2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gunaydin kizlar bende uykusuz annelerdenim malesef saga yatsam sagim agriyo sola yatsam sol kalcam donerken felaket bi acı hissediyorum zor gunler bizi bekliyor saglik olsun ne yapalim birde bu ara cok sık hickirik tutuyo kizcemi suanda bile hickiriyo

Benim 17 .gün hala mi iğne pek sanmam canım bakalım inşallah
İgnenin etkisi kalmamistir ama Kan testini ne zaman yaptirdiysaniz 2 gun sonra tekrarlayin artis varsa Zaten gebelik olusmustur dusuk ihtimalde olsa var 5 in ustu gebelik olarak kabul ediliyor umarim vardir alkah gonlune gore versin
penye battaniye al bence oda cok işe yariyor ben10 lu aldim icinde zaten vardi bide ayriyeten bi tane aldim bide kayinvalidem 20 li hastane cikisi almis toplam 3 penye oldu sen bi tane daha alabilirsin
müslinleri kışın kullanamayız zaten onlar yazlık. bende kızımdan kalan kalın peluş battaniye, 2 tane pazen battaniye, 2örme battaniye, 2 penye battaniyemiz var. yeter de artar
muslinler kullanilir canim ben messla banyodan sonra direk ona sarilip sonra bornozuna saracam ilkzamanlar yuzunu falan kapatmada da iyi birde gevsek kundak falan yapilir yumusacik olmasi nefes aldiriyor olması cok iyi bence bulundur yinede

İnşallah canım tek umudum inan

5kilo aldim

Evet öyle mantıklı bide üstünde kıyafetleri de olacağı için tenine de çok temas etmeyecek.

Evet öyle mantıklı bide üstünde kıyafetleri de olacağı için tenine de çok temas etmeyecek.
o kalin battaniyeyi bana sor ben cok arastirdim aradimda istedigim gibi tam bulamadim en son ozdilekten nevresim setiyle takim battaniye vardi onu aldim ama icime sindizaten demistim eger bulamazsam ozdilekten bunu alacam diye oylede yaptim zaten Vucuduna direk temas etmeyecek

Kizlar kisliklar gelmis ozdilekten alisveris yaptiktan sonra civile ugradik aşiya falan cikartirken iyi olur diye bu takimlari aldik peluş kurk babaannesinin hediyesiyaa surekli alip alip bakiyorum butun kiyafetlerine allahim minicik bunlar yaaa

Eklentiler

• 2B43A835-F962-4DC8-9EC2-C50A86CCBFB5.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 58
  • 63166701-1E2C-4188-B8D0-7F584ECA7F45.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 56
  • 5875F1FC-E7E5-4A40-A736-71584C84C330.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 55
  • 3529EE44-45F9-4C1B-B9DE-297879E0B657.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 3A69A1C9-6B8C-454C-B957-F98C9FF3FF1C.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 54
Amaniin ne kadar tatlı hepsi de çok zevkli seçimler güle güle sağlıklı günlerde giydir minnoşunu inşallah

Amaniin ne kadar tatlı hepsi de çok zevkli seçimler güle güle sağlıklı günlerde giydir minnoşunu inşallah ☺
Tesekkur ederiz teyzesiyalniz o simli somon rengi pantolunun buyukler icin olanida olsaydi hic kacirmaz kendimede alirdim Anne kiz kombini olurdu bayıldım resmen

selamlar arkadaslar. 28+3 gunluk hamileyim bugun kontrolde bebegin kg su 1100 gr , ultroson haftasi 27+2 cikti kafayi ycem napablrm diye
Canım hiç üzme kendini benim de seninki gibiydi 32+0 da dr a gittiğimde 1980 grm olmuştu çayı kestim sadece bira daha kaliteli yiyeceklere yöneldim. Beslenme tarzını bilmiyorum ama dikkat edersen normal kilısunu yakalar

beslenmem cok iyi degildi. istahim yoktu bikac gundur dikkat ediyorm bende. ac kalmamaya dkkat ediyorm . vitaminlerumi duzenli icmeye calisiyorm.insalah duzelir.

Çok şirin hepsi. Yün örme battaniye var bende de bebek için. Uyku tulumu da var onu giydirip yatiririn

selamlar arkadaslar. 28+3 gunluk hamileyim bugun kontrolde bebegin kg su 1100 gr , ultroson haftasi 27+2 cikti kafayi ycem napablrm diye
Benimde 28.haftada 1200 civarıydı 28+5ti sanırım. Zayif bebek benimkisi de, bir sorun gormedi doktor. En son 32+1 de ultrasona girdiğimde de 1800civari bişey çıktı. Annem hep der küçük bebek daha kolay doğar, sonra besler buyutursun ben de minik doğmuşum.

İnşallah canım korkuyorum negatif çıkarsa

Canim yazdiklarini okudum da ilk kan degeri baktidiginda hcg 7 civari cikmisti sanirim ertesi gun de idrarda gebelik baktin kendin evde benim bildigim en hassas idrrar evde gebelik testleri pozitif olmasi icin birimin 10 ve uzeri olmasi gerekir belliki degerin 7 den yuksekmis yani hcg de yukselme var gibi seni de umutlandirip hayal kirikligina ugratmak istemem ama yeniden neden kan vermiyosun da bu stresine cevap olmuyorsun yaptir bil en azindan ona gore hazirlikli ol umarin hamilesindir senin yerinde olsam hemen kanda baktirirdim zaten yukseldiyse sorun yok demektir bize de yaz burdan sonicunu

TAMM canım benim inşallah pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…