2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok güzel canim güle güle giysin aldım bende welsoft minnak yenidoğan ceketi böyle asiya falan giderken kullanmak için

Ayyy yesinler onun peluş kürkünü Sağlıkla giysin yavrun

Kızlar yedek nevresim takımı almak isterseniz cotton box markasını tavsiye ederim daha önceden de hediye almıştım solma bozulma vs olmuyor fiyatları da uygun ben oğluma bunu aldim .Çilek ten aldığım daha soft renk diye bunu Canlı aldim

Eklentiler

• 20200905_155035.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 20200905_154745.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba herkese hastanede giymek icin gecelik sartmi hanimlar 1 takim aldim pijama ama alt ust sabahlik usurum alti acik diye dusundum... sezaryen olacak dogum 1 tanede uzun gecelik almalimiyim

Cnim 1 pijama yetmez bence pijama goturceksen de 2 3 takım olsun gecelik daha pratik diye gecelik de ekleyebilirsin bir tane. Ben normalde hep gecelik giyerim pijamadan nefret ediyorum yaz kış giymem acaba ben de pijama takımı alsam mı diye düşünüyorum. Evdeki tek tük pijamalarn içine giremem heralde. Alsam bir daha pek giymicem bir de lohusa oljnca ekstra şisiyor fiyatlar.

Çok şirin hepsi. Yün örme battaniye var bende de bebek için. Uyku tulumu da var onu giydirip yatiririn
Tesekkurler canim uyku tulumu ben henuz almadim seninki nasil ya cok terletiyor diyenler var bende 1.5 tog alayim diyorum karar veremedim uyku tulumu kac aylik seninki
Çok güzel canim güle güle giysin aldım bende welsoft minnak yenidoğan ceketi böyle asiya falan giderken kullanmak için
amin canim sende foto at ama. ben burda paylasilan foto gordukce cok hosuma gidiyor
Kan verdim canım 2 saate çıkar
benide etiketle hayirli sonuclarin olsun
Ayyy yesinler onun peluş kürkünü Sağlıkla giysin yavrun
tesekkur ederiz teyzesi
ayyy senin kuzucukta gule gule misler gibi icinde uyusun canimben ikinci yedegi isimli yaptirmayi dusunuyorum tabi guvenecegim kaliteli nevresim olursa eger bulamazsam dedigini arastiririm

Biz doktordan geldik teyzeleri herşey yolundaymış kilomuz 1991 boyumuz 44 cm olmuş gelişimi 1 hafta önce dedi sen kilo almamış ama o alıyor dedi ben de bu zaman kadar toplam 6 kilo almışım suyu gayet iyi dedi durduğu yerde güzel doğum la alakali bir durun yok dedi sadece benim kanim dusuk cikti kan hapini gunde 2 tane yapti bu arada saglik ocaginda grip asisi ol dedi riskli grupsun dedi dogum raporunu merak eden arkadaslar ben 2 hafta uzattirdim normalde bugun basliyordu raporum simdi 29 eylule kadar calisacagim

K.c.o.kapsaminda olan arkadaslar 32.haftada dogum iznine ayrilmak gerekiyor bilginiz olsun eger evdeyseniz calismiyorsaniz çalışabilir raporu gecersiz oluyor ozel sektorde olan arkadaslar

Eklentiler

• 0B54043A-CC32-4815-9C16-E3C26B3B61A9.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 56
Kan değerin ne çıkmış canım çok mu düşük kendinin kilo almayip bebişin alması çok iyi hep güzel haberler duyalım insallah

Merhaba herkese hastanede giymek icin gecelik sartmi hanimlar 1 takim aldim pijama ama alt ust sabahlik usurum alti acik diye dusundum... sezaryen olacak dogum 1 tanede uzun gecelik almalimiyim

Ben bir gecelik 2 pijama aldım sabahlık almadım hırka Aliccam yanıma zaten hastaneler çok sıcak oluyor hırkayı bile giyermiyim bilmem ama nolur nolmaz alddim iste

Kızlar selam bende bugun korkuyla uyandım akıntım coktu su gibi sonrasındada rengi baya koyulaştı doktorla konustm hemen gittim hastaneye turnusollu ped koyduk scok şükür bebegn suyu deglmiş ama mantar varms çok fazla fitil verdi cok korkulu bir gün geçirdim

Kan değerin ne çıkmış canım çok mu düşük kendinin kilo almayip bebişin alması çok iyi hep güzel haberler duyalım insallah
Normalde demir en alt sınır 50 olması gerekiyor benim 38 çıkmış doktor hapını düzenli kullanmadın mi dedi ever dedim şimdi günde 2 tane ye çıkarıyorum düzenli iç çünkü artık ameliyata hazirlanacaksin desi

1 gece mi kalacaksın? öleyse en az 2 takım olmalı çantanda. gecelik ilk anlarda rahat oluyor. ben 1 gece kalacağım 1 pijama tk 1gecelik götüreceğim

lohusa olarak almana gerek yok. ben önden düğmeli bir pijama aldım. 110tl idi yanlış hatırlamıyorsam

Eklentiler

• Screenshot_20200811_105442_com.android.chrome.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 48
K.c.o.kapsaminda olan arkadaslar 32.haftada dogum iznine ayrilmak gerekiyor bilginiz olsun eger evdeyseniz calismiyorsaniz çalışabilir raporu gecersiz oluyor ozel sektorde olan arkadaslar
Bu haber mayis ayının haberi ama cok eski. Bizde hem rapor alip hem kco alanlar var. Kco vermese bile sirketn seni calistrmiosa maasini vermesi lazim yani. Sonucta sen istemiosn evde oturmayi. Beni istememe ragmen calistirmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…