2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Bence de anne olmanın keyfini çıkarmalısın.
Bende iş hayatıma ara verdim. İyi ki ara vermişim. Hamilelik sürecinde evde olmak gerçekten çok iyi geldi.
Sıkıntılı rahim yapım olduğundan dolayı bebişi yatarak büyütüyorum.
Eşimin tek maaşıyla yettiği kadar geçiniyoruz.
Eğer çalışırsam aklım bebekte kalacak o daha kötü. İlk bir yıl anneyle bebeğin vakit geçirmesi çok önemli.
İş önemli değil bir şekilde bulunur. Zaten iş anlamında en aranılan mesleğin var.
Ama o bebeğin ilk ayları bir daha gelmeyecek.
Kısacası tatil veya iş hiç düşünmem.
Meleğimiz sağlıkla gelsin de

4. seneye giriyorum ben de isimden ayrı. İlk önce güzel gelmişti.10 yıllık çalışma hayatimdan sonra ücretsiz izin alıp bir delilik yapıp yurtdışına taşındım doktora yapmak için. Türkiye'de kadrom hala duruyor 2021 Eylül ayına kadar. İlk sene iyi gelmişti işten güçten uzaklaşıp yeni birşey denemek, hatta gittiğim ulkede eşimle tanistim ve evlendim hemen o yaz. İkinci sene, işimi ozlemeue başladım ama kendimi doktora çalışmalarına vermiştim. 3.yil ben napiyorum para kazanmak iş ortamı ne kadar guzeldi diye kendi kendimi yemeye basladim.4.sene yani bu yıl bebeğim olacak yine evdeyim. Doktora da bitiyor ama bu seferde çocuk olacak diye yine evdeyim hazır iznim de varken. Bir daha yapar mıyım böyle şey asla :) geri dönsem yapar mıydım çok zor :) iş hayatı zorlukları da olsa güzel sanırım ya. Ben çok özledim.

Kizlar bebisim kilosunu yanlis yazmisim 1280olcak 38. Hafta 11 12 13 kasima denk geliyo dedi bende 37 de alin hocam dedim guldu durumuna gore kilosuna gore bakariz dedi

Senin cok ama ya gerckdn 32 lira verdm ben yuklemeye. Kan testlerini de saglk ocaginda yaptiriyorm valla doktr da hic demedi burda yaptr die yaptrdn mi die soruyo direk bazi hastaneler o icecegi de parayla verioms bunlar bedava verio rn azindn
Sağlık ocağının yapmayacağı her kan testine baktı işte Farklı hastalık taşıyıcılığı falan varmı diye kan uyuşmazlığına baktı artı şeker yükleme o yüzden o kadar tuttu galiba Yine de çok geldi bana ama hastaneler hep öle burda

Ay şu altta 74 gün yazıyor ya doğuma nasıl az geliyor gözüme, hiç hazır değilim sanki. Bir de bir kaç hafta önceden geldiğini düşünemiyorum hiç

Ay şu altta 74 gün yazıyor ya doğuma nasıl az geliyor gözüme, hiç hazır değilim sanki. Bir de bir kaç hafta önceden geldiğini düşünemiyorum hiç
Aynı seyi bugun ben düsündüm gebelik uygulamasida doguma az kaldigi bu zamanda diye yazmiss off dedim bebisime kavusmak istiyorum ama böyle kanguru gibide birlikte olmak cok zevkli

yok canım zaten çok dikkatliyim de ben küçük kızım için gitmek istiyorumdaha çok ben pek bişey yapamam zaten..

Benim kasıklar da ağrıyor ben çatı ağrısı ile de karıştırıyor olabilirim o yğzden göstermek istedim ama çok kızgınım gerçekten kendi doktoruma ulaşamamak çok kötü

Aynı seyi bugun ben düsündüm gebelik uygulamasida doguma az kaldigi bu zamanda diye yazmiss off dedim bebisime kavusmak istiyorum ama böyle kanguru gibide birlikte olmak cok zevkli
De mi o yönü de var, karnında taşımak da ayrı bir zevk ne bileyim.

Onu takma canım o zaman, sen tahlil ver zaten izlenecek yol bellidir tahlil sonucuna göre.

37 doluncada normal oluyo canim 2 tane daha var bende bir once iyilesmek isterim diye dedim bel agrim cok var ondan son günler gecmwz cunku 9 ay gecer o 1 hafta gecmez@aslihancngz bir once sevelim minciklayalim

bu akşam yürüyüşte kızım scooterden düştü burnunu vurdu yere. öylece eve geldik. baktım azcık şişme var saat 12de gittik acile. film çekildi ufak bir çatlak var burunda. kendi kendine kaynayacak dedi doktor. büyük birşey değil dedi. valla canım slklldı. inş düzgün kaynar. bir daha da yürüyüşe falan gitmem kendimi suçladım resmen.

Geçmiş olsun canim, çocuk bunlar olacak canim, bugün benim kızım da ters bi şekilde düştü, bi anda dizine minik bi taş derinin altına giriverdi öyle bi kanadı ki, napalim canim çocuk işte bunlar ;( .

Bende işimi bıraktım ögretmenim cok sevdiğim bir iş yerim vardı. Ama ilk bebegimi başkaları baksın öpüp koklasın diye dilemedim. Ne zorluklarla dogurdum kuzumu. Çalışmayı cok özledim ama çalışmak mı bebegim mi olmadı. Özel de çalısıyorsanız tekrar dönebilirsiniz.maddi olarak sıkıntı yoksa bu hayatta sadece para kazanıp daha fazlası demek Dogru mudur.sevmediginiz insanların yanına minik bebegi bırakıp gitmek cok zor.
Çalışmadığım dönemde o kadar cok etkinlik aktivite kurs a katıldım ki hiç boş vaktim yoktu. Sıkılmak kişinin kendi elinde. ( Maddi olarak yetmiyorm çalılmak ZORUNDAYIM diyenler yazdıklarımı es geçsin lütfen )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…