Aynen fiyatlari yuksek normal pijamalara gore bende aksine gecelik kullanmam normalde de eger gerekli degilse yedek takimi da alt ust alacamCnim 1 pijama yetmez bence pijama goturceksen de 2 3 takım olsun gecelik daha pratik diye gecelik de ekleyebilirsin bir tane. Ben normalde hep gecelik giyerim pijamadan nefret ediyorum yaz kış giymem acaba ben de pijama takımı alsam mı diye düşünüyorum. Evdeki tek tük pijamalarn içine giremem heralde. Alsam bir daha pek giymicem bir de lohusa oljnca ekstra şisiyor fiyatlar.
Canım geçmiş olsunKızlar selam bende bugun korkuyla uyandım akıntım coktu su gibi sonrasındada rengi baya koyulaştı doktorla konustm hemen gittim hastaneye turnusollu ped koyduk scok şükür bebegn suyu deglmiş ama mantar varms çok fazla fitil verdi cok korkulu bir gün geçirdim
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur canını sıkma vardır vakti zamanı. O testleri bende çok yaptım çok yanıldım çok hüsrana uğradım ama zamanı varmışmalesef negatif
Bugunku hcg degerin kactiAynen adetime 5 gün var bekleyeceğim belki yükselir
Valla ben geceligi lcw den aldim.emzirmeli pijama burdan gruptan uygun demislerdi 60 tlye trendyoldan pentiden aldim bir de evde benim vardi onu komple dugmeli pijama takimim bir de onu koyucam tamamdir siteleri takip et bazen cok uyguna denk geliyor bidaha giyilmeyecek seyler icin o kadar para vermek gereksizAynen fiyatlari yuksek normal pijamalara gore bende aksine gecelik kullanmam normalde de eger gerekli degilse yedek takimi da alt ust alacam
Şuruplar anlık rahatlama gibi oluyor. Biraz kefir iyi geliyor onu da dene canımAh deme, gaviscon kesin iyi gelir diyodumne çare olur acaba gerçekten çok çok zormuş yaaa, aynen bende boğazıma kadar yanıyorum
Canım ben rennie pastil çiğniyorum ama 1 yudum sütte iyi geliyor ben care olarak sogan sarimsak salca yesil biber vs gibi midemi fazla yakan tespit ettiğim seyler yemiyorumKızlar ben mide yanmasından ölüyorum, var mı çare bulan?
0.820Bugunku hcg degerin kacti
Benimki hala baş yukarda duruyor. Çok yuruyorum ama donmuyor.İyi akşamlar kızlar durumlarınız nasıl, neler yapıyorsunuz bide bebeği ters dönüpte sonradan dönen varmı benim hala dönmedi, doktor bol bol yürü dedi ama çok yoruluyorum, ayakta uyuyorum resmen mecalim yokki nasıl yürüyeyim ?
Nane suya koyup çok az kaynatın ya da sıcak suda bekletin, iyi geliyor nane cayiKızlar ben mide yanmasından ölüyorum, var mı çare bulan?
Bana hediye geldi uyku tulumu 1,5 tog. Ben kendim yarım kundak almıştım, onu da düşünuyorum. Bacakları açıkta kolları ve üzerini sarıyor.Tesekkurler canim uyku tulumu ben henuz almadim seninki nasil ya cok terletiyor diyenler var bende 1.5 tog alayim diyorum karar veremedim uyku tulumu kac aylik seninki
amin canim sende foto at ama. ben burda paylasilan foto gordukce cok hosuma gidiyor
benide etiketle hayirli sonuclarin olsun
tesekkur ederiz teyzesi
ayyy senin kuzucukta gule gule misler gibi icinde uyusun canimben ikinci yedegi isimli yaptirmayi dusunuyorum tabi guvenecegim kaliteli nevresim olursa eger bulamazsam dedigini arastiririm
Canım ben rennie pastil çiğniyorum ama 1 yudum sütte iyi geliyor ben care olarak sogan sarimsak salca yesil biber vs gibi midemi fazla yakan tespit ettiğim seyler yemiyorum
Deneyim onu da, teşekkür ederim.Nane suya koyup çok az kaynatın ya da sıcak suda bekletin, iyi geliyor nane cayi
Neko wrap sling almıştım, neredeyse 1,5 yaşına kadar kullandık 2 numarada, sonra kanguru aldım gerçi ama ilk zamanlar evde sling olmasa ne yapardım bilmiyorum, yemekti ev süpürmeydi sayesinde yapmıştım, malum evde 1 çocuk daha olunca işler mecburen devam etmek zorunda.Kızlar sling alanınız var mı marka tavsiyesi olan var mi
Bende almayı düşünüyorum önerisi olan varsa takipteyimKızlar sling alanınız var mı marka tavsiyesi olan var mi
Dediginiz gibi gecelik tarzi sonradan giymicegim icin benim de icime sinmiyor fiyatlar bi arastirim onden dugmelileri bendeni nasil secsem ki kendim cok kilo almadim ama gobekten kapanir mi ki dugmeValla ben geceligi lcw den aldim.emzirmeli pijama burdan gruptan uygun demislerdi 60 tlye trendyoldan pentiden aldim bir de evde benim vardi onu komple dugmeli pijama takimim bir de onu koyucam tamamdir siteleri takip et bazen cok uyguna denk geliyor bidaha giyilmeyecek seyler icin o kadar para vermek gereksiz
Bu iyi fikir düsünmemistim tesekkur ederimvalla aç tok farketmiyor ama bende ne kötü geliyor anlamaya çalışacağım. Çok fenaymış yaa kaç saat oldu hala yanıyor.
Deneyim onu da, teşekkür ederim.
Neko wrap sling almıştım, neredeyse 1,5 yaşına kadar kullandık 2 numarada, sonra kanguru aldım gerçi ama ilk zamanlar evde sling olmasa ne yapardım bilmiyorum, yemekti ev süpürmeydi sayesinde yapmıştım, malum evde 1 çocuk daha olunca işler mecburen devam etmek zorunda.
ama tavsiyem bebek doğunca almanız, içinde durmayan bebişler oluyo, o durumda iade süresi olur, iade edersiniz, şimdiden alıp koymak riskli gibi.
Kızlar ben mide yanmasından ölüyorum, var mı çare bulan?
Gece başladı uykusuzluk başladı bende. Huzursuz bacak sendromu, karın şişliği derken uykular haram. Eşim masaj yapıyor bacaklarima. Ilık su hazirliyorum sıcak su torbası gibi bacaklarımın arasina aliyorum kaslarımı gevsetsin bana mısın demiyor. Karın sisligim için ise 7.30dan sonra birşey yemedim en son çorba içmiştim akşam üstü de yoğurt içine bal, yarım muz, kabak ve ayçiçek çekirdeği karışımı yaptım. Özellikle aç olmak pahasına böyle yattım ki karnım sismesin. Yahu yine aynıyım. Hem karnım sis hem huzursuz bacak sendromu yaşıyorum. Yan odaya geçtim orda da yatak var daha rahat yayilirim diye şimdi tek çarem bu. Bu da tutarsa tutar, tutmazsa doguma kadar gece uykusu yok bana. Su an hissettiğim tek güzel şey bebek hareketleri. Allah'tan o dönüp duruyor içimde bir de ona kafa yormuyorum neden hareketsiz diye
Benim hep baş geliş canım ama 35 36 haftada dönen bile oluyormus ben düzenli yürüyorum yorulsamda iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?