2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım baban nasil oldu coronaviruse yakalanan senin babamdı değil mi
Tesekkur ederim canim evet 2 gun once malesef hastaneye kaldirildi cigerlerinde ve bagirsaklarina vurmus bi an kaybedecegimi sandim yasi kac olursa olsun babanin yeri degismiyo iste cok kotuydum elinden biseyde gelmiyo kac gundur yemek yiyemiyodu bugun biraz baslamis yemeye pazar film cekecekler ne olur dua edin Rabbim kimseyi dusurmesin hastanelerde yer yokmus aman dikkat edin kizlar

Teşekkür ederim canım
Çok güzel canım .güzel günlerde kullan ❤
Hepsini aynı yerden aldim artis collection şuan indirimli canım.
3.resimdekini nerden aldiniz bayildm
Iyi yapmışsın güzel günlerde giyin ☺
Bende aldim sonunda alsam mi almasam mi derken kargoda yarın gelicek inlsh
Sağolasın canım P Pelinimben güle güle kullan canım hepside çok güzel

Cok gecmis olsun rabbim sifa versin canim

Rabbim şafi adıyla şifasını versin canım .geçer gider inşallah çabucak

Rabbim şifa versin inşallah iyi olacak canım.

Canım bnm rabbim acil şifalar versin korktugunuza uğratmasın Allah yanına da gidilmiyor bakıyım ilgileniyim denecek bir hastalık değil nasıl bir illetse evladı babayı ayrı düşürüyor tez zamanda iyileşir inşallah

Rabbim şifa versin inş bi an önce iyileşir hastanelerde ağır seyreden vaka çokmış o yüzden çoğu taburcu olmuyor yenileri sürekli ekleniyor hastanelerde yer yok. Çok dikkat edin kızlar facede bi grupta okudum hamile olup yakalananlara imza attırıp rızası olursa ilaç veriliyormuş ilaç reddederse çoğuna evde izolasyon deyip gönderiliyormuş.

Acil şifalar inşallah

Cok tesekkur ederim arkadslar aslinda babam bize sevgisini belli etmeyen ama elinide ustumuzden cekmeyen bi insandir birgun elimizden tutup bakkala gittigini hatirlamiyorum torunlari olduktan sonra cok degisti bize yapmadiklarini kizlarima yapti aralarindaki bagi gorunce cok seviniyorum bi dedeiklerini iki etmez emegi cok vunku annemle babam buyuttu onlari Allah eksikligini gostermesin insallah onu bize bagislasin hastanede yatan herkesede Rabbim sifa versin oyle bir hastalikki ne yanina gidebiliyosun ne yardim edebiliyosun

Ben
kizlar ben hep hissediyorum kafası nerde poposu nerde ayak nerde siz hissetmiyor msnz benimki bastan beri yere paralel solda kafa sağda popo belli donmedi yani daha
Ben karnımda dalgalanma ya da ara sıra hafif vurma dışında birşey hissetmiyorum. Hele kafası neresi ayağı neresi hiç. Bazen kendisini bile hissedemiyorum gün içi o derece :) Akşamları uzaninca genelde sağ yan bosluguma dokunuyor ama neresiyle bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…