2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
cnm normalde 200du sendika indirimi ile 154 veriyorum normalde 10gün icinde kontrol bedava oluyor ama hic 10gun sonra çağırmadı yararlanaamdim ondan
Hiç 10 gün sonra olmaz zaten anca son haftalarda denk gelir Muayene 210 dediler doğum sezeryan olursa 5600 dediler telefonda. Sendika indirimini sormayı unuttum belki bana da olur. Eş ve refakatçi alınıyormuş hastaneye

Hiç 10 gün sonra olmaz zaten anca son haftalarda denk gelir Muayene 210 dediler doğum sezeryan olursa 5600 dediler telefonda. Sendika indirimini sormayı unuttum belki bana da olur. Eş ve refakatçi alınıyormuş hastaneye
ayni bana denen fiyatlar
Es ve refaktci iyimis

Teşekkür
Ücretli izin bitene kadar normal maaş yattı sonra yaz tatili başladı zaten. Doğum parasını bilmiyorjm açıkçası ama çocuk yardımı diye bi ekleme yapıyolar 100 lira civarı olabilir emin değilim.
Teşekkür ederim hocam

Onu takma canım o zaman, sen tahlil ver zaten izlenecek yol bellidir tahlil sonucuna göre.

doktor antibiyotik verecek yarın gideceğim tekrar bakteri var kullanman lazım dedi

Canım bu eski bir msj şu anda bende 9 kilo aldim
Bende 8 ile devam 5. Ayda 3 kilo birden aldığım için şu an kendimi hiç beğenmiyorum doğum olsa da kilo versem diyorum 68 oldum hiç göbek sevmiyorum

Olsun canım kullan, enfeksiyon çünkü tehlikeli erken doğum riski oluşturuyor. Ben de kullandım, gebelikle uyumlu antibiyotik veriliyor.

nursen616161
Ben de tam tersi kendimi hiç hazır hissetmiyorum
Kızlar ekim anneleri grubunu okuyorum Eylül de sancıları başlayanlar , doğum yapanlar olmuş ... biz de ekim de başlar mıyız acaba dökülmeye diye korkar oldum
Ekimde başlarız canım aynen iyiden iyiye. Ağustos analarında benim ilk kızımda Haziranda başlamıştı doğumlar.
Bizde de var ilk bebişimiz Kasım değil Ağustos doğumlu 35yağmur35 nickli arkadaşımızın sanırım tam nickini hatırlayamadım.

Ilk kez yikanacagi için 30 derecede pamuklu da uzun program yaptım sıkmayıda 1000 devire ayarladım. Müslinlere bisey olmuyor sadece renk verebilecek kıyafetleri önce elde yıka soğuk suyla sonra makinaya atarsın. Dıştan utuleyebilirsin ama baskı varsa dikkat et ütüye yapışıyor. Kurutmayı ilk etapta kullanma her ne kadar tüy vs toplasada çekiyor. Şimdiden kolay gelsin

Siz zaten kalpten hersyin farkındasınız evladımı en güzel ben bakarım o da bana bakar beni yeni bir ben yapar ama iş nereye kadar. Ve siz yıllarca çalışıp emek vermişsiniz birikim de yapmışsınız üç dört yıl da evladınıza birikim yapsanız. Herkes biliyor başkasının baktığı (anneane babaanne bile olsa) cocuk ile annenin baktığı bir olmaz. İlk zaman işe gitmemek acaba dedirte bilir ama emin olun 4 yaşından sonra cocuk sizi elleriyle işe sevk edecek siz kalbinizi dinleyin ne dualarla istediğiniz bebeginiz sizinle büyüsün.

Kıyafetleri yıkamaya başlayan arkadaşlara bi tavsiyem Müslin örtüleri ütüleme yapmazsanız zamanla cekiyor Pamuk oranı cok yüksek oldugu için zamanla minicik kalıyorlar. Bi ara Müslin satışı yaptım oradan biliyorum. Ben Müslin örtülerini deniz havlusu olarak kullandım 7 yaş ogluma Yumuşacık hafif bayılıyorum Müslinlere

Evet müslin bi miktar çekiyor ister istemez. Ama çok kullanışlı. Ben bebeği ilk ona sarıyordum banyodan sonra hemen suyunu çok iyi alıyor vücudun. Üstüne de üşümesin diye havlu.
Mesela çantaya koy bebek alt değiştirme ünitesine ser dışarıda, ne bileyim koyacğaın yere ser. Alt değişme örtüsü yerine kullan, araba koltuğuna ser, minik peçete olanları ile sırt bezi yap, ağzını sil, yüzünü sil... Yazın battaniye niyetine kullan vs vs sınırsız kullanım

Kizlar bebisim kilosunu yanlis yazmisim 1280olcak 38. Hafta 11 12 13 kasima denk geliyo dedi bende 37 de alin hocam dedim guldu durumuna gore kilosuna gore bakariz dedi
Ne 37si kız ben 39da doğurayım diyorum
Kızım 38de doğdu...
Bu bebeğimi 39da doğurmayı çok istiyorum. Hatta keske 40olsa ne kadar cok dursa o kadar iyi... Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah

Kizlar boyu kaç şimdi ben anlamadım . Tam yüzünü gördük doktor görüntü alacak hemen totosunu döndü ya benim kızım oy su kolları yerim ben ya bide rahim boyu 35 cm dedi galiba Dr . Bide +6 kilo almışım

Eklentiler

• 15992179622516329203842780040432.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 79
Kizlar boyu kaç şimdi ben anlamadım . Tam yüzünü gördük doktor görüntü alacak hemen totosunu döndü ya benim kızım oy su kolları yerim ben ya bide rahim boyu 35 cm dedi galiba Dr
36cm yaklasık olarak canım FL yazan değer 7ile çarpılıyor..
Maaşallah tatlışa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…