Herhangi bir hastanenin kadın doğum aciline git canım illa kendi dr un şart değil ki bi usg ile bakıp kalp atislarina iyi dicekler belki bi nst çekerler için rahat eder
Canım aklım kalmasın diosan bir hastanenin kadın doğum aciline gidebilirsin banada oldu geçen gün usg ile bakıp nst ye bağladılar sancı çıkıncada serum bağladılar düzeldi istiosan yakında bir hastaneye gidebilirsin
Herhangi bir hastanenin kadın doğum aciline git canım illa kendi dr un şart değil ki bi usg ile bakıp kalp atislarina iyi dicekler belki bi nst çekerler için rahat eder
Burası da aşırı aşırı sıcak yanıyoruz valla, ama bende kızlar gibi düşünüyorum, tüm bunlara rağmen hareket etmediyse doktora git lütfen, öyle evde durmayla olmaz, kocaman bebek oldular rabbim korusun hepsini de..
Bebek deterjanı için ne kullanacaksınız ? Ben uni baby alacaktım ama olumsuz yorumlar okudum, siveno baby i araştırıyorum şimdi .. bi yanım da al dalini gitsin diyor , sonuçta yılların markası
Ben de en son 29.haftamda kontrole gitmiştim başı yukarda ayaklari asagidaydi. Dönsun istiyorum artık yavaş yavaş. Gerçi döndü mü bilmem şu an daha çok göbek deligimin altında kasiklarimin üstünde baskı hissediyorum ama neresi kafası neresi ayağı anlamiyorum. Pek tekmelemiyor, daha çok dalgalanıyor icimde. Napiyorsa artık :) Pazartesi randevum var.
37 de sezaryen yapmıyorlar hele ilk bebek 39 olması en azindan iyi 37 haftalik bebek nerdeyse 1 aya yakın erkenden alinmiş oluyor ben 38 buçuk haftada sezaryen oldum ama sancim tuttu öyle oldum ikinci de de her ihtimale karşı rahim tartmaz diye 39 haftanin içinde sezaryen oldum yani senin sancin tutmadığı müddet beklemen lazım bebek için anne karnında her geçen gün çok önemli
Tabiki canim o gunlerin beni neler bekledigini bilmiyorum sonucta ben ne kadar desemde doktorun kelimesi onemli oglum normal dogumdu 37 yi zor bekledi ve tam 37.haftada geldi kizimida 38+3 te sezeryanla dogurdum cok sukur bi sikinti olmadi
kizlar ben hep hissediyorum kafası nerde poposu nerde ayak nerde siz hissetmiyor msnz benimki bastan beri yere paralel solda kafa sağda popo belli donmedi yani daha