Çok zor canım ya mutlaka buz koy bacaklarına masaj yatarkende ayağının altına yüksek bisey alirsan biraz rahatlatır. Benim esim de var int bacak altları için yastık aldık 2 tane onla uyumaya çalışıyor Allah yardımcın olsun. Beni de burun tıkanıklığı bitirdi nefes alamıyorum artıkGece başladı uykusuzluk başladı bende. Huzursuz bacak sendromu, karın şişliği derken uykular haram. Eşim masaj yapıyor bacaklarima. Ilık su hazirliyorum sıcak su torbası gibi bacaklarımın arasina aliyorum kaslarımı gevsetsin bana mısın demiyor. Karın sisligim için ise 7.30dan sonra birşey yemedim en son çorba içmiştim akşam üstü de yoğurt içine bal, yarım muz, kabak ve ayçiçek çekirdeği karışımı yaptım. Özellikle aç olmak pahasına böyle yattım ki karnım sismesin. Yahu yine aynıyım. Hem karnım sis hem huzursuz bacak sendromu yaşıyorum. Yan odaya geçtim orda da yatak var daha rahat yayilirim diye şimdi tek çarem bu. Bu da tutarsa tutar, tutmazsa doguma kadar gece uykusu yok bana. Su an hissettiğim tek güzel şey bebek hareketleri. Allah'tan o dönüp duruyor içimde bir de ona kafa yormuyorum neden hareketsiz diye
Ben havuçBende aynı dertten muzdaripim boğazıma kadar yanıyorum yediklerimle de alakalı değil su içtiğimde bile yanıyorum. Gaviscon içiyorum ama anlık çözüm oluyor sonra bir daha başlıyor
Zaten onden dugmeliyi dogurduktan sonra giyiceksin cnm ilk etepta ameliyat onlugu ve sonrasinda geceligi giyersin bende m beden vardi evde bende cok kilo almadim ama kassada en son denedigimde olmustu bu arada ben su gecelikten aldim suan 24 tlye dusmus baska modellerde var bakabilirsin bu aldigim ic gosetermiyor da bedenide s almiatim ben biDediginiz gibi gecelik tarzi sonradan giymicegim icin benim de icime sinmiyor fiyatlar bi arastirim onden dugmelileri bendeni nasil secsem ki kendim cok kilo almadim ama gobekten kapanir mi ki dugme
Anlarız.. Ama dönmesi için niye bu kadar acele ediyor bu grubumuzdr kontrolunden önce döndüğünü biz anlar mıyız? 29.hafta bitti bitiyor benim..şu haftadan sonra döner dedigimiz zaman var mi?
salatalikta iyi geliyor.
ben bulantı ve yanma sorunlarina tuzlayip yediğim salatalik ile şifa buldum.
wendy maden suyu Beypazarı öneririm. Aylarca beni o kurtardı .
Çok teşekkür ederim kızlar, hepsini deneyeceğim, inşallah etki eder bende de, gerçekten çok zormuş bu da ya.Ben havuçyediğimde azalıyo.
Ayyy bir ara bende öyleydimmmGünaydın kızlarböyle göbüşüm şiş gezmeyi çok seviyorum ama hormon dengesizliği özgüven kaybından sürekli rüyamda eşim beni aldatıyor görmekten sinir geldi adamda aksine ağzımın içine düşecek o kadar ilgili alakalı evinden işine birisi ama rüyalarım yüzünden adamı parçalayasım geliyor o nedenle doğurup şu lohusayıda atlatıp normal hayatıma dönmek istiyorum
Günaydın kızlarböyle göbüşüm şiş gezmeyi çok seviyorum ama hormon dengesizliği özgüven kaybından sürekli rüyamda eşim beni aldatıyor görmekten sinir geldi adamda aksine ağzımın içine düşecek o kadar ilgili alakalı evinden işine birisi ama rüyalarım yüzünden adamı parçalayasım geliyor o nedenle doğurup şu lohusayıda atlatıp normal hayatıma dönmek istiyorum
Kesinlikle hamilelik psikolojisiValla bende gecen 2 gun ustuste gordum ikincisinde bosaniyoduk falan epey yedim esimin beynini bende aslinda bu dusunceleri getircek birseyde yapmiyor adam ama hamilelik psikolojisi heralde
Ben miniçodan aldım canım etiket bilgisinede dikkat etmemiştim alırkenKalın battaniyeyi nerden aldınız ben bakıyorumda kalın olanlar hep %100 polyester yazıyor o yüzden hala alamadım
Bnm ilk oğlum 35 haftada dönmüştü ama öyle bi dondu ki fenalasiyordum karnim yamuldu nefesim kesildi kasildim koca bebek epey sürdü 4 5 dk sonra rahatladı karnim dr a gittim bebek dönmüştüdr kontrolunden önce döndüğünü biz anlar mıyız? 29.hafta bitti bitiyor benim..şu haftadan sonra döner dedigimiz zaman var mi?
Bnm ilk oğlum 35 haftada dönmüştü ama öyle bi dondu ki fenalasiyordum karnim yamuldu nefesim kesildi kasildim koca bebek epey sürdü 4 5 dk sonra rahatladı karnim dr a gittim bebek dönmüştü
dönmeyen de inatla dönmüyor benim ilk kızım 39. haftaya kadar dönmediBnm ilk oğlum 35 haftada dönmüştü ama öyle bi dondu ki fenalasiyordum karnim yamuldu nefesim kesildi kasildim koca bebek epey sürdü 4 5 dk sonra rahatladı karnim dr a gittim bebek dönmüştü
Anlarız.. Ama dönmesi için niye bu kadar acele ediyor bu grubumuzokuduğum neredeyse her yorum bebek konumu
Misal benimki de dönmemisti 2gündür döndü ama arada yne yan duruyor asağı da oluyır ayakları...
Sürekli hareket halinde
Kanala girmeleri sonlara doğru olıyor o zaman da asagı ya vajina ya baskı oluyor...
Acele etmeyin hepsi olacak yavas yavas
ya insallah doner tabii ama donmezse de hayır bundadır sezaryen dusunulur ya da ebeler manevralarla donduruyor bazen.
benım aksamları bisi yesem de emesem de karnım sis ve nefesım daralıyor bi rahat edemiyorum ozellıkle aksamları. kabızlık var zten. gunduz de nefes darlığı oluyor ara ara. 2 ay var daha dusundukce biraz urkuyorum. bir de hormonlardan mı ne depresif hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?