2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar haftada 1 gün sade türk kahvesi içiyorum ama nescafe hiç içmedim canım aşırı istiyor 1 tane çikolatayla içeyim mi ya
ben arada içtim. kafeinsiz kahve almıştım ama o da çok fazla kimyasal varmıs ıcınde kahveyi kafeinden arındırırken kımyasal eklıyorlarmıs. ilk 7 ay hiç içmemiştim. sımdı ara sıra esımın kahvesıden içiyorum, arasıra o turk kahvesi yaptıgında kendine bana da yapıyor. çikolata cok yiyorum maalesef ona sınır getiremedim. kahve içersem ancak kucuk bir fincan ve o gun çay içmem. çay ictiğim zamanlarda ise içine limon dilimi koyup sadece bir bardak ıcıyorum.

Son düzenleme:
Magnezyum huzursuz bacağa iyi geliyır diyorlardı akşamları içiyor musun
magnezyum en son kan testımde yuksek cıktı dıye ekstra bırsey kullanmadım. ama hamılelık ıcın aldıgım vıtamının ıcınde var. yoktu ben de huzursuz bacak sendromu hamılelıkle bırlıkte cıktı. masaj iyi geliyor biraz

acil sifalar dilerim.
huzursuz bacak sendromu yaşayan biri olarak bana soğuk ve hareket ii gelir.
bacaklarıma soguk su tutarim evin icinde biraz turlarim..
ılık su kâr etmiyorsa bacaklar soguk arıyor olabilir mi?
valla havalar sıcakken onu cok yaptım, soguk suya tutup yataga donene kadar tekrar yanıyordu :) sımdı gecelık gıyıyorum hava ısısı dustu burda hafif ısıtıyorum kaslarımı gevsetsın dıye. valla artık bıktım kan dolasımı az dıye sanırım. masaj bir nebze iyi geliyor

28 haftalık doğuran arkdastan haber varmı . 35yagmur35 ti galiba . Bebeği nasıl oldu bilen varmı

Kızlar iki gündür çok halsizlik var. Şekerime tansiyonuma bakıyorum bişey yok ama 24 saat bıraksalar uyuyacak gibiyim ufacık bir işi bile yapmaya mecalim kalmadı. Kalkıp yemek yemeye bile gücüm yok. Bu haftalarda mı böyle oluyor acaba genelde çok hareketliydim.

ben de oyleyim kzum dinlene dinlene yemek yapıyom. yapmıyodum hatta da dısardan yemek sekerimi duzensizlestiriyor. ben de kolay sebze yemekleri falan bisiler cıkarıyorm.

Merhaba arkadaşlar. Bugün rutin kontrolumuze gittik. 32+0 dayım. Boyu 43 cm, kilosu 1830 dedi bir hafta öndeymisiz çok şükür. Ama bebek çok aşağıda duruyor erken doğum riski olabilir dedi, nst istedi orada sancı gorunmedi. Yine de dinlen kendini yorma dedi. Var mı başına böyle bir şey gelen, yapısal bir şey olabilir mi
Bir de doktor çalışabilir raporunu tam bir hafta sonra vermemiz gerekiyor dedi. Anlamadım aslında bugün verebilir diye biliyordum ben. 32. Haftayi doldurunca mi veriliyor.

Sat tarihine göre 32+0 da vermesi gerekiyor aslında

Kızlar bu ara çok midem bulanıyor resmen iştahım kesildi ilk zamanlar gibiVarmı böyle olan.
birde bugun ilk defa göğsümden 2-3 damla sıvı geldi

Ben tam.32+0 da aldim canim haftaya cok gec bu hafta bildirmezsen direk izne ayrilmis gibi oluyorsun

Kızlar bu ara çok midem bulanıyor resmen iştahım kesildi ilk zamanlar gibiVarmı böyle olan.
birde bugun ilk defa göğsümden 2-3 damla sıvı geldi
İlk kolostrum geliyo sütten önce muhtemelen o gelmiştir ben de aynı durumdayım bi hamilelik uygulamasında doğumdan önce gelebilir yazıyodu. Ağrı gibi bi durum varsa doktoruna da bi sor derim

sen şu an takvimine göre 30+ lardasın. yani 31.hafta içindesin.31+1 itibariyle 32.haftaya giriyorsun. yani doktorun doğru söylemiş. ben 31+6da aldım.sat tarihini baz alırlar her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…