2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
kızlar 17.gün çatlatma iğnesinin
Yorumlarınızı almak istiyorum

Eklentiler

• 22730698-10C9-4CA4-9D8C-DC8C786427E2.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 51
  • 6522791A-2C83-4687-980B-7F11AAA20ABD.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 94
Günaydın güzel anneler battaniye konusuyla ilgili bir sorum olacaktı bir tane kalın battaniye aldım bir tane ondan daha ince bir battaniye aldım bir tane nohut battaniyemiz var bir tane örgü battaniyemiz var bir de 10 lu setlerde olan penye battaniye var diğerleri yeterli olur diye düşünüyorum da penye battaniye 1 tane yetiyor mu 1 tane daha almalımıyım

en kullanışlı olanı penye battaniye oluyor

2 tane penye battaniye aldım 1 tane muslin 1 pazen 1 nohut 1 örgü 1 kalın sen bir penye battaniye ve 1 muslin daha alirsan yeter bence

Bende 2 penye 2 nohut 1 pike bir de kv nin eskiden orduğu bi orgu battaniye var muslinlerim battaniye gibi değil 60x60 80x80 falanlar. Benim de yeter gibi ya.

penye battaniyeler en kullanışlısı
2 tane örgü 2 penye 1 kalın battaniye bir de müslinler var ama biz müslinleri yaza doğru anca rahat kullanırız diye düşünüyorum

Canim insallah bebisler akilli olur yoksa deliksiz uykulara baya bi ara verecegiz

müslinleri kışın kullanamayız zaten onlar yazlık. bende kızımdan kalan kalın peluş battaniye, 2 tane pazen battaniye, 2örme battaniye, 2 penye battaniyemiz var. yeter de artar

Kalın battaniyeyi nerden aldınız ben bakıyorumda kalın olanlar hep %100 polyester yazıyor o yüzden hala alamadım

Kalın battaniyeyi nerden aldınız ben bakıyorumda kalın olanlar hep %100 polyester yazıyor o yüzden hala alamadım
bana english home dan hediye gelmişti
olmadı ilk kat müslin örtülür üstüne kalın örtülür diye düşündüm ben ama
aslına bakarsanız evler falan sıcak artık
o kadar kalın battaniyeye gerek olacak mı ondan da emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…