Canım dün gece de ben stres oldum neden hareket etmiyor diye, kalktım sarstım biraz su içtim falan çok hafif hareket etti yine de uyuyamadım, bu haftalarda sanırım azalıyor mu ne hareketleri yerleri daraldı heralde.
Canım dün gece de ben stres oldum neden hareket etmiyor diye, kalktım sarstım biraz su içtim falan çok hafif hareket etti yine de uyuyamadım, bu haftalarda sanırım azalıyor mu ne hareketleri yerleri daraldı heralde.
Kizlar boyu kaç şimdi ben anlamadım . Tam yüzünü gördük doktor görüntü alacak hemen totosunu döndü ya benim kızım oy su kolları yerim ben ya bide rahim boyu 35 cm dedi galiba Dr . Bide +6 kilo almışım
Siz zaten kalpten hersyin farkındasınız evladımı en güzel ben bakarım o da bana bakar beni yeni bir ben yapar ama iş nereye kadar. Ve siz yıllarca çalışıp emek vermişsiniz birikim de yapmışsınız üç dört yıl da evladınıza birikim yapsanız. Herkes biliyor başkasının baktığı (anneane babaanne bile olsa) cocuk ile annenin baktığı bir olmaz. İlk zaman işe gitmemek acaba dedirte bilir ama emin olun 4 yaşından sonra cocuk sizi elleriyle işe sevk edecek siz kalbinizi dinleyin ne dualarla istediğiniz bebeginiz sizinle büyüsün.
Yazının sonunda ne güzel dua etmişsiniz teşekkür ederim Beni ananem büyüttü onun koynunda büyüdüm sabah okula gitmeden evde yumurtamı sütümü verir beslenmemi hazırlar yanınada yine ilave hazır böreğini meyve suyunu koyardi her gün elimden tutar okula götürür getirirdi ama ben yine de annemin kokusuna hasret büyüdüm haftasonu gelsede beni alsınlar diye gün sayardim. Çocukluğumla ilgili ana okulunda anneler günü için makarnadan kolye yapmıştık ben ağlayarak ananeme takmıştım dediginiz gibi ne kadar iyi olursa olsun annenin yerini hiçbirşey tutmuyor. Destekleriniz için hepinize teşekkür ederim
Kizlar boyu kaç şimdi ben anlamadım . Tam yüzünü gördük doktor görüntü alacak hemen totosunu döndü ya benim kızım oy su kolları yerim ben ya bide rahim boyu 35 cm dedi galiba Dr . Bide +6 kilo almışım
Kızlar d vitamini kullanmaya devam ediyor musunuz benim doktorum geçen ay bıraktırmıştı tahlil falan da yaptırmadı d vitamini hamilelikte çok önemli değil mi
Akşam olsun bakalım. Ben de bir gün hissediyorsam ertesi gün hissetmiyorum mesela. Bana çok oluyor alistim artik. Pazartesi randevumda sorucam suyu mu azaldı ne oldu büyüdükçe hareketlenir sandım tam tersi. Dönüyor dalgalaniyor arada akşamları ama sıfır tekme.
Akşam olsun bakalım. Ben de bir gün hissediyorsam ertesi gün hissetmiyorum mesela. Bana çok oluyor alistim artik. Pazartesi randevumda sorucam suyu mu azaldı ne oldu büyüdükçe hareketlenme sandım tam tersi. Dönüyor dalgalaniyolr arada akşamları ama sıfır tekme.