2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım magnezyum al ,soda iç rahatlarsın...

Kızlar 32 haftada 37ye kadar calisabilir raporu aldiktan sonra mesela 35'te yok ya ben calisamicam daha fazla diyip dogum iznini baslatabiliyor muyuz

bir haftadır karnım basket topu gibi sert. onceden sadece aksamları olurdu, şimdi gündüz de oyle. bebek buyudu içerde diye mi acaba? sizde de var mı? zaten elimi nereye atsam karnımda bebeğin bir parçasına dokunuyorum neresi anlamıyorum

Kızlar 32 haftada 37ye kadar calisabilir raporu aldiktan sonra mesela 35'te yok ya ben calisamicam daha fazla diyip dogum iznini baslatabiliyor muyuz
Bana doktorum idari izin verildiği içinçalışabilir raporu vermeyeceğim dedi cuma günü kontrolüm var soracağım

Mazerrr geçmiş olsun, stres mi yaptın neden öyle oldun?
canım ben pandemiden dolayı 4 aya yakındır eşimin köyünde kalıyordum. köy dediğim de yazlık gibi maşukiyede büyük bir ev. orada Allah için kayınvalidem bir şey yaptırmadı rahattım ama sırt ağrılarım çok azdı, merdiven in çık yoruluyordum bir de evde büyükler var öyle yayılıp oturmak için çatıdaki odama çıkmam gerekiyordu. hani artık dedim ağırlaştım evime gitmek istiyorum. 3 gündür evimde, İstanbuldayım ama her yer çamur resmen, bir de susam böceği bağlamış her yeri, çocuk odasında bile var. bir baharattan çoğalmış. sanıyorum kaç gündür ceyranda kaldım çünkü iş bitmiyor asla. ama evimde olduğum için de bir o kadar da huzurluyum. insanın evi gibisi yok.

Amin canım inşallah sizde gününde sağ salim kucağınıza alırsınız kuzuları

Aaa, dikkat et canım, bu Pandemi çok zor oldu yaa, Yardımcı da alamayınca her iş bize bakıyor, yormadan kendini azar azar yap, tabi ki evi gibisi yok insanın, iyi yapmışsın evine dönmekle

Beşiğimiz geldi kızlar kuruldu çok mutluyum bakıp bakıp ağlıyorum Bir gün odamda bi beşiğin olabileceğini hayal bile edemezdim Rabbime sonsuz teşekkürler bana bu sevinci yaşattığı için
Yaaa çok tatlısın Allahim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bende her sabah ilk uyandigimda her gece yatmadan mutlaka ugrayip bakiyorum önce büyük oglumu opüp sonra minisin odasina bakiyorum Allaha bin sükür isteyen herkese nasip etsin

Beşiğimiz geldi kızlar kuruldu çok mutluyum bakıp bakıp ağlıyorum Bir gün odamda bi beşiğin olabileceğini hayal bile edemezdim Rabbime sonsuz teşekkürler bana bu sevinci yaşattığı için
Binlerce şükür rabbim nerde anne olmak isteyen hasretini çeken hayalini kuran kadın varsa hepsine de hayırla nasip etsin

Arkadaşlar ankarada olupta hibor igneye ihtiyaci olanlar ulasabilir. tarihleriyle beraber attim,buzdolapta muhafaza ettim...

Eklentiler

• 16003436708882085540390.webp
    59 KB · Görüntüleme: 30
Dayanamadım ınstagramdan bunların siparişini verdim

Eklentiler

• 20200917_150438.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 20200917_150424.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 27
  • 20200917_150150.webp
    39 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…