Kızlar bugün kontrole girdim bende bebeğin suyu iyi, gelişimi haftasıyla uyumlu, kilosu 1600 küsür dedi fakat ters dönmüş bebeğin dedi ve eğer düzelmezse sezeryan görünyo, çok korktum böle durumda olan varmı ya endişe etme dedi çevremdekiler ve sağlık ocağındaki doktorlar ama içim içimi yiyio
Kızlar bugün kontrole girdim bende bebeğin suyu iyi, gelişimi haftasıyla uyumlu, kilosu 1600 küsür dedi fakat ters dönmüş bebeğin dedi ve eğer düzelmezse sezeryan görünyo, çok korktum böle durumda olan varmı ya endişe etme dedi çevremdekiler ve sağlık ocağındaki doktorlar ama içim içimi yiyio
Kizlar bnm rr sabah kalktığımdan beri akintim var. Su gibi hafif sari. Bebek hareketletinde sikinti yok. Suyumdan mi gelio acaba diye korkmaya basladim
dalgalanma ya da çok hafif harekette mi olmadı hiç? bir güne ne değişecekki. benimki de oyle yapmıştı bir kaç kez. suyu falan bile azalsa bu da zaman içinde oluyor. eğer akşama kadar olmazsa bir acile gorünürsünüz içinize dert olmasın diye
Aksama kadar bekle sonra bence bi hastaneye git nst falan cekiyolar benimde olmustu daha once doktoruma yazmistim gobegini salla dedi yine hareket etmesse hastaneye git nst cektir demisti ama benim sipa nst ye girince canladi kipir kipir oldu ihmal etme derim yinede icin rahatlasin gerci ben aksama kadar bile sabretmezdim heralde
Bebek döner ya dah çok var doğuma. Geceleri karnına alttan fener tut, aşağıdan müzik aç aynı şekilde. Secde pozisyonunda beklemek de dönmesine yardım ediyor.
Bebek döner ya dah çok var doğuma. Geceleri karnına alttan fener tut, aşağıdan müzik aç aynı şekilde. Secde pozisyonunda beklemek de dönmesine yardım ediyor.
Kızlarrrrrr selamlar sonunda hastane değişikliğimi yapıyorum bilen bilir gittiğim hastanede doğum ücretlerinin çok yüksek olması sebebiyle hastane değiştirmem gerekiyordu. Sonunda bu salı yeni doktoruma başlıyorum. Acıbadem fulya prof. Ercan baştu giden duyan yorum yapabilecek olan varmı acaba
Burası da aşırı aşırı sıcak yanıyoruz valla, ama bende kızlar gibi düşünüyorum, tüm bunlara rağmen hareket etmediyse doktora git lütfen, öyle evde durmayla olmaz, kocaman bebek oldular rabbim korusun hepsini de..
Ne 37si kız ben 39da doğurayım diyorum
Kızım 38de doğdu...
Bu bebeğimi 39da doğurmayı çok istiyorum. Hatta keske 40olsa ne kadar cok dursa o kadar iyi... Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah
Kizlar merhaba. Nasıl bir gardrop aldiniz bebek odasi icin fotoğraf atabilir misiniz? Ikea hemnes sifonyer alacagim ama yanina nasil bir gardrop alacağımı bulamadim
Kizlar bebisim kilosunu yanlis yazmisim 1280olcak 38. Hafta 11 12 13 kasima denk geliyo dedi bende 37 de alin hocam dedim guldu durumuna gore kilosuna gore bakariz dedi
37 de sezaryen yapmıyorlar hele ilk bebek 39 olması en azindan iyi 37 haftalik bebek nerdeyse 1 aya yakın erkenden alinmiş oluyor ben 38 buçuk haftada sezaryen oldum ama sancim tuttu öyle oldum ikinci de de her ihtimale karşı rahim tartmaz diye 39 haftanin içinde sezaryen oldum yani senin sancin tutmadığı müddet beklemen lazım bebek için anne karnında her geçen gün çok önemli