- 9 Aralık 2019
- 136
- 254
- 53
- 34
Kizlar toplu cevap vereyim .Ben işyerime bırakıcam dedim 32.haftada da gider 9 yıllık tazminatımı alıp gelir ondan sonrası evimde bebeğime bakarım diye düşündüm. Özel sektörde masa başı işim ama evim işime çok uzak 1.5 saat metrobüs sonra yürüme sonra minibüs. Eve geldiğimde helak durumdayim. Eminim bende bunalırım aylardır evdeyim iş yerimde hiç sevmediğim insanları bile özledim.Bu arada uzaktan çalışma imkanim yok isim muhasebe 1 gün gitmesem evraklar dağ oluyordu. Niyetim 2 yaşından sonra ise başlamak ama şu da var burda eski eleman old için aldığım maaşı başka bir yere alamam ve çalıştığım yer çok güvenilir istediğin zaman borca girebilirsin günün den önce yatar maaşlar vs.ama bir yandan da özel old için çok kötü ruhlu insanlar var sen odana geçip işini yapsan da çomak sokmadan duramıyorlardı artık son dönem iyice bunalmıştım bilmiyorum kızlar kafam çok karışık. Isin maddi botituda var eşim mali müşavir çok şükür geliri iyi ev kredimiz var cuzi bir miktar ama biraz rahat yaşamaya alıştık virüs den önce her bulduğumuz bayramlarda vs bi yerlere kaçardık yılda 6 7 kez tatile gittiğimiz oluyor kafamiz esiyor 2 günlüğüne kaçar yazın 2 haftalık yıllık izinler bayramlar hepsimi degerlendirirdik şimdi tek maaşa düşünce böyle olmayacak .Bir yanim otur zor sahip old bebegini büyüt bir yanım çalış para ni kazan hayatını rahat yasa diyor. Bide bu kadar ikilemde kalma sebebim hem yol hemde çalıştığım yerdeki kötü insanlar iyice Migdem bulanmıştı akil akildan üstündür detaylı yazdım sizce
Bu arada eşimin fikri sen 5 yıldır evliligimiz boyunca elinden geleni yaptin yol uzak kar kış demedin ayak da gidip gelmekten bacaklarinda varisler oluştu artık bırak ve anneciğinin tadını çıkar diyor .
4. seneye giriyorum ben de isimden ayrı. İlk önce güzel gelmişti.10 yıllık çalışma hayatimdan sonra ücretsiz izin alıp bir delilik yapıp yurtdışına taşındım doktora yapmak için. Türkiye'de kadrom hala duruyor 2021 Eylül ayına kadar. İlk sene iyi gelmişti işten güçten uzaklaşıp yeni birşey denemek, hatta gittiğim ulkede eşimle tanistim ve evlendim hemen o yaz. İkinci sene, işimi ozlemeue başladım ama kendimi doktora çalışmalarına vermiştim. 3.yil ben napiyorum para kazanmak iş ortamı ne kadar guzeldi diye kendi kendimi yemeye basladim.4.sene yani bu yıl bebeğim olacak yine evdeyim. Doktora da bitiyor ama bu seferde çocuk olacak diye yine evdeyim hazır iznim de varken. Bir daha yapar mıyım böyle şey asla :) geri dönsem yapar mıydım çok zor :) iş hayatı zorlukları da olsa güzel sanırım ya. Ben çok özledim.Kizlar toplu cevap vereyim .Ben işyerime bırakıcam dedim 32.haftada da gider 9 yıllık tazminatımı alıp gelir ondan sonrası evimde bebeğime bakarım diye düşündüm. Özel sektörde masa başı işim ama evim işime çok uzak 1.5 saat metrobüs sonra yürüme sonra minibüs. Eve geldiğimde helak durumdayim. Eminim bende bunalırım aylardır evdeyim iş yerimde hiç sevmediğim insanları bile özledim.Bu arada uzaktan çalışma imkanim yok isim muhasebe 1 gün gitmesem evraklar dağ oluyordu. Niyetim 2 yaşından sonra ise başlamak ama şu da var burda eski eleman old için aldığım maaşı başka bir yere alamam ve çalıştığım yer çok güvenilir istediğin zaman borca girebilirsin günün den önce yatar maaşlar vs.ama bir yandan da özel old için çok kötü ruhlu insanlar var sen odana geçip işini yapsan da çomak sokmadan duramıyorlardı artık son dönem iyice bunalmıştım bilmiyorum kızlar kafam çok karışık. Isin maddi botituda var eşim mali müşavir çok şükür geliri iyi ev kredimiz var cuzi bir miktar ama biraz rahat yaşamaya alıştık virüs den önce her bulduğumuz bayramlarda vs bi yerlere kaçardık yılda 6 7 kez tatile gittiğimiz oluyor kafamiz esiyor 2 günlüğüne kaçar yazın 2 haftalık yıllık izinler bayramlar hepsimi degerlendirirdik şimdi tek maaşa düşünce böyle olmayacak .Bir yanim otur zor sahip old bebegini büyüt bir yanım çalış para ni kazan hayatını rahat yasa diyor. Bide bu kadar ikilemde kalma sebebim hem yol hemde çalıştığım yerdeki kötü insanlar iyice Migdem bulanmıştı akil akildan üstündür detaylı yazdım sizce
Bu arada eşimin fikri sen 5 yıldır evliligimiz boyunca elinden geleni yaptin yol uzak kar kış demedin ayak da gidip gelmekten bacaklarinda varisler oluştu artık bırak ve anneciğinin tadını çıkar diyor .
Kizlar bebisim kilosunu yanlis yazmisim 1280olcak 38. Hafta 11 12 13 kasima denk geliyo dedi bende 37 de alin hocam dedim guldu durumuna gore kilosuna gore bakariz dediBu arada kizlar kontrolum guzel gecti kizim 29 hafta 4 gun cikti yani 1 haftaya yakin onde kilomuz 1128 gr 39 cm olmus suyumuz iyi akintim oldugunu soylemistim vajinal muayne yapti zaten bugun yesile dondu akintim icerisi cok yogun dedi antibiyotik vermedi gecirmez dedi baska 2 tane ilac verdi birini ilk 3 gun icerisinin temizlenmesi icin verdi ondan sonra fitil verdi bunlar anca temizler dedi o kadar yogun yani ped kullan dedi rengi kahve ilacin akicak yatak bile batabilir dedi bizden haberler boyle bidaha kontrol 1 ay sonra bebek makat gwlis yani terse donmus ama sorun deil zaten sezeryan daha donebilir dedi
Sağlık ocağının yapmayacağı her kan testine baktı işte Farklı hastalık taşıyıcılığı falan varmı diye kan uyuşmazlığına baktı artı şeker yükleme o yüzden o kadar tuttu galiba Yine de çok geldi bana ama hastaneler hep öle burdaSenin cok ama ya gerckdn 32 lira verdm ben yuklemeye. Kan testlerini de saglk ocaginda yaptiriyorm valla doktr da hic demedi burda yaptr die yaptrdn mi die soruyo direkbazi hastaneler o icecegi de parayla verioms bunlar bedava verio rn azindn
Niye canım 37Kizlar bebisim kilosunu yanlis yazmisim 1280olcak 38. Hafta 11 12 13 kasima denk geliyo dedi bende 37 de alin hocam dedim guldu durumuna gore kilosuna gore bakariz dedi
İnşallah canım amiinGözün aydın canım inşallah daha çok içer de çabuk çabuk büyür annesinin yanına gelir minnoş.
Sağol canım benim inşallahCanim benim çok sevindim, ins senin sütünle daha da güçlenecek eminim. Sen ne kadar güçlü olursan kizin da o kadar güçlü olur. Rabbim güç kuvvet versin size ins
Aynı seyi bugun ben düsündüm gebelik uygulamasida doguma az kaldigi bu zamanda diye yazmiss off dedim bebisime kavusmak istiyorum ama böyle kanguru gibide birlikte olmak cok zevkliAy şu altta 74 gün yazıyor ya doğuma nasıl az geliyor gözüme, hiç hazır değilim sanki. Bir de bir kaç hafta önceden geldiğini düşünemiyorum hiç
Nereye gideceksin canım lütfen dikkat et kendine virüs çıldırmış durumda son hız yayılıyor denize gideceksen de ıslak mayoyla asla oyalanma bir arkadaş ıslak mayoyla beklemiş de epey sancısı ve enfeksiyonu olmustu
Benim kasıklar da ağrıyor ben çatı ağrısı ile de karıştırıyor olabilirim o yğzden göstermek istedim ama çok kızgınım gerçekten kendi doktoruma ulaşamamak çok kötüValla geç kalma göster hemen, ben antibiyotik kullanmak zorunda kaldım kasıklarım çok ağrımaya başlamıştı, geç kaldım. Herhangi bi doktora gitsen de fark etmez bence git tahlil ver, sonuçları kendi doktoruna da atarsın imkanın varsa.
Geç oldu artkk kahve yerine uyuyarak tadını çıkarırsın :)
De mi o yönü de var, karnında taşımak da ayrı bir zevk ne bileyim.Aynı seyi bugun ben düsündüm gebelik uygulamasida doguma az kaldigi bu zamanda diye yazmiss off dedim bebisime kavusmak istiyorum ama böyle kanguru gibide birlikte olmak cok zevkli
Onu takma canım o zaman, sen tahlil ver zaten izlenecek yol bellidir tahlil sonucuna göre.yok canım zaten çok dikkatliyim de ben küçük kızım için gitmek istiyorumdaha çok ben pek bişey yapamam zaten..
Benim kasıklar da ağrıyor ben çatı ağrısı ile de karıştırıyor olabilirim o yğzden göstermek istedim ama çok kızgınım gerçekten kendi doktoruma ulaşamamak çok kötü
Bnmde ögrendigin iyi oldu bende geçen haftaninkini hesaplayım dr um kilosunu söyledi boyunu söylememişti bende sormamıştım haftasıyla uyumlu diyince bakalım kaçmış bebegimin boyu
evet bu usg de yazmıyor malesefUltrasonun üzerinde yazar FL diye. Yok mu öyle birşey? Belki ultrason aletine göre değişiyordu. Ordaki birimi 7 ile carpiyoruz. Ben öyle hatırlıyorum.
Geçmiş olsun canim, çocuk bunlar olacak canim, bugün benim kızım da ters bi şekilde düştü, bi anda dizine minik bi taş derinin altına giriverdibu akşam yürüyüşte kızım scooterden düştü burnunu vurdu yere. öylece eve geldik. baktım azcık şişme var saat 12de gittik acile. film çekildi ufak bir çatlak var burunda. kendi kendine kaynayacak dedi doktor. büyük birşey değil dedi. valla canım slklldı. inş düzgün kaynar. bir daha da yürüyüşe falan gitmem kendimi suçladım resmen.
Bende işimi bıraktımKizlar toplu cevap vereyim .Ben işyerime bırakıcam dedim 32.haftada da gider 9 yıllık tazminatımı alıp gelir ondan sonrası evimde bebeğime bakarım diye düşündüm. Özel sektörde masa başı işim ama evim işime çok uzak 1.5 saat metrobüs sonra yürüme sonra minibüs. Eve geldiğimde helak durumdayim. Eminim bende bunalırım aylardır evdeyim iş yerimde hiç sevmediğim insanları bile özledim.Bu arada uzaktan çalışma imkanim yok isim muhasebe 1 gün gitmesem evraklar dağ oluyordu. Niyetim 2 yaşından sonra ise başlamak ama şu da var burda eski eleman old için aldığım maaşı başka bir yere alamam ve çalıştığım yer çok güvenilir istediğin zaman borca girebilirsin günün den önce yatar maaşlar vs.ama bir yandan da özel old için çok kötü ruhlu insanlar var sen odana geçip işini yapsan da çomak sokmadan duramıyorlardı artık son dönem iyice bunalmıştım bilmiyorum kızlar kafam çok karışık. Isin maddi botituda var eşim mali müşavir çok şükür geliri iyi ev kredimiz var cuzi bir miktar ama biraz rahat yaşamaya alıştık virüs den önce her bulduğumuz bayramlarda vs bi yerlere kaçardık yılda 6 7 kez tatile gittiğimiz oluyor kafamiz esiyor 2 günlüğüne kaçar yazın 2 haftalık yıllık izinler bayramlar hepsimi degerlendirirdik şimdi tek maaşa düşünce böyle olmayacak .Bir yanim otur zor sahip old bebegini büyüt bir yanım çalış para ni kazan hayatını rahat yasa diyor. Bide bu kadar ikilemde kalma sebebim hem yol hemde çalıştığım yerdeki kötü insanlar iyice Migdem bulanmıştı akil akildan üstündür detaylı yazdım sizce
Yeni gördüm kusura bakmayınn kirilom markasıBence çok mantıklı krill yağı kutusunu markasını atabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?