2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Belkise farkli prosudur uygulaniyordur ben bi kac yere sordum
Kızlar ben mide yanmasından ölüyorum, var mı çare bulan?
aynen canim bende oluyorum ara ara bende gelip gidiyor gun icinde badem biraz rahatlatiyor

Deneyeym tsekkurler

Bende aynısını kuru incirle yapıyorum canım geceden suda bekletip sabah içiyorum kabızlıga birebir

Kızlar haftada 1 gün sade türk kahvesi içiyorum ama nescafe hiç içmedim canım aşırı istiyor 1 tane çikolatayla içeyim mi ya

Bebişin dönmesi ile tansiyonun alakası var mı ki?
Bebeğin dönmesi doğum için önemli tansiyon da maalesef erken doğumu tetikliyor..
Rabbim sağ salim kucagina almayı zamanlıca nasip etsin inşallah

Kizlar bi sayfa buldum cok guzel modeller var cikolatayla takim fiyatida iyi ben burdan yaptircam kismetse ekime giriyimde fikir olsun sizede

Eklentiler

• Screenshot_20200916-133142_Instagram.webp
    21 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Sling soran anneler ben mei tai kanguru aldım. İlk aylarda kullanma ihtiyaçım olmaz diye sling düşünmedim. Yumuşacık pamuklu kuması var. Yeni dogan dan itibaren kullanılabilir.bir cok markanın kangurularının kumaşı sentetik dikkat edin bence. Babyroo markası.

Kızlar haftada 1 gün sade türk kahvesi içiyorum ama nescafe hiç içmedim canım aşırı istiyor 1 tane çikolatayla içeyim mi ya
Ben 1 brdk neskafeyi buz poşetine koydum soguyunca.sabahlari 1 tane kırıyorum soguk süte katıp iciyorum sade süt istemedigimde oyle yapiyorum

O kadar aşırı hassas değilim soğuk kahve olarak içiyorum bende arada, Türk kahvesi zaten faydalı bile. Çok takılma iç kahveni, o mutluluk bebişi de mutlu edecektir.

Ic ya o kdrdn bise olmaz. Bana da cay icme dedi de gunde 6 7 bardk iciyorm valla ama acik. O kdr kasmaya gerek yok bence hamileyiz diye ölümyoruz ya

bu soylediklerin arasında siskinlik bende de var aksamları. yesem de var yemesem de. nefes darlıgım dublın'e geldıkten sonra gectı. Istanbulda nefes alamıyordum sıcaktandı herhalde. kabızlık onceki aylarda cok oluyordu sımdı tam tersı bagırsaklarım cok calısıyor demır ılacı yaptı bunu bana. depresiflik de arada geliyor gidiyor :)

Magnezyum huzursuz bacağa iyi geliyır diyorlardı akşamları içiyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…