerekli mi?
8 hafta ne nasil dayandınız masallah ben her hafta cayırsa dr a giderim meraktan
Aynen benim de öyle. Dalgalanma oluyor en fazla. Genelde akşamları ya da sabah erken dalgalanma oluyor. Gun ici sessiz sakin.bugun kasiklarimin az üstünde çok hafif pıt pıt atan bişey var oraya kadar indi mi ayağını mi uzatıyor tam bilmiyorum. Bazı günlerde sağ yanima yumuşak bir tekme hissediyorum mesela ama o da en fazla üç dört günde birdir. Belki bir iki seferdir gün içi. Bizimki de böyle demekki.Bugün hiç atmadı hiç ama hiç sürekli eşimi aradım atmiyor napiyim yemedigim şey kalmadı diye.Atsa da varla yok arası atıyor genelde çok nadir dışarıdan belli oluyor. Birseyi fark ettim dışarıdan fark edildiğinde karnimda dalgalanmalar oluyir içerde oynuyor gibi o olunca bir kaç gün tekmeleri hissetmiyorum sanırım dönünce oluyor valla takmıyorum artıkIyidir diye düşünüyorum
Benim ilk kızım da hiç hareket etmezdiÖncesinde de etmiyordu kiBenim oğlum annesi babası gibi sakin olacak galiba öyle avutuyorum kendimi ☺
İlk karbanotlı sirkeli suda kaynatayım daha sağlıklı olur sonra kullanırken sıcak suyla bebek deterjanı kullanırımBen pompayı ve biberonları büyük kızımdayken sirkeli su ile deterjansız kaynatırdım. Ama sütün yağı zor çıkıyor biberonu önden yıkamak lazım bebek deterjanı ile ya da bulabilirsen doğal Arap sabunu.
Paketlerini yeni açtım kuzum ilk kaynatırım güzelce dediğin gibi sonra sürekli kaynatılmaz. Güvenilirse yeni bişi almayım hiç unibaby biberon temizleyiciyi kullanırım bende. Dediğin sıvı deterjana da bakarım canım.Sıvı deterjanın yeni çıkan ürünü var beyaz kapaklı ben geçen gün paylaşmıştım içeriğinde olumsuz bir madde yok sıvı çamaşır sabunu diye geçiyor Dig er ürünleri olumsuz canım birde mühendisinoglu inceledi biberon temizleyicisi de olumsuz birşey yokmuş .Tabi kaynayabilirsin de ama bebek olduktan sonra biberon kullanırsa sürekli kaynatmaya benim zamanım olmayabilir diye aldim
Kizlar göğüs pompasını manuel mi elektrik li mi aldınız . Bebek arabası ne aldınız marka olarak. Bide beşik oda yada hangi mağazadan yada siteden aldınız kurdurup memnun olanlar . Bunlar kaldı ve ben hala karar veremiyorum .
Bebek deterjanı için ne kullanacaksınız ? Ben uni baby alacaktım ama olumsuz yorumlar okudum, siveno baby i araştırıyorum şimdi .. bi yanım da al dalini gitsin diyor , sonuçta yılların markası
Bunu görmeyip aynısını koydum ben deSıvı deterjanın yeni çıkan ürünü var beyaz kapaklı ben geçen gün paylaşmıştım içeriğinde olumsuz bir madde yok sıvı çamaşır sabunu diye geçiyor Dig er ürünleri olumsuz canım birde mühendisinoglu inceledi biberon temizleyicisi de olumsuz birşey yokmuş .Tabi kaynayabilirsin de ama bebek olduktan sonra biberon kullanırsa sürekli kaynatmaya benim zamanım olmayabilir diye aldim
Aynı anlattigin gibi canım kasigimin oralarda atınca afedersin sanki küçük tuvaletim geliyorAynen benim de öyle. Dalgalanma oluyor en fazla. Genelde akşamları ya da sabah erken dalgalanma oluyor. Gun ici sessiz sakin.bugun kasiklarimin az üstünde çok hafif pıt pıt atan bişey var oraya kadar indi mi ayağını mi uzatıyor tam bilmiyorum. Bazı günlerde sağ yanima yumuşak bir tekme hissediyorum mesela ama o da en fazla üç dört günde birdir. Belki bir iki seferdir gün içi. Bizimki de böyle demekki.
Buzlu su içeyim hiç denemedim ama müzik dinlemekten bugün kulaklarım uyuştuBu hamilelik bilgisi size Philips Consumer Lifestyle B.V. tarafından sunulur
Bedeniniz Bebeğiniz bir süredir hareket etmediyse ve endişeleniyorsanız bir bardak buzlu su için, aktif olun ya da müzik dinleyin. Fetüs aktivitesi hakkında endişeliyseniz doktorunuzu arayın
Uygulamada böyle diyor, buzlu su içip hareket etmeyi deneyin diye.
Buzlu su dene mutlaka canım ... hatta bazı hemşireler usg ya da nst ye girmeden de buzlu su içmelerini istiyormuşBuzlu su içeyim hiç denemedim ama müzik dinlemekten bugün kulaklarım uyuştuCem karacaya bile tepki vermedi bugün
Hepsi çok güzel canım çok iyi bi alışveriş olmuş iyi günlerde kullanınKizlar bugün ebebekten eksikleri alalım dedik müslim ortulerde ve battaniyelerde 1 alana 1 bedava . Büyük muslimlerde pek renk seçeneği yoktu . Sevi bebenin reflü yatagi sungermi bu arada kizlar sizdede. burdan okuyup aldım ama sünger içi
Aldıklarım yazım
Reflü yatagi sevibebe nin
Bez küvet maşrapa sabun 2 battaniye 2 müslim depant bir tane 3 lu takım 1tane 5 li takım hastane çıkışı . Tırnak makası bebeği yıkamak için sünger . Islak mendil çoklu aldım.
Küvet için file . Pudra odakokusu Daha var ama aklıma gelmiyor şuan toplam 750 TL tuttu indirimle 530 ödedik bide 40 TL hediye çeki tanımlanmış .
Ben kendim yapacağım inşallah takı yastığı ile birlikte:)Sonradan alınan kıyafetleri vs yıkadım ütüledim bugün benim işlerim bitti artık hastane çantası örnek listeleri inceleyip kendi listemi yapıp sonrada çantamı hazırlarım koyarım vestiyere orda hazır beklesin aklima geleni ekler değiştirme felan yaparim
Sade bir taç aldım ben kızlar çok tatlı çok güzel siz baktınız mı terlik taç takımlarına
Bayıldım ya çok şık olmuş maşallahSelam kızlar bende bebişin odasını hazırlıyorum bugun geldi mobilyasi yarinda yika utule yerlestir kismina gecicemtakimlarini deneme amaçlı serdim yıkanip ütülenecekler cok is var çokk
40 aldim canim geldi bu arada 39 giyiyorum normalde rahat çok büyük olmadıKalıbı nasıl canım ? Ben de bu tarz bakınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?