2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Selam kizlar pazartesi kontrolüm vardı. Bebegim ters dönmüş makat pozisyon u .1600 gram olmuş 30+2 yiz şuan bir hafta önde gidiyor gelişimi tombik olcak galiba dedi Dr .enfeksiyon geçmiş antibiyotiktedavisi ise yaradı .rahim boyum 32 mis . Artık nts ile iki haftaya bir takibim yapılacak. Ama benim bebek duramayacak gibi daha fazla aşırı vuruyor ayağı çıkacak sanki. O vurdukça mesanem Ağrıyor wc koşuyorum olmasada
wendy maden suyu Beypazarı öneririm. Aylarca beni o kurtardı .

Çok zor canım ya mutlaka buz koy bacaklarına masaj yatarkende ayağının altına yüksek bisey alirsan biraz rahatlatır. Benim esim de var int bacak altları için yastık aldık 2 tane onla uyumaya çalışıyor Allah yardımcın olsun. Beni de burun tıkanıklığı bitirdi nefes alamıyorum artık

Günaydın kızlar böyle göbüşüm şiş gezmeyi çok seviyorum ama hormon dengesizliği özgüven kaybından sürekli rüyamda eşim beni aldatıyor görmekten sinir geldi adamda aksine ağzımın içine düşecek o kadar ilgili alakalı evinden işine birisi ama rüyalarım yüzünden adamı parçalayasım geliyor o nedenle doğurup şu lohusayıda atlatıp normal hayatıma dönmek istiyorum

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi için adetli olarak mi gidilir yani bailangıc vermek için yoksa normal olarakta gidilir mi

Dediginiz gibi gecelik tarzi sonradan giymicegim icin benim de icime sinmiyor fiyatlar bi arastirim onden dugmelileri bendeni nasil secsem ki kendim cok kilo almadim ama gobekten kapanir mi ki dugme
Zaten onden dugmeliyi dogurduktan sonra giyiceksin cnm ilk etepta ameliyat onlugu ve sonrasinda geceligi giyersin bende m beden vardi evde bende cok kilo almadim ama kassada en son denedigimde olmustu bu arada ben su gecelikten aldim suan 24 tlye dusmus baska modellerde var bakabilirsin bu aldigim ic gosetermiyor da bedenide s almiatim ben bi

dr kontrolunden önce döndüğünü biz anlar mıyız? 29.hafta bitti bitiyor benim..şu haftadan sonra döner dedigimiz zaman var mi?
Anlarız.. Ama dönmesi için niye bu kadar acele ediyor bu grubumuz okuduğum neredeyse her yorum bebek konumu
Misal benimki de dönmemisti 2gündür döndü ama arada yne yan duruyor asağı da oluyır ayakları...
Sürekli hareket halinde
Kanala girmeleri sonlara doğru olıyor o zaman da asagı ya vajina ya baskı oluyor...
Acele etmeyin hepsi olacak yavas yavas

Kızlar doğum sonrası hemen pijama giymek insana pek cazip gelmiyor, normal de olsa sezaryen de olsa hemen üstünden bi gecelik geçirip biraz toparlanınca pijamaya geçmek daha iyi oluyor, siz bilirsiniz ama bi geceliğiniz olsun yanınızda, malum alt göbek kısmı iptal bi de üstüne lastikli bişi pek olmaz.

Ayyy bir ara bende öyleydimmm
Seni çok iyi anladım su an...
Simdilerde ise bu anları bşr daha yasayamayacagm tadını cıkaraym hissi var ama yoruldum ya koca göbekle...
Her seyin normali güzel... Orijinalimize dönelim

Valla bende gecen 2 gun ustuste gordum ikincisinde bosaniyoduk falan epey yedim esimin beynini bende aslinda bu dusunceleri getircek birseyde yapmiyor adam ama hamilelik psikolojisi heralde

Valla bende gecen 2 gun ustuste gordum ikincisinde bosaniyoduk falan epey yedim esimin beynini bende aslinda bu dusunceleri getircek birseyde yapmiyor adam ama hamilelik psikolojisi heralde
Kesinlikle hamilelik psikolojisi
Saçma sapan insanlara bile takmıstım ya alakasız
Şimdi rahatım çok şükür

dr kontrolunden önce döndüğünü biz anlar mıyız? 29.hafta bitti bitiyor benim..şu haftadan sonra döner dedigimiz zaman var mi?
Bnm ilk oğlum 35 haftada dönmüştü ama öyle bi dondu ki fenalasiyordum karnim yamuldu nefesim kesildi kasildim koca bebek epey sürdü 4 5 dk sonra rahatladı karnim dr a gittim bebek dönmüştü

Bnm ilk oğlum 35 haftada dönmüştü ama öyle bi dondu ki fenalasiyordum karnim yamuldu nefesim kesildi kasildim koca bebek epey sürdü 4 5 dk sonra rahatladı karnim dr a gittim bebek dönmüştü
dönmeyen de inatla dönmüyor benim ilk kızım 39. haftaya kadar dönmedi
mecbur sezeryan oldum
sancıyla döner belki demişlerdi ama cesaret edemedim
şimdi de 32. hafta bitecek yine dönmedi bakalım nasip artık
dönse de gelecek dönmese de sağlıkla gelsinler yeter

43 yasindaki ablamda gebe.bu 4. cocugu olacak Allahin izniyle..Artik epey bi tecrubeli olduğu için bi sorunda yok diye kontrollerini coook aksatti.
Bebek dönünce ablamda bi tansiyon oynamasi yapti.
hipertansiyon cikti 2 gündür hastanede bugün sezeryana alabilirler.
35.haftasinda..
Benim merak birazda bundan sebep..
Bu arada hamiş arkadaşlardan ablam ve bebek için dua beklerim..
ikisinide sağlıkla hayirlisiyla bize kavustursun Rabbim.(amin)

ya insallah doner tabii ama donmezse de hayır bundadır sezaryen dusunulur ya da ebeler manevralarla donduruyor bazen.

benım aksamları bisi yesem de emesem de karnım sis ve nefesım daralıyor bi rahat edemiyorum ozellıkle aksamları. kabızlık var zten. gunduz de nefes darlığı oluyor ara ara. 2 ay var daha dusundukce biraz urkuyorum. bir de hormonlardan mı ne depresif hissediyorum.

kabizlik için bi onerim olabilir.
aksamdan 1 bardak suya 1,2 ceviz ici atip ertesi gun ac karnina bu suyu icip ve cevizleri yediğinizde bagirsaklar muazzam calisiyor.
ben gebelik süresince 2 kez kabızlık yaşadım 5 er günlük bu uygulamayi yaptim.
sizede iyi gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…