- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Hiç 10 gün sonra olmaz zaten anca son haftalarda denk gelircnm normalde 200du sendika indirimi ile 154 veriyorum normalde 10gün icinde kontrol bedava oluyor ama hic 10gun sonra çağırmadı yararlanaamdim ondan
ayni bana denen fiyatlarHiç 10 gün sonra olmaz zaten anca son haftalarda denk gelirMuayene 210 dediler doğum sezeryan olursa 5600 dediler telefonda. Sendika indirimini sormayı unuttum belki bana da olur. Eş ve refakatçi alınıyormuş hastaneye
genelde 3hafta sonra cagirdi yada 2haftaayni bana denen fiyatlar
Es ve refaktci iyimis
İyiyiz canım sen nasılsınNasılsınız hanımlar
Teşekkür ederim hocamÜcretli izin bitene kadar normal maaş yattı sonra yaz tatili başladı zaten. Doğum parasını bilmiyorjm açıkçası ama çocuk yardımı diye bi ekleme yapıyolar 100 lira civarı olabilir emin değilim.
Onu takma canım o zaman, sen tahlil ver zaten izlenecek yol bellidir tahlil sonucuna göre.
Bende 8 ile devam 5. Ayda 3 kilo birden aldığım için şu an kendimi hiç beğenmiyorumCanım bu eski bir msj şu anda bende 9 kilo aldim
Anladım c anım ben 38den önce alınmıyor diye biliyordum da o yüzden sordum. Ne kadar durursa o kadar kardır diyorlar
Tabiki oyle canim ama 37 haftayi doldurunca bi sikinti cikmiyo ben hemen hersey olsun bitsin sonuca ulasmak isteyenlerdenim desanki ilk cocuk ama napim tabiki kismet onemli olan herseyin yolunda gitmesi
Olsun canım kullan, enfeksiyon çünkü tehlikeli erken doğum riski oluşturuyor. Ben de kullandım, gebelikle uyumlu antibiyotik veriliyor.doktor antibiyotik verecek yarın gideceğim tekrar bakteri var kullanman lazım dedi
Bende 8 ile devam 5. Ayda 3 kilo birden aldığım için şu an kendimi hiç beğenmiyorumdoğum olsa da kilo versem diyorum 68 oldum hiç göbek sevmiyorum
Ekimde başlarız canım aynen iyiden iyiye. Ağustos analarında benim ilk kızımda Haziranda başlamıştı doğumlar.Kızlar ekim anneleri grubunu okuyorum Eylül de sancıları başlayanlar , doğum yapanlar olmuş ... biz de ekim de başlar mıyız acaba dökülmeye diye korkar oldum
Ilk kez yikanacagi için 30 derecede pamuklu da uzun program yaptım sıkmayıda 1000 devire ayarladım. Müslinlere bisey olmuyor sadece renk verebilecek kıyafetleri önce elde yıka soğuk suyla sonra makinaya atarsın. Dıştan utuleyebilirsin ama baskı varsa dikkat et ütüye yapışıyor. Kurutmayı ilk etapta kullanma her ne kadar tüy vs toplasada çekiyor. Şimdiden kolay gelsinkızalr size sorularımla geldim bugun yarın camasır yıkayıp utuleyıp kaldırma isine girisicem.
makınayı once bi bosta calıstırayım diyorum.
kendi goturceğim geceliklerimi de bebek camasırlarıyla yıkayayım diyorum
30 derecede sentetikte mi yıkıcam?
kurutma makınası kullanmadan telde kurutcam ceker belkı
sonra icten mi utulicem dıstan değildir heralde mantıken. boyle yapmana gerek yok dediğiniz bir sey var mı?
bir de muslinler makınada yapısı bozulur mu?
deterjanımı da minoristen almıstım.
Yaşamsal sınırı geçtiler ama vakti zamanında gelsinler inşallahKızlar ekim anneleri grubunu okuyorum Eylül de sancıları başlayanlar , doğum yapanlar olmuş ... biz de ekim de başlar mıyız acaba dökülmeye diye korkar oldum
Siz zaten kalpten hersyin farkındasınız evladımı en güzel ben bakarım o da bana bakarAilem daha fazlası için çalışmamı istiyor anladigim kadarıyla mal mülk için çok şükür evim var kredi devam ediyor ama az miktar birde eşim bende habersiz eski arabayı satıp yeni bir araba almış bana sürpriz oldu erken doğum hediyesiKullanmayida bilmiyorum gerçi.Birde bi arsamız var ortak Annem bebce şöyle düşünüyor eşimin tarafı iyi meslekli maddi durumu iyi insanlar siz onlardan geri kalmayın onların hayatına özenmeyin biraz daha çalış birikim yap derdinde.Nereye kadar diyorum bende yada nereye goturucem ki fazlasını. Eltim kayinvalideme bıraktı ünlü bir markada iyi konumda işi var aynı binada aile apartmanında oturuyorlar evleri vs var ama kiraya verip başka yatırım yapıyorlar çocuk allahtan akıllı yoksa hasbel kadar büyüdü 2.5 yasına kadar elinde sütle büyüdü ek gıda meyve sebze yediğini görmezdik annesi hemen ise başladı kafam dağılsın diye ama bebeğimi o halde görsem çok üzülürdüm çocukta anneyi bilmiyor gece bile gitmek istemiyor evine .Bu durum beni çok üzer birazda pipirikliyim ben mesela annem sigara içiyor diye ona baktırmak istemiyorum gelen bakıcı nasıl olur Allah bilir. Beynim 2 ye ayrılmış durumda eşimin çevresi geniş istediğin an seni bi yere yerleştiririm diyor iş konusuna takılma dedi ama bilemiyorum araftayim
Evet müslin bi miktar çekiyor ister istemez. Ama çok kullanışlı. Ben bebeği ilk ona sarıyordum banyodan sonra hemen suyunu çok iyi alıyor vücudun. Üstüne de üşümesin diye havlu.Kıyafetleri yıkamaya başlayan arkadaşlara bi tavsiyem Müslin örtüleri ütüleme yapmazsanız zamanla cekiyorPamuk oranı cok yüksek oldugu için zamanla minicik kalıyorlar. Bi ara Müslin satışı yaptım oradan biliyorum. Ben Müslin örtülerini deniz havlusu olarak kullandım 7 yaş ogluma Yumuşacık hafif bayılıyorum Müslinlere
Ne 37si kız ben 39da doğurayım diyorumKizlar bebisim kilosunu yanlis yazmisim 1280olcak 38. Hafta 11 12 13 kasima denk geliyo dedi bende 37 de alin hocam dedim guldu durumuna gore kilosuna gore bakariz dedi
38 de doğunca emme de problem yasadı mıNe 37si kız ben 39da doğurayım diyorum
Kızım 38de doğdu...
Bu bebeğimi 39da doğurmayı çok istiyorum. Hatta keske 40olsane kadar cok dursa o kadar iyi... Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah
Benim meme ucu küçüktü ondan sıkıntı yasadık..38 de doğunca emme de problem yasadı mı
36cm yaklasık olarak canımKizlar boyu kaç şimdi ben anlamadım . Tam yüzünü gördük doktor görüntü alacak hemen totosunu döndü ya benim kızımoy su kolları yerim ben ya bide rahim boyu 35 cm dedi galiba Dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?