2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın kızlar Benimde dün kontrol günümdü bebeğim biraz gerideydi 2 hafta boyunca iyi beslendim biraz açığı kapatmış kilosu 1 hafta geriden geliyor sadece onu da çok sorun etmiyorum yakalayacağız inşallah haftasını içim çok rahatladı artık bebişleri ultrasondan izlemek çok keyifli ağzını gözünü açıp kapatıyordu değişik mimikler yapıyordu yerim ben miniğimi

Ben de halen bebişin kıyafetlerini yıkamadım bir an önce yıkayıp hastane çantamı hazırlayayım geç kaldım gibi

Ne güzel bir haberle gelmişsin 1 haftada beslenmene dikkat ederek çok rahat kapanacaktır hastanede randevuyu beklemek saatler gibi gelirken ultrasona geçince zaman o kadar çabuk geçiyor ki sanki içeri girmemle çıkmam bir olmuş gibi geliyor hiç çıkmak istemiyorum

Günaydın kızlar

hastane çantasını bırakın daha hastane çıkışı bile almadım ben, zaten çok bişi almayı düşünmüyorum, ayına uygun gerekli oldukça almak daha uygun geliyor bana. Eşimle önümüzdeki günlerde inşallah çıkışımızı alıp yıkar hazırlarım çantamı. Zaten ne hastaneye ne eve kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum, doğacak elimizde büyüyecek işte kimsecikler göremeden.

Hastanenin çocuk doktoru da önemli. Anladığım kadarıyla ondanda memnundun uzak olduğun için mi değiştiriyorsun

Güle güle otur canım. Ahh kuzum dikkat et çok eğilip kalkma. Ben de taşındım çok yormuştum kendimi sırt ağrıları çatı ağrısı uyuyamıyordum o dönemde. Özellikle eğilerek hiç bişi yapma yardım iste hep. Ne kadar çok taşınanımız oldu ya bu zor dönemde bebekler hep kısmetiyle gelecek inş

Evet yorgunluk bu haftalarda bayağı hissettirdi artık. Panik yapma dinlene dinlene yap yoksa ortada hiç mi iş bitmiyor
Hayırlı haberlerle gel inş canım

Guzel gunlerde otur canim dikkat et kendine fazla yorma bende ilk defa bu dogumdan problemlerim oldugu icin cok tirsiyorum erken doguracakmis gibi korkularim var hastane cantami hazirladim bide dr degisikligi yaptim mecburen soru bile soramiyorum Rabbim herkese bebisini zamaninda kucagina almayi nasip etsin dr gidecek arkadslar guzel haberlerle gelin insallah

Kızlar gece karnımda inceden inceden gerilme acı gibi bir his vardı sabah bir baktım karnımın her iki tarafı çatlamış o kadar krem yağ kullandım hiç bir işe taramıyormuş demekki
Kaçınılmaz olacak bence yapı meselesi kremler çok da engelleyemiyor karnımda şuan görünürde yok ama bazı yerlerim kesik gibi acıyor çatlaklar geliyor diye düşünüyorum ben de

Kuzum ayına göre hazırlamak mantıklı ama hazırda bir acil durum çantası olması lazım Allah korusun inş zamanında gelirler ama her durumu düşünmek lazım. O an toparlanmak zor olur

Kuzum ayına göre hazırlamak mantıklı ama hazırda bir acil durum çantası olması lazım Allah korusun inş zamanında gelirler ama her durumu düşünmek lazım. O an toparlanmak zor olur
Kesinlikle haklısın canım, eşime diyorum zaten, olurda erken doğurursam steril organik hastane çıkışı var burada bi çocuk mağazasında, eşimin arkadaşı, hemen gidip al gel bana da evden pijamamı getir gerisini hallederiz diyorum. 3 olunca relaxlıyo sanırım insan, şu an inan ben hastanedeyken diğer 2 kızın rutinini düzenini bozmamayı düşünmek daha zorluyo beni.

Bende bugün doktora gittim çok şükür 2 ye ulaşmış bebişim normal olsada sezeryan olsada 1 gece kalınıyormuş. 1 refakatçi kalıyormuş yanında. İlk kıyafeti hastane giydiriyormuş herhalde odaya gelince değiştiricez. Bir de ilk sütün gelmemesi durumunda göğüs pompasını sordum hastane 100 tl civarı satıyormuş. Sezeryan da normalde 3100 tl dediler.

Kızlar gece karnımda inceden inceden gerilme acı gibi bir his vardı sabah bir baktım karnımın her iki tarafı çatlamış o kadar krem yağ kullandım hiç bir işe taramıyormuş demekki
Üzülme az çatlar inşallah sonra zayıflayınca belirsiz oluyor hepside teninin rengine dönüşüyor insan vücudu inanılmaz mucizelerle dolu geçmez diyorlar ama çatlaklar bile olabildiğince inceliyor toplanıyor belli belirsiz iz gibi yok gibi kalıyor

maşallah bebeğine gozun aydın canım artik doğum planları programları yapmaya başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…