2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben yarı zamanlı çalışıyorum , 37 ye kadar devam bu durumda sanki değil mi ?
Onu bilemiyorum canim
Bu haber mayis ayının haberi ama cok eski. Bizde hem rapor alip hem kco alanlar var. Kco vermese bile sirketn seni calistrmiosa maasini vermesi lazim yani. Sonucta sen istemiosn evde oturmayi. Beni istememe ragmen calistirmiyorlar.
canim ben bizzat sgkyida arayip sordum olmuyormus oyle dogum paraniz yanar dediler o yuzden calisamaz raporu aldim sizde hem dogum iznine ayrilip hemde k.c.o. Alanmi var onu anlayamadim

Bu haber mayis ayının haberi ama cok eski. Bizde hem rapor alip hem kco alanlar var. Kco vermese bile sirketn seni calistrmiosa maasini vermesi lazim yani. Sonucta sen istemiosn evde oturmayi. Beni istememe ragmen calistirmiyorlar.
Ben normalde kco parasi aliyordum aliyorken sirket neden maas odesin birde dogum iznine ayriliyorsan sirket yine maas vermezki

Onu bilemiyorum canim

canim ben bizzat sgkyida arayip sordum olmuyormus oyle dogum paraniz yanar dediler o yuzden calisamaz raporu aldim sizde hem dogum iznine ayrilip hemde k.c.o. Alanmi var onu anlayamadim
Ben normalde kco parasi aliyordum aliyorken sirket neden maas odesin birde dogum iznine ayriliyorsan sirket yine maas vermezki

Calisabilir raporunu alıyorsun. Iznin dogurana kdr ya da 38. Haftaya kdr baslamiyor ama kco da aliyorsun. Bana da sgk alamazsn dedi ama bizim sirket nasi yaptiysa aliniyor yada kendi maas veriyor calistirmadn o kismini tam bilmiyorm. Belki havalimani oldugu icin carkli bi prosedur uygulaniyor bilmiyorm

İyi akşamlar kızlar durumlarınız nasıl, neler yapıyorsunuz bide bebeği ters dönüpte sonradan dönen varmı benim hala dönmedi, doktor bol bol yürü dedi ama çok yoruluyorum, ayakta uyuyorum resmen mecalim yokki nasıl yürüyeyim ?

Benim hep baş geliş canım ama 35 36 haftada dönen bile oluyormus ben düzenli yürüyorum yorulsamda iyi geliyor

İdrar testlerinde böyle her gün pozitif çıktı saçma yani negatif
Evet gercekten enteresan onlarin pozitif cikmasi icin bir deger var yani neyse birdaha aklinda olsun adetin gecmeden en az 1 hafta hemen test yapma sonrasi gercekten husran oluyor hepimiz yasadik malesef bunlari rabbim kimseye aratmasin

Evet gercekten enteresan onlarin pozitif cikmasi icin bir deger var yani neyse birdaha aklinda olsun adetin gecmeden en az 1 hafta hemen test yapma sonrasi gercekten husran oluyor hepimiz yasadik malesef bunlari rabbim kimseye aratmasin
Aynen adetime 5 gün var bekleyeceğim belki yükselir

Bende aynı dertten muzdaripim boğazıma kadar yanıyorum yediklerimle de alakalı değil su içtiğimde bile yanıyorum. Gaviscon içiyorum ama anlık çözüm oluyor sonra bir daha başlıyor
Ah deme, gaviscon kesin iyi gelir diyodum ne çare olur acaba gerçekten çok çok zormuş yaaa, aynen bende boğazıma kadar yanıyorum

İyi akşamlar. Benim baş aşagı dönmüş canım. Ama ben bu dönemde çok hareketliydim taşınma işlerinden dolayı eğil kalk çok yaptım ondan döndüğünü düşünüyorum. Ama artık daha halsizim aşağıda hareketlerini çok hissediyorum ve korkutan yalancı sancılarım olmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…