2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
zaten asiri harketli degildi ama bgun hic hissedemedim yine sabhalri hissederdim
Canım tatlı birşeyler yedin mi . Bide elinle hafif sars ben öyle yapıyorum.tatli birşey ye soluna yatkorkma uyuyordur benimkine iki gün önce öyleydi

Umarim rahatlardir
Canım dün gece de ben stres oldum neden hareket etmiyor diye, kalktım sarstım biraz su içtim falan çok hafif hareket etti yine de uyuyamadım, bu haftalarda sanırım azalıyor mu ne hareketleri yerleri daraldı heralde.

Canım dün gece de ben stres oldum neden hareket etmiyor diye, kalktım sarstım biraz su içtim falan çok hafif hareket etti yine de uyuyamadım, bu haftalarda sanırım azalıyor mu ne hareketleri yerleri daraldı heralde.
nette okudum ama yeri daraliyor die nebilim acaba sabah 5gibi harektlenimi diyorum gebelde benim osaatlrde hareketli suan çikolata yedim buzlusuictim hic banamisin demiyor birde burasi asiri sicakk

Yazının sonunda ne güzel dua etmişsiniz teşekkür ederim Beni ananem büyüttü onun koynunda büyüdüm sabah okula gitmeden evde yumurtamı sütümü verir beslenmemi hazırlar yanınada yine ilave hazır böreğini meyve suyunu koyardi her gün elimden tutar okula götürür getirirdi ama ben yine de annemin kokusuna hasret büyüdüm haftasonu gelsede beni alsınlar diye gün sayardim. Çocukluğumla ilgili ana okulunda anneler günü için makarnadan kolye yapmıştık ben ağlayarak ananeme takmıştım dediginiz gibi ne kadar iyi olursa olsun annenin yerini hiçbirşey tutmuyor. Destekleriniz için hepinize teşekkür ederim

69 kiloyum canım bende artık zaten hiç halim olmuyor bende aldırış etmiyorum enerjim azalıyor alırsam alayim sonra veririm diyorum

Oyyy kollara bak kapatmış yüzünü Rahim boyun gayet güzel.

Ay elleri kulağı filan nası belli yerim.
Kızlar ben sabahtan beri bebegimin hic hareketini hissedemiyorum
Canım dondurma ye biraz yürüyüşe çık, sonra dönünce 20 dk sol yanına yat hareketleri dinle.

Kızlar ben sabahtan beri bebegimin hic hareketini hissedemiyorum
Akşam olsun bakalım. Ben de bir gün hissediyorsam ertesi gün hissetmiyorum mesela. Bana çok oluyor alistim artik. Pazartesi randevumda sorucam suyu mu azaldı ne oldu büyüdükçe hareketlenir sandım tam tersi. Dönüyor dalgalaniyor arada akşamları ama sıfır tekme.

enson gitigimde hersey iyi dedi insann korkuyor anlamadim dun iyidi bugun ses seda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…