2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ailem daha fazlası için çalışmamı istiyor anladigim kadarıyla mal mülk için çok şükür evim var kredi devam ediyor ama az miktar birde eşim bende habersiz eski arabayı satıp yeni bir araba almış bana sürpriz oldu erken doğum hediyesi Kullanmayida bilmiyorum gerçi.Birde bi arsamız var ortak Annem bebce şöyle düşünüyor eşimin tarafı iyi meslekli maddi durumu iyi insanlar siz onlardan geri kalmayın onların hayatına özenmeyin biraz daha çalış birikim yap derdinde.Nereye kadar diyorum bende yada nereye goturucem ki fazlasını. Eltim kayinvalideme bıraktı ünlü bir markada iyi konumda işi var aynı binada aile apartmanında oturuyorlar evleri vs var ama kiraya verip başka yatırım yapıyorlar çocuk allahtan akıllı yoksa hasbel kadar büyüdü 2.5 yasına kadar elinde sütle büyüdü ek gıda meyve sebze yediğini görmezdik annesi hemen ise başladı kafam dağılsın diye ama bebeğimi o halde görsem çok üzülürdüm çocukta anneyi bilmiyor gece bile gitmek istemiyor evine .Bu durum beni çok üzer birazda pipirikliyim ben mesela annem sigara içiyor diye ona baktırmak istemiyorum gelen bakıcı nasıl olur Allah bilir. Beynim 2 ye ayrılmış durumda eşimin çevresi geniş istediğin an seni bi yere yerleştiririm diyor iş konusuna takılma dedi ama bilemiyorum araftayim

Böyle anlatınca benimde içim acıdı bir müddet çalışma bence bak bebeğine eğer annen bakmayacaksa en küçükken bakıcıya verme canım kendin bak

Primin dolmasına 6 ay kadar bir zaman var sonra yaşı bekliycem. Aslında tüm haklarimdan yararlanıp süt izni doğum parası vs alıp 6 ay sonra işimi biraksam yine tazminat alabiliyorum primim dolduğu için.

Merhaba . Bir şey sormak istiyorum. Öğretmen olup ücretli izinde olan annnelere . Sigorta mı ücret yatırdı yoksa maaşınızın bir kısmı mı yatırıyor yoksa Her ikiside mi para yatırıyor ? Ne kadar aldınız toplu mu aylık mı doğum parasıyla maaş aynı şey mi yoksa farklı mı ?

Primin dolmasına 6 ay kadar bir zaman var sonra yaşı bekliycem. Aslında tüm haklarimdan yararlanıp süt izni doğum parası vs alıp 6 ay sonra işimi biraksam yine tazminat alabiliyorum primim dolduğu için.
Ay çok iyi primin doluyorsa bence maddi sıkıntında yoksa evladına kendin bak maşallah erken mi başladın çalışmaya sen kac yaşındasın ki emeklilik haklarını kazanmışsın sayılır ben öyle olsa hiç düşünmem çalışmayı çocuğumu başkalarına bırakıp

32 yaşındayım 2008 den beri aralıksız ödeniyor boslugum hiç yok bide yüksekten ödendi genelde. Tabi 58 yaşi bekleyeceğim

Geçmiş olsun canım çok şükür ciddi bi durum yokmuş. Yürüyüşe çıkarmasan bu kezde evde çok sıkılacak oynamak onların en doğal hakkı suçlama bence kendini.

37 doluncada normal oluyo canim 2 tane daha var bende bir once iyilesmek isterim diye dedim bel agrim cok var ondan son günler gecmwz cunku 9 ay gecer o 1 hafta gecmez@aslihancngz bir once sevelim minciklayalim
Anladım c anım ben 38den önce alınmıyor diye biliyordum da o yüzden sordum. Ne kadar durursa o kadar kardır diyorlar ya.
Geçmiş olsun, kendini suçlayacak bir şey yok ki çocuklar da içeride tıkılıp kalıyorlar.

Günaydın kızlar 2 gündür bebegimin hareketleri çok azaldı. Normalde kıpır kıpırdı. Dün doktora gittim baktı herşey yolunda çok şükür ama hala çok az hareket ediyor çok can sıkıcı bir durum

Hiç birsey çocuktan önemli değil para da bulunur bi şekilde olduğu kadar dersin ama çalışma hayatına alışan anne gerçekten evde sıkılıyor. Çocuğum önemli hayatımdaki hiç bir aktiviteyi aramam ben diyemiyorum çocuğumla da o aktiviteleri yapmak isterim tek maaşa düşüp bişeylerden kısmayı ancak belli dönem razı olurum sonra yine rahat hayatı isteyeceğime eminim. Şimdi bile bunaldım hiç bi yere gidememekten. Çok önemli bi karar herşeyi iyi ölç tart bence

Ben d vitamini hiç kullanmadım canım bakılmadı da tahlille bakılıp mi kullanıyordun canım bu gidişimde bende yazdirsam yada alsam eczaneden öyle alınıyorsa
Evet canım tahlillere bakarak yazmıştı ama bu sefer tahlil falan yaptırmadan bıraktırması kafama takıldı eczaneden de alabilirsin canım

Geçmiş olsun canım nerden bileceksin böyle birşey olacağını suçlama kendini evde bile çocukların başına kaza gelebiliyor

kızalr size sorularımla geldim bugun yarın camasır yıkayıp utuleyıp kaldırma isine girisicem.

makınayı once bi bosta calıstırayım diyorum.
kendi goturceğim geceliklerimi de bebek camasırlarıyla yıkayayım diyorum
30 derecede sentetikte mi yıkıcam?
kurutma makınası kullanmadan telde kurutcam ceker belkı
sonra icten mi utulicem dıstan değildir heralde mantıken. boyle yapmana gerek yok dediğiniz bir sey var mı?

bir de muslinler makınada yapısı bozulur mu?

deterjanımı da minoristen almıstım.

Ücretli izin bitene kadar normal maaş yattı sonra yaz tatili başladı zaten. Doğum parasını bilmiyorjm açıkçası ama çocuk yardımı diye bi ekleme yapıyolar 100 lira civarı olabilir emin değilim.

Ben pamuklu 40da yıkıyorum bebek çamaşırlarını. Ama yeni doğanları 30da yıkasan iyi olur çünkü küçülebilir :) Dıştan ütülemiştim, ütü ilk kıyafetlerine yapmıştım bir tek, bir de çok kırışan şeylere. Müslin bozulmuyor yalnızca aşırı kırışıyor.
Kurutma makinası küçültebilir evet sanki kullansam mı kararsızım. Havını tüyünü alıyor ya iyi oluyor aslında. Kızımın çamaşırlarını hep kurutmada kurutuyorum ben. Aşırı bir küçülme olmuyor aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…