2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynen fiyatlari yuksek normal pijamalara gore bende aksine gecelik kullanmam normalde de eger gerekli degilse yedek takimi da alt ust alacam

Canım geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur canını sıkma vardır vakti zamanı. O testleri bende çok yaptım çok yanıldım çok hüsrana uğradım ama zamanı varmış

Aynen fiyatlari yuksek normal pijamalara gore bende aksine gecelik kullanmam normalde de eger gerekli degilse yedek takimi da alt ust alacam
Valla ben geceligi lcw den aldim.emzirmeli pijama burdan gruptan uygun demislerdi 60 tlye trendyoldan pentiden aldim bir de evde benim vardi onu komple dugmeli pijama takimim bir de onu koyucam tamamdir siteleri takip et bazen cok uyguna denk geliyor bidaha giyilmeyecek seyler icin o kadar para vermek gereksiz

Benimki hala baş yukarda duruyor. Çok yuruyorum ama donmuyor.

Bana hediye geldi uyku tulumu 1,5 tog. Ben kendim yarım kundak almıştım, onu da düşünuyorum. Bacakları açıkta kolları ve üzerini sarıyor.

Canım ben rennie pastil çiğniyorum ama 1 yudum sütte iyi geliyor ben care olarak sogan sarimsak salca yesil biber vs gibi midemi fazla yakan tespit ettiğim seyler yemiyorum

valla aç tok farketmiyor ama bende ne kötü geliyor anlamaya çalışacağım. Çok fenaymış yaa kaç saat oldu hala yanıyor.
Nane suya koyup çok az kaynatın ya da sıcak suda bekletin, iyi geliyor nane cayi
Deneyim onu da, teşekkür ederim.
Kızlar sling alanınız var mı marka tavsiyesi olan var mi
Neko wrap sling almıştım, neredeyse 1,5 yaşına kadar kullandık 2 numarada, sonra kanguru aldım gerçi ama ilk zamanlar evde sling olmasa ne yapardım bilmiyorum, yemekti ev süpürmeydi sayesinde yapmıştım, malum evde 1 çocuk daha olunca işler mecburen devam etmek zorunda.

ama tavsiyem bebek doğunca almanız, içinde durmayan bebişler oluyo, o durumda iade süresi olur, iade edersiniz, şimdiden alıp koymak riskli gibi.

Dediginiz gibi gecelik tarzi sonradan giymicegim icin benim de icime sinmiyor fiyatlar bi arastirim onden dugmelileri bendeni nasil secsem ki kendim cok kilo almadim ama gobekten kapanir mi ki dugme

Bu iyi fikir düsünmemistim tesekkur ederim

Gece başladı uykusuzluk başladı bende. Huzursuz bacak sendromu, karın şişliği derken uykular haram. Eşim masaj yapıyor bacaklarima. Ilık su hazirliyorum sıcak su torbası gibi bacaklarımın arasina aliyorum kaslarımı gevsetsin bana mısın demiyor. Karın sisligim için ise 7.30dan sonra birşey yemedim en son çorba içmiştim akşam üstü de yoğurt içine bal, yarım muz, kabak ve ayçiçek çekirdeği karışımı yaptım. Özellikle aç olmak pahasına böyle yattım ki karnım sismesin. Yahu yine aynıyım. Hem karnım sis hem huzursuz bacak sendromu yaşıyorum. Yan odaya geçtim orda da yatak var daha rahat yayilirim diye şimdi tek çarem bu. Bu da tutarsa tutar, tutmazsa doguma kadar gece uykusu yok bana. Su an hissettiğim tek güzel şey bebek hareketleri. Allah'tan o dönüp duruyor içimde bir de ona kafa yormuyorum neden hareketsiz diye

acil sifalar dilerim.
huzursuz bacak sendromu yaşayan biri olarak bana soğuk ve hareket ii gelir.
bacaklarıma soguk su tutarim evin icinde biraz turlarim..
ılık su kâr etmiyorsa bacaklar soguk arıyor olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…