2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba kızlar
Uzun zamandır girmıyordum . Geçen gün doktoruma gittim 30. Hafta ıcerısındeyım. Bebıs 1750 gram 42 cm dedi bir hafta ondesin dedi. Burdaki verılere göre ıkı hafta onde gibiyim benım gibi olan varmı? Kadınlar kulubundeki verilermi cok dusuk acaba

Geçmiş olsun canım cocul bu düşe kalka büyüyecek keşke olmasaydı ama oluyor inşallah dikkat edersiniz hemen kaynar eski büyükler yaşı kadar günde kaynar derler

Bir hafta iki hafta önce yada geride olabiliyor canım genetik olarak
Dr sıkıntı görmediyse ne güzel işte güzel büyüyor bebegin

Bende de ayni durum var canim sanki ben 30+6 da gitmistim 1898gr di kilosu banada doktor 1 hafta onde dedi ama sanki daha fazla gibi geldi bana da ama usg kagidinda da 1 hafta yaziyo hesaplamalara gore

Aynı durumdayim eski resimlere videolara bakıp iç geçiriyorum hoş virüs olmasada gidemezdik hamilelikten dolayı ama yaşam kalitem düşecek eminim. Evimin uzaklığını hep sabır çeke çeke gittim malum istanbulda yasamak zor her akşam itiş kakış toplu taşımalar 17.30 da çıkardım maraton başlardı eve gelince yine devam kendi evimiz old için kiraya geçmeyi hiç düşünmedik 5 yıldır esim de bende o sıkıntıyı yaşıyoruz ama evi değişmeyi asla istemiyorum. Bakalım annem gelirse benim evime işi bırakmamayı düşüneceğim canım

Eşim de senin gibi konusuyor yıllardır hastanelerdesin şimdi yatarak evladını kucağına alacağın günü bekliyorsun belki 2.si nasip olmayacak ve hep keske bebeğimi ben buyutseydim diyeceksin diyor canım.Sabahlari benim uyudugumu görünce çok seviniyormus çünkü çok zor gidiyorduk sabahın 6 sinda zifiri karanlikta yani çalıştım ama gel bana sor ramazan ayında orucluydum gücüm kalmamıştı artık iş çıkışı biri düşürdü metrobüse binerken üstümden ezip de geçtiler bacaklarımda kilcal damar çatlaması olmuş mosmor ve geçmiyor yıllardır günlerce ağrılardan kıpırdayamamıştım. Tek ikilemde kalmam patronlarimi çok seviyorum ve bu aldığım maaşı başka yerde alamam .

Ben şuan bile bunalmış vaziyetteyim eşim böyle olmayacak diyor şuan yatmak zorunda old için bunaldın diyir ama bilmiyorum Evde olsam neler yapabilirim ki o kısmı da var hep aynı şeyler çalışmaya alişan için gerçekten çok zor .belki su zamana kadar cakisyor olsaydim iyice bunalmıştım ama marttan beri yatıyorum ve bazen nefes alamadigimi hissediyorum. Iyi düşünüp karar vermek lazim

Canım bende çalışamıyorum şu anda çocuklarla bıraktım ama sigortamı kendim yatırmaya devam ediyorum öyle imkanın varsa isteğe bağlı sigortanı devam ettirebilirsin sene kaybetmemiş olursun uzun süre çalışmışsan emekliliğin ziyan olmasin benim 10 yıl oldu birgün yeniden çalışırsam diye devam ettiriyorum arada boşluk olmasın diye

Kızlar d vitamini kullanmaya devam ediyor musunuz benim doktorum geçen ay bıraktırmıştı tahlil falan da yaptırmadı d vitamini hamilelikte çok önemli değil mi

Kızlar d vitamini kullanmaya devam ediyor musunuz benim doktorum geçen ay bıraktırmıştı tahlil falan da yaptırmadı d vitamini hamilelikte çok önemli değil mi
Ben d vitamini hiç kullanmadım canım bakılmadı da tahlille bakılıp mi kullanıyordun canım bu gidişimde bende yazdirsam yada alsam eczaneden öyle alınıyorsa

28.haftadan günaydınnn bende bu sabah tartıldım normalde çok dikkat etmedim şeker vs tatlı yaklaşık 2 haftadır günde ortalama 6.000-7.000 bin atıyorum ben biraz iri yarıyım kiloluda hamile kaldım +4.5 la devam ediyorum yürüyüşün faydasını çok gördüm inşAllah böyle devam eder evlendikten sonra +15 kilo aldım sonra hamilelik bakalım nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…