Günaydın annişler yine uyuyamayanlarimiz epey olmuş bu son 1.5 2 ay nasıl geçecek bilmem
Ben yürüyüşü fazla kaçırmışım dün evde de yorulmuştum dünden de uykusuz olunca uyumuşum güzel bir gün olsun inşallah
Günaydın güzel anneler battaniye konusuyla ilgili bir sorum olacaktı bir tane kalın battaniye aldım bir tane ondan daha ince bir battaniye aldım bir tane nohut battaniyemiz var bir tane örgü battaniyemiz var bir de 10 lu setlerde olan penye battaniye var diğerleri yeterli olur diye düşünüyorum da penye battaniye 1 tane yetiyor mu 1 tane daha almalımıyım
Günaydın güzel anneler battaniye konusuyla ilgili bir sorum olacaktı bir tane kalın battaniye aldım bir tane ondan daha ince bir battaniye aldım bir tane nohut battaniyemiz var bir tane örgü battaniyemiz var bir de 10 lu setlerde olan penye battaniye var diğerleri yeterli olur diye düşünüyorum da penye battaniye 1 tane yetiyor mu 1 tane daha almalımıyım
Bende 2 penye 2 nohut 1 pike bir de kv nin eskiden orduğu bi orgu battaniye var muslinlerim battaniye gibi değil 60x60 80x80 falanlar. Benim de yeter gibi ya.
penye battaniyeler en kullanışlısı
2 tane örgü 2 penye 1 kalın battaniye bir de müslinler var ama biz müslinleri yaza doğru anca rahat kullanırız diye düşünüyorum
Ben her gece aynıyım.1 gibi uyanıyorum sabaha kadar dön dur. Benimkinin sebebi davul gibi olan karnım. Gazla birlikte acayip şişiyor durduk yere. Sabaha doğru yumusuyor ben de uyuyorum. Bebek de bazen hareketleniyor gece. Tükendim cidden . Öyle özledim ki deliksiz uykuyu
müslinleri kışın kullanamayız zaten onlar yazlık. bende kızımdan kalan kalın peluş battaniye, 2 tane pazen battaniye, 2örme battaniye, 2 penye battaniyemiz var. yeter de artar
bana english home dan hediye gelmişti
olmadı ilk kat müslin örtülür üstüne kalın örtülür diye düşündüm ben ama
aslına bakarsanız evler falan sıcak artık
o kadar kalın battaniyeye gerek olacak mı ondan da emin değilim