Çok iyi almıssın ben 16 kılo aldım simdiden.Kızlar kilo durumları ne alemde ben 7.5- 8 kg da kaldım bu aralar şükür
Canım bu eski bir msj şu anda bende 9 kilo aldimÇok iyi almıssın ben 16 kılo aldım simdiden.
Geçmiş olsun canım cocul bu düşe kalka büyüyecek keşke olmasaydı ama oluyor inşallah dikkat edersiniz hemen kaynar eski büyükler yaşı kadar günde kaynar derlerbu akşam yürüyüşte kızım scooterden düştü burnunu vurdu yere. öylece eve geldik. baktım azcık şişme var saat 12de gittik acile. film çekildi ufak bir çatlak var burunda. kendi kendine kaynayacak dedi doktor. büyük birşey değil dedi. valla canım slklldı. inş düzgün kaynar. bir daha da yürüyüşe falan gitmem kendimi suçladım resmen.
Bir hafta iki hafta önce yada geride olabiliyor canım genetik olarakMerhaba kızlar
Uzun zamandır girmıyordum . Geçen gün doktoruma gittim 30. Hafta ıcerısındeyım. Bebıs 1750 gram 42 cm dedi bir hafta ondesin dedi. Burdaki verılere göre ıkı hafta onde gibiyim benım gibi olan varmı? Kadınlar kulubundeki verilermi cok dusuk acaba
Neden erken alınsın istiyorsun canım ne dursa o kar anne karnında 39 a kadar dursun sancin olmazsaKizlar bebisim kilosunu yanlis yazmisim 1280olcak 38. Hafta 11 12 13 kasima denk geliyo dedi bende 37 de alin hocam dedim guldu durumuna gore kilosuna gore bakariz dedi
Günaydınn:)Günaydın anneler yeni bir güne daha
Bende de ayni durum var canim sanki ben 30+6 da gitmistim 1898gr di kilosu banada doktor 1 hafta onde dedi ama sanki daha fazla gibi geldi bana da ama usg kagidinda da 1 hafta yaziyo hesaplamalara goreMerhaba kızlar
Uzun zamandır girmıyordum . Geçen gün doktoruma gittim 30. Hafta ıcerısındeyım. Bebıs 1750 gram 42 cm dedi bir hafta ondesin dedi. Burdaki verılere göre ıkı hafta onde gibiyim benım gibi olan varmı? Kadınlar kulubundeki verilermi cok dusuk acaba
Kız bizim 3 4 kilo alanımız var grupta ama bende 12 ile felan bitirirsem iyi diyorum vereceğimi biliyorum insallahGünaydınn:)
9 kılo bile iyi bence helal olsun ne diyim zaten 6-7 kılo dogumla bırlıkte gidiyormussun sen aslında almamıs gibisin maşalahhh
Aynı durumdayim eski resimlere videolara bakıp iç geçiriyorum hoş virüs olmasada gidemezdik hamilelikten dolayı ama yaşam kalitem düşecek eminim. Evimin uzaklığını hep sabır çeke çeke gittim malum istanbulda yasamak zor her akşam itiş kakış toplu taşımalar 17.30 da çıkardım maraton başlardı eve gelince yine devam kendi evimiz old için kiraya geçmeyi hiç düşünmedik 5 yıldır esim de bende o sıkıntıyı yaşıyoruz ama evi değişmeyi asla istemiyorum. Bakalım annem gelirse benim evime işi bırakmamayı düşüneceğim canımCanım böle bir yaşam tarzı olunca insan hep arıyor emin ol. Korona var diye evlere hapsolduk ben resmen bunalıma girdim bazen beni gören çoğu insan çok değişmiş nazlanmış diye eşime yorum yapıyorlarmış. şimdi koronadan dolayı tatile bile gitmeyince içim gidiyor herkese imreniyorum mesela. Ki bunları tek maaşa düşünce sende belki rahat yapamayacaksın birde çocuk masrafları sosyalliğine pek bişey kalmayacak. Evin uzaklığı çok büyük dert evet ama ya işine yakın ya da çocuğuna bakacak annelere yakın evle değiştirmeyi düşünün bence
Ben sabah güzel uyanıyorum ama akşamları çok terlemiş ve yorulmuş gergin hissediyorum karnim da daha gergin oluyor akşamlarıGunaydın herkeseUykusunda birileriyle kavga edip kan ter içinde kalmış gibi uyandım bu sabah yine Ama büyük Pozitif im bugun Herkese musmutlu bırgun olsun
Eşim de senin gibi konusuyor yıllardır hastanelerdesin şimdi yatarak evladını kucağına alacağın günü bekliyorsun belki 2.si nasip olmayacak ve hep keske bebeğimi ben buyutseydim diyeceksin diyor canım.Sabahlari benim uyudugumu görünce çok seviniyormus çünkü çok zor gidiyorduk sabahın 6 sinda zifiri karanlikta yani çalıştım ama gel bana sor ramazan ayında orucluydum gücüm kalmamıştı artık iş çıkışı biri düşürdü metrobüse binerken üstümden ezip de geçtiler bacaklarımda kilcal damar çatlaması olmuş mosmor ve geçmiyor yıllardır günlerce ağrılardan kıpırdayamamıştım. Tek ikilemde kalmam patronlarimi çok seviyorum ve bu aldığım maaşı başka yerde alamam .Bence de anne olmanın keyfini çıkarmalısın.
Bende iş hayatıma ara verdim. İyi ki ara vermişim. Hamilelik sürecinde evde olmak gerçekten çok iyi geldi.
Sıkıntılı rahim yapım olduğundan dolayı bebişi yatarak büyütüyorum.
Eşimin tek maaşıyla yettiği kadar geçiniyoruz.
Eğer çalışırsam aklım bebekte kalacak o daha kötü. İlk bir yıl anneyle bebeğin vakit geçirmesi çok önemli.
İş önemli değil bir şekilde bulunur. Zaten iş anlamında en aranılan mesleğin var.
Ama o bebeğin ilk ayları bir daha gelmeyecek.
Kısacası tatil veya iş hiç düşünmem.
Meleğimiz sağlıkla gelsin de
Ben şuan bile bunalmış vaziyetteyim eşim böyle olmayacak diyor şuan yatmak zorunda old için bunaldın diyir ama bilmiyorum Evde olsam neler yapabilirim ki o kısmı da var hep aynı şeyler çalışmaya alişan için gerçekten çok zor .belki su zamana kadar cakisyor olsaydim iyice bunalmıştım ama marttan beri yatıyorum ve bazen nefes alamadigimi hissediyorum. Iyi düşünüp karar vermek lazim4. seneye giriyorum ben de isimden ayrı. İlk önce güzel gelmişti.10 yıllık çalışma hayatimdan sonra ücretsiz izin alıp bir delilik yapıp yurtdışına taşındım doktora yapmak için. Türkiye'de kadrom hala duruyor 2021 Eylül ayına kadar. İlk sene iyi gelmişti işten güçten uzaklaşıp yeni birşey denemek, hatta gittiğim ulkede eşimle tanistim ve evlendim hemen o yaz. İkinci sene, işimi ozlemeue başladım ama kendimi doktora çalışmalarına vermiştim. 3.yil ben napiyorum para kazanmak iş ortamı ne kadar guzeldi diye kendi kendimi yemeye basladim.4.sene yani bu yıl bebeğim olacak yine evdeyim. Doktora da bitiyor ama bu seferde çocuk olacak diye yine evdeyim hazır iznim de varken. Bir daha yapar mıyım böyle şey asla :) geri dönsem yapar mıydım çok zor :) iş hayatı zorlukları da olsa güzel sanırım ya. Ben çok özledim.
Canım bende çalışamıyorum şu anda çocuklarla bıraktım ama sigortamı kendim yatırmaya devam ediyorum öyle imkanın varsa isteğe bağlı sigortanı devam ettirebilirsin sene kaybetmemiş olursun uzun süre çalışmışsan emekliliğin ziyan olmasin benim 10 yıl oldu birgün yeniden çalışırsam diye devam ettiriyorum arada boşluk olmasın diyeEşim de senin gibi konusuyor yıllardır hastanelerdesin şimdi yatarak evladını kucağına alacağın günü bekliyorsun belki 2.si nasip olmayacak ve hep keske bebeğimi ben buyutseydim diyeceksin diyor canım.Sabahlari benim uyudugumu görünce çok seviniyormus çünkü çok zor gidiyorduk sabahın 6 sinda zifiri karanlikta yani çalıştım ama gel bana sor ramazan ayında orucluydum gücüm kalmamıştı artık iş çıkışı biri düşürdü metrobüse binerken üstümden ezip de geçtiler bacaklarımda kilcal damar çatlaması olmuş mosmor ve geçmiyor yıllardır günlerce ağrılardan kıpırdayamamıştım. Tek ikilemde kalmam patronlarimi çok seviyorum ve bu aldığım maaşı başka yerde alamam .
Ben d vitamini hiç kullanmadım canım bakılmadı da tahlille bakılıp mi kullanıyordun canım bu gidişimde bende yazdirsam yada alsam eczaneden öyle alınıyorsaKızlar d vitamini kullanmaya devam ediyor musunuz benim doktorum geçen ay bıraktırmıştı tahlil falan da yaptırmadı d vitamini hamilelikte çok önemli değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?