2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın. 32.hafta doktor kontrolunden sonra birdaha ne zaman çagırıyorlar neler yapıyorlar

Ben en son 33 te gitmistim 2 hafta da bir cagirdi 33te nstye soktu her gidisimde sokacakmis nstye birde 35 te dogumu konusucaz cati muayenesi yapicam dedi canim

Kızlar magnezyum çok kötü ishal yaptı beni sürekli içenler nasıl idare ediyorsunuz
Valla aldigim demir ilaci da kabiz yaptigi icin benim dengelendi ne kabiz gibiyim ne ishal

Amin sağol canım benim..Yemegimi beşiğin karşısında yedim az önce bi gülüyorum bi ağlıyorum bi beşiği seviyorum dışarıdan biri görse deli bu kız der.Rabbim kimseyi evlatlada sınamasın evlatsizlikla da hayırlı evlatlar nasip etsin kuzum

Arkadaşlar ankarada olupta hibor igneye ihtiyaci olanlar ulasabilir. tarihleriyle beraber attim,buzdolapta muhafaza ettim...
Ben kk bulamadım canım face de rahim ağzı yetmezliği grubu var ordan verdim o grupdakilerin bu tür ilaçlara çok ihtiyaçları oluyor bulamazdan kimseyi oraya yazabilirsin

Kizlar göğüs kalkanı hangi marka aldiniz? Silikon mu yoksa gümüş mü almalıyız

Kizlar göğüs kalkanı hangi marka aldiniz? Silikon mu yoksa gümüş mü almalıyız
Ben geçen sefer plastik almıştım ama bebek doğru tutmayı öğrenene kadar işe yaramadı öğrendikten sonra da kullanmadım zaten. Yalnız ben emzirmeyi çok çabuk beceremedim. Aventin kelebek göğüs ucu koruyucusunu kullandım. Bununla daha iyi tuttu bir süre böyle emzirdim sonra bıraktık normal devam ettik. Bundan önce eşim eczaneden benzer bişey almıştı ama düşüp duruyodu. Lansinoh da benzer bi ürün çıkardı sonradan

Bana doktorum idari izin verildiği içinçalışabilir raporu vermeyeceğim dedi cuma günü kontrolüm var soracağım
Canim sen Ankaradamisin sen sadece o ilde verildi diye biliyorum

Amin canim bende ilk bebegimdei 5 sene cektim bu hasreti Rabbim isteyen herkese nasip etsin saglicakla dogsunlar insallah

Al bendende o kadar canim normalde hareketliyim bu aralar aynisini yaşıyorum gerci benimmi normal o kadar yorgunluktan sonra canim hic bisey yapmak istemiyor Bini kadarda iş var off off
Günaydın. 32.hafta doktor kontrolunden sonra birdaha ne zaman çagırıyorlar neler yapıyorlar
benim doktorum 33 den sonra her hafta cagiracam dedi kontrolleri haftada bire dusurecegiz dedi
Beşiğimiz geldi kızlar kuruldu çok mutluyum bakıp bakıp ağlıyorum Bir gün odamda bi beşiğin olabileceğini hayal bile edemezdim Rabbime sonsuz teşekkürler bana bu sevinci yaşattığı için
bizimkide haftaya kurulacak yaaa cok guzel bir duygu rabbim her isteyene nasip etsin canim
Ben gümüs aldim araştirdim cogu kisi memnun oldugunu yazmıs insallah bende memnun kalirim
bende gumus aldim canim daha iyi diyorlar dogumdan 1 hafta once kullanmaya baslamak gerekiyormus

Benim iki haftada bir. Birinde aile hekimi görüyor diğerinde kadın doğum uzmanı. Doğuma kadar böyle sanırım. Acil bir durum olursa da kadın doğum acile gidiyorsun istediğin zaman. Türkiye'de degilim biraz daha değişik işliyor sistem.

Demekki artık enerjimiz yetmiyor. Bi işe başlıyorum ama bitiremeden halsizlikten uzanıp kalıyorum. Hergün uyanıp yapacakları planlıyorum ama ortada hiç bişe olmuyor. Yemek bile yapasım gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…