2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynen dönmeyen de dönmüyor ama hani normal isteyen biri bekleyebilir 38 39 a kadar şimdiden sezaryan olacak diye üzülüp umutsuz olmaya gerek yok ben de gerci sezaryen oldum dönsede dönmese de farketmez demiştim şimdi de hiç farketmez artık 3. De

Canim insallak zamaninda gelir bebis dogarsada saglicakla dogsun insallah dualrimiz ablanla
Canim sen bol bol dinlen ntsde sancin cikmamis cok sukur evham yapma insallah zamaninda gelir bebisin normalda simdi rapor verilmesi lazimdi ama niye vermemis
anlamadim

Benimde bugun kontrolum vardi ilk dr plesanta yapisikligi gozukuyo kontrollerini arastirmada yaptir dedi bugun gittim suyu fazla yapisikligi goremiyorum rahim agzinda bisey yok simdilik belki bebegin pozizyonundan kaynaklanmistir dedi haftaya gel bide alltaan bakayim dedi en nefret ettigim sey cataldan okadar gicik aliyorumki simdiden stres oldum ozelde de dogum yapamiyacam yapisiklik cikarsa arastirma hastaneleri cok kalabalik insallah Rabbim bizi iyi kisilere karsilastirsin ne diyim

Canım benimde günüm günümü tutmuyor birgün yerimden kipirdayasim olmuyor birgün enerjik oluyorum ise güce veriyorum kendimi yürüyüşe gidiyorum bir gece hiç uyuyamıyorum sonra ertesi gece uyanmadan sabah oluyor uyuyorum ama bu aralar kampların arttı benim yürüdüğüm ve yorulduğum günün gecesi kramplar giriyor bu arada 1 kilo vermişim ben iştahım yok 2 güne kontrolüm var bakalım dr ne diyecek biraz korktum kilo verince bakalım bebek nasil

Kızlar bu ara çok midem bulanıyor resmen iştahım kesildi ilk zamanlar gibiVarmı böyle olan.
birde bugun ilk defa göğsümden 2-3 damla sıvı geldi
Ah ah bir hamilelik yaşadık ya gelde bize sor benim de bulanıyor canım durup durup başlıyor dogurana kadar dedikleri bu işte ne çektik ya 8 aya girdik daha midemiz bulanıyor

Sakız cigne elma ye iki çorba kaşığı süt iç bana bunlar fayda etti
Süt falan anlık işe yaradı ya, geçiriyor gibi oluyor sonra yanmaya devam. Dün kuru ekmek su vs ne bulsam attım ağzıma, progeston hormonundan dolayı kaslar gevşiyormuş ve mide kapağı da gevşeyince oluyomuş, yana yana uyudum sabaha geçmişti şükür ki.

Benim hep baş geliş canım ama 35 36 haftada dönen bile oluyormus ben düzenli yürüyorum yorulsamda iyi geliyor
Bende anneme anlattım dedi sorun etme bebekler her zaman döner önemli olan doğum zamanı nasıl geldiği, sonra kayınvalidemi aradım oda eşiminde ters döndüğünü söledi ve doğurmaya bi hafta kala dönmüş sıkıntı yapma dediler ama işte elimde değil çok endişeliyim

Bugün ilk defa çok fena sancım tuttu, uzanmıştım birden karnımın sol tarafı balon gibi şişti kendini taş gibi yapmıştı acaba dönüyor diyemidir hala sancım var ara ara yine o pozisyona geliyo

Ekmek sakın yeme bastırır diye düsünüyoruz aksine mayadan daha çok yakıyor mideyi bide sağına yatma ben sağıma yatınca çok yanma oluyo midemde aklıma geldikce yaziyorum.mideden yana cok dertli biri olarak tam hamile kalmadan 15 gün önce reflü tedavisine baslamistim rahatladım derken hopp hamile kaldim ilaci biraktim zaten haşat mide bide ustüne hamilelik of off ne cektim be bu mideden

İlk kolostrum geliyo sütten önce muhtemelen o gelmiştir ben de aynı durumdayım bi hamilelik uygulamasında doğumdan önce gelebilir yazıyodu. Ağrı gibi bi durum varsa doktoruna da bi sor derim
Ağrı sızı yok su gibi aktı sadeceCok duygulandm ama ya

Ah ah bir hamilelik yaşadık ya gelde bize sor benim de bulanıyor canım durup durup başlıyor dogurana kadar dedikleri bu işte ne çektik ya 8 aya girdik daha midemiz bulanıyor
Valla ya tüm gün yemesem yemem şundan 1 hafta öncede aşırı iştahım açıktı anlayamadım
Bugün ilk defa çok fena sancım tuttu, uzanmıştım birden karnımın sol tarafı balon gibi şişti kendini taş gibi yapmıştı acaba dönüyor diyemidir hala sancım var ara ara yine o pozisyona geliyo
Benim bu ara hep öyle karnım sepsert oluyor yamuluyor snra gevşiyor cok can sıkıcı birşey nefesmi kesiyor bazen

ben de oyleyim kzum dinlene dinlene yemek yapıyom. yapmıyodum hatta da dısardan yemek sekerimi duzensizlestiriyor. ben de kolay sebze yemekleri falan bisiler cıkarıyorm.
Allah yardımcımız olsun. Yemek yapamayınca kendimi de kötü hissediyorum en çok bu ayda protein almamız lazım et yemekleri de zor geliyor artık. Bende et yemiş olayım diye dışardan yiyorum arada.

Demekki artık ağırlaşmaya başladık. Ben az enerjik hissettiğimde bi işe kalkışsam hemen sırt çatı ağrısı başlıyor artık bi iş yapmaya da korkar oldum. Kramplar için muz ve soda iyi geliyor. Belki mideye baskı yapıyorsa artık oda az yediriyor olabilir. Bebek iyidir inş sen yiyemeyince depolardan kullanıyordur seni halsizleştirir oda.

Kafeinsiz kahvede çok kimyasal olduğunu bilmiyordum canım çok üzüldüm. Hergün bir fincan kafeinsiz kahve içiyordum ben

Kafeinsiz kahvede çok kimyasal olduğunu bilmiyordum canım çok üzüldüm. Hergün bir fincan kafeinsiz kahve içiyordum ben
Ben okumustum çeşitli yolları var kahvenin içindeki kafeini ayrıştırmanin. Kimi şirket kimyasal ile ayristiriyor kimisi başka kismen doğal yontemlerle. Doğal olanını bulmak lazim
Caribou tamamen doğal kafeinsiz kahve üretiyoruz diye bilgi vermiş internetten ben bilmiyordim bunu, kahve dünyasından cektirmistim. Içime sinmeyince vazgeçtim tamamen
Ara sıra canım isteyince normal filtre kahve yapıyorum evde az, sütlü içiyorum.
Ben de pimpirikleniyor olabilirim, iyice araştırmak lazim

Bu haftalarda artık daha sert hareket ediyolar benimde karnım çok sertleşiyor. Kafası biraz sağ tarafımda benim hareket edince sağ kasıgımda hep sancı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…