- 27 Mart 2020
- 792
- 1.622
- 33
- 36
İgnenin etkisi kalmamistir ama Kan testini ne zaman yaptirdiysaniz 2 gun sonra tekrarlayin artis varsa Zaten gebelik olusmustur dusuk ihtimalde olsa var 5 in ustu gebelik olarak kabul ediliyor umarim vardir alkah gonlune gore versinBenim 17 .gün hala mi iğne pek sanmam canım bakalım inşallah
penye battaniye al bence oda cok işe yariyor ben10 lu aldim icinde zaten vardi bide ayriyeten bi tane aldim bide kayinvalidem 20 li hastane cikisi almis toplam 3 penye oldu sen bi tane daha alabilirsinGünaydın güzel anneler battaniye konusuyla ilgili bir sorum olacaktı bir tane kalın battaniye aldım bir tane ondan daha ince bir battaniye aldım bir tane nohut battaniyemiz var bir tane örgü battaniyemiz var bir de 10 lu setlerde olan penye battaniye var diğerleri yeterli olur diye düşünüyorum da penye battaniye 1 tane yetiyor mu 1 tane daha almalımıyım
muslinler kullanilir canim ben messla banyodan sonra direk ona sarilip sonra bornozuna saracam ilkzamanlar yuzunu falan kapatmada da iyi birde gevsek kundak falan yapilir yumusacik olmasi nefes aldiriyor olması cok iyi bence bulundur yinedemüslinleri kışın kullanamayız zaten onlar yazlık. bende kızımdan kalan kalın peluş battaniye, 2 tane pazen battaniye, 2örme battaniye, 2 penye battaniyemiz var. yeter de artar
İnşallah canım tek umudum inanİgnenin etkisi kalmamistir ama Kan testini ne zaman yaptirdiysaniz 2 gun sonra tekrarlayin artis varsa Zaten gebelik olusmustur dusuk ihtimalde olsa var 5 in ustu gebelik olarak kabul ediliyor umarim vardir alkah gonlune gore versin
penye battaniye al bence oda cok işe yariyor ben10 lu aldim icinde zaten vardi bide ayriyeten bi tane aldim bide kayinvalidem 20 li hastane cikisi almis toplam 3 penye oldu sen bi tane daha alabilirsin
muslinler kullanilir canim ben messla banyodan sonra direk ona sarilip sonra bornozuna saracam ilkzamanlar yuzunu falan kapatmada da iyi birde gevsek kundak falan yapilir yumusacik olmasi nefes aldiriyor olması cok iyi bence bulundur yinede
5kilo aldimKızlar kaç kilo ile devam şu an.. ben çok aldım ya keşke bundan sonra almasam ama asıl alınması gereken döneme denk geldik.. tatile falan gittik bana yaramadı açık büfe ne bulduysam yedim +9 ile devam şu andiyetisyene gideyim diyorum herkes karşı çıkıyor kilo almadan hamilelik mi olırmuş diyorlar.. 60 la kaldım şu an 69 um boyum da 69 top gibi mi oldum ne yaptım
Evet öyle mantıklı bide üstünde kıyafetleri de olacağı için tenine de çok temas etmeyecek.bana english home dan hediye gelmişti
olmadı ilk kat müslin örtülür üstüne kalın örtülür diye düşündüm ben ama
aslına bakarsanız evler falan sıcak artık
o kadar kalın battaniyeye gerek olacak mı ondan da emin değilim
o kalin battaniyeyi bana sorEvet öyle mantıklı bide üstünde kıyafetleri de olacağı için tenine de çok temas etmeyecek.
Amaniin ne kadar tatlı hepsi deKizlar kisliklar gelmis ozdilekten alisveris yaptiktan sonra civile ugradik aşiya falan cikartirken iyi olur diye bu takimlari aldik peluş kurk babaannesinin hediyesiyaa surekli alip alip bakiyorum butun kiyafetlerine allahim minicik bunlar yaaa
Tesekkur ederiz teyzesiAmaniin ne kadar tatlı hepsi deçok zevkli seçimler güle güle sağlıklı günlerde giydir minnoşunu inşallah ☺
Canım hiç üzme kendini benim de seninki gibiydi 32+0 da dr a gittiğimde 1980 grm olmuştu çayı kestim sadece bira daha kaliteli yiyeceklere yöneldim. Beslenme tarzını bilmiyorum ama dikkat edersen normal kilısunu yakalarselamlar arkadaslar. 28+3 gunluk hamileyim bugun kontrolde bebegin kg su 1100 gr , ultroson haftasi 27+2 ciktikafayi ycem napablrm diye
Bemce var gibi ama kan değeri en kesin sonucu verir. Allah gönlüne göre versin sağlıcakla kucağına alırsın inşallahkızlar 17.gün çatlatma iğnesinin
Yorumlarınızı almak istiyorum
İnşallah canım korkuyorum negatif çıkarsaBemce var gibi ama kan değeri en kesin sonucu verir. Allah gönlüne göre versin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
beslenmem cok iyi degildi. istahim yoktu bikac gundur dikkat ediyorm bende. ac kalmamaya dkkat ediyorm . vitaminlerumi duzenli icmeye calisiyorm.insalah duzelir.Canım hiç üzme kendini benim de seninki gibiydi 32+0 da dr a gittiğimde 1980 grm olmuştu çayı kestim sadece bira daha kaliteli yiyeceklere yöneldim. Beslenme tarzını bilmiyorum ama dikkat edersen normal kilısunu yakalar
Çok şirin hepsi. Yün örme battaniye var bende de bebek için. Uyku tulumu da var onu giydirip yatiririnKizlar kisliklar gelmis ozdilekten alisveris yaptiktan sonra civile ugradik aşiya falan cikartirken iyi olur diye bu takimlari aldik peluş kurk babaannesinin hediyesiyaa surekli alip alip bakiyorum butun kiyafetlerine allahim minicik bunlar yaaa
Benimde 28.haftada 1200 civarıydı 28+5ti sanırım. Zayif bebek benimkisi de, bir sorun gormedi doktor. En son 32+1 de ultrasona girdiğimde de 1800civari bişey çıktı. Annem hep der küçük bebek daha kolay doğar, sonra besler buyutursunselamlar arkadaslar. 28+3 gunluk hamileyim bugun kontrolde bebegin kg su 1100 gr , ultroson haftasi 27+2 ciktikafayi ycem napablrm diye
İnşallah canım korkuyorum negatif çıkarsa
TAMM canım benim inşallah pozitifCanim yazdiklarini okudum da ilk kan degeri baktidiginda hcg 7 civari cikmisti sanirim ertesi gun de idrarda gebelik baktin kendin evde benim bildigim en hassas idrrar evde gebelik testleri pozitif olmasi icin birimin 10 ve uzeri olmasi gerekir belliki degerin 7 den yuksekmis yani hcg de yukselme var gibi seni de umutlandirip hayal kirikligina ugratmak istemem ama yeniden neden kan vermiyosun da bu stresine cevap olmuyorsun yaptir bil en azindan ona gore hazirlikli ol umarin hamilesindir senin yerinde olsam hemen kanda baktirirdim zaten yukseldiyse sorun yok demektir bize de yaz burdan sonicunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?