2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet kizlar taşınıyorum . Ev çok kötü esimle bugün baktık igrencti resmen on yıldır kullanılmıyor gibiydi. Eşim sağolsun sildi süpürdü . Bende ufaktan yardım ettim ama genelde elimden aldı bezi. En son oturduk en azından paramızla rezil olmadık dedim güldük burda bir arkadaşı 300 TL ev temizletmis temizlemeden önce ki hali daha temizdi sanki demişti içime sindi en azından ufak tefek işler kaldı

Kızlar herkese hayırlı aksamlarKacırmadan okumaya calısıyorum hep.Gunum ıs yerinde o kadar yogun geciyor ki aksama pert durumda oluyorum. Yıne cok yogun bir gunın aksamın dayım simdi bebişim de kendımı de dunlendırecegım. Gun ıcındeki iş ve yogunluk stres nedeniyle benm de karnım tas gibi oluyor. Ancak uzandıktan 2 saat sonra falan yumusuyor. Bu arada sut bezlerim bayagı calısıyor. Kendi kendine minik minik cıkıypr sagdan soldan uzuluyorum. İnsallah uzun sure emzırebılrım. Kızımda mama destekli 6.5 ay emzırebılmıstım. Hazırlıklara onumuz hafta nasipse start verecegız. Siling baglama yontemlerını falan gordum hatta var da ama ya bagı acılır da cocuk duserse diye endıse etmedim degıl. Sanırım ben kullanamam

_seastar_ doğum medicana da olacak demiştin hiç hastane ortamını gördün mü odaları nasıl canım kalabalık bir hastane mi
benim ilk doğumum orda oldu. bu ikinci. onun harici dış gebelik, histeroskopi hepsini orda oldum. samsunda tercih ettiğim tek hastane. odalar temiz ve geniş. hepsinde cam var. istersen suit odalar da var. ben ziyaretçi olsa suit odada kalıyorum ama şimdi gerek görmedik. tek kişilik normal oda iyi. dediğim gibi öle bir yoğunluktur vs görmedim hiç

Artık yavaş yavaş hamileliğin zor kısmına geçtik sanırım. Bugün benim de karnim tas gibiydi. Biraz da bel ağrım var. Yürümek ve yemek yemek daha çok sertlestiriyor karnımı ama ikisini de yapmak zorundayım sonucta. Su bebeler hayırlısıyla bir doğsa zamanında

sen karar verdinmi nerede yapacaksın doğumu
Geçen hafta yine kendi doktoruma gittim. Samsun’a gitmedim. Livdi kararım ama nette yazılanlardan etkilendim biraz Medicana gibi düşünüyoruz şimdilik. Livle ilgili ekstra ücret çıkarıyor diye yorumlar gördüm birde en son 5 gün önce yazılmış bi şikayetten çok etkilendim

Evet bencede zorluklar başladi uzun süre ayakta dursam karnım taş gibi oluyor otursam kalkarken kasık bel ağrısı oluyor uyku zaten tam bir eziyet dönmesi vs

Saol canım virüsten dolayı gidip gezme imkanım yoktu ama telefonda bile ilgileri çok iyiydi. Liman hastanesini aradım gelmeden bilgi vermiyoruz dediler uzağım gelemem dedim o zaman bi yakınınız varsa o gelsin sorsun dediler çok ilgisizlerdi.
çocuk doktoruna da mı oraya gidiyorsunuz peki

ewt çocuk doktorumuzda orda. ama ona devam edermiyiz bilemiyorum. taşındığımız için hastaneden uzaklaştık birqz. livde harika hanım var methedilen. belki ona geçebiliriz. medicanada doktorumuz farabi beydi. bşr de kader bey o da ilk yenidoğan zamanlarında gitmiştik haftasonu muayenesi olmadığı için değiştirmiştim

Merhaba hanımlar uykusuz bir geceden herkese selamlar sonunda taşındık ama ev ev değil depo. Her yer koli. Daha tadilatta bitmeyen kısımlar var mesela mutfak dolabı hamileliğimi hiç böyle hayal etmemiştim başta korona yüzünden karantinalarla geçti sonra da ev tadilatı taşınma derken hiç anlamadan 8. Ayımıza geldik. Allah’a bin şükür ki sağlığımız yerinde. Evi de yavaş yavaş adam etmeye çalışıyorum bir temizlikçi aldım ama sağolsun evi aldığından pis bırakıp gitti iş başa düştü ama sakin sakin yapıyorum eşim de yardım ediyor. Evi biraz düzene koyar koymaz hastane çantamızı hazırlayacağım. Bir arkadaşın 32. Haftasında geldi bebişi neyse ki sağlığı yerinde Ama her şeye hazırlıklı olmak lazım diye etkiledi beni hastane çantamızın hazır olmasını istedim.

Hayırlı olsun yeni eviniz güle güle oturun. Hastane çantasını hazırladım ben de erkenden geçen haftalarda.

Demekki artık enerjimiz yetmiyor. Bi işe başlıyorum ama bitiremeden halsizlikten uzanıp kalıyorum. Hergün uyanıp yapacakları planlıyorum ama ortada hiç bişe olmuyor. Yemek bile yapasım gelmiyor
Kızlar benimde bugünlerde enerjim yetmiyor. Artık evimi düzenleyip yazlık kışlık yapıp kızımın odasını düzenlemeli kıyafetleri yıkamalı hastane çantsı yapmalıyım ilk defa bir panik hissettim dün.
Bugün doktor kontrolümüz var umarım kızım gösterir yüzünü

liv bencede kazik zaten
Ben bastan gitmeseydim tolgaya live gitmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…