Ben de halen bebişin kıyafetlerini yıkamadım bir an önce yıkayıp hastane çantamı hazırlayayım geç kaldım gibiKızlar benimde bugünlerde enerjim yetmiyor. Artık evimi düzenleyip yazlık kışlık yapıp kızımın odasını düzenlemeli kıyafetleri yıkamalı hastane çantsı yapmalıyım ilk defa bir panik hissettim dün.
Bugün doktor kontrolümüz var umarım kızım gösterir yüzünü❤
Ne güzel bir haberle gelmişsin 1 haftada beslenmene dikkat ederek çok rahat kapanacaktırGünaydın kızlarBenimde dün kontrol günümdü bebeğim biraz gerideydi 2 hafta boyunca iyi beslendim biraz açığı kapatmış kilosu 1 hafta geriden geliyor sadece onu da çok sorun etmiyorum yakalayacağız inşallah haftasını içim çok rahatladı artık bebişleri ultrasondan izlemek çok keyifli ağzını gözünü açıp kapatıyordu değişik mimikler yapıyordu yerim ben miniğimi
Hastanenin çocuk doktoru da önemli. Anladığım kadarıyla ondanda memnundun uzak olduğun için mi değiştiriyorsunewt çocuk doktorumuzda orda. ama ona devam edermiyiz bilemiyorum. taşındığımız için hastaneden uzaklaştık birqz. livde harika hanım var methedilen. belki ona geçebiliriz. medicanada doktorumuz farabi beydi. bşr de kader bey o da ilk yenidoğan zamanlarında gitmiştik haftasonu muayenesi olmadığı için değiştirmiştim
Güle güle otur canım. Ahh kuzum dikkat et çok eğilip kalkma. Ben de taşındım çok yormuştum kendimi sırt ağrıları çatı ağrısı uyuyamıyordum o dönemde. Özellikle eğilerek hiç bişi yapma yardım iste hep. Ne kadar çok taşınanımız oldu ya bu zor dönemde bebekler hep kısmetiyle gelecek inşMerhaba hanımlar uykusuz bir geceden herkese selamlarsonunda taşındık ama ev ev değil depo. Her yer koli. Daha tadilatta bitmeyen kısımlar var mesela mutfak dolabı hamileliğimi hiç böyle hayal etmemiştim başta korona yüzünden karantinalarla geçti sonra da ev tadilatı taşınma derken hiç anlamadan 8. Ayımıza geldik. Allah’a bin şükür ki sağlığımız yerinde. Evi de yavaş yavaş adam etmeye çalışıyorum bir temizlikçi aldım ama sağolsun evi aldığından pis bırakıp gitti iş başa düştü ama sakin sakin yapıyorum eşim de yardım ediyor. Evi biraz düzene koyar koymaz hastane çantamızı hazırlayacağım. Bir arkadaşın 32. Haftasında geldi bebişi neyse ki sağlığı yerinde Ama her şeye hazırlıklı olmak lazım diye etkiledi beni hastane çantamızın hazır olmasını istedim.
Evet yorgunluk bu haftalarda bayağı hissettirdi artık. Panik yapma dinlene dinlene yap yoksa ortada hiç mi iş bitmiyorKızlar benimde bugünlerde enerjim yetmiyor. Artık evimi düzenleyip yazlık kışlık yapıp kızımın odasını düzenlemeli kıyafetleri yıkamalı hastane çantsı yapmalıyım ilk defa bir panik hissettim dün.
Bugün doktor kontrolümüz var umarım kızım gösterir yüzünü❤
Testlerde falan da mı çok pahalıliv bencede kazik zaten
Ben bastan gitmeseydim tolgaya live gitmezdim
Guzel gunlerde otur canim dikkat et kendine fazla yorma bende ilk defa bu dogumdan problemlerim oldugu icin cok tirsiyorum erken doguracakmis gibi korkularim var hastane cantami hazirladim bide dr degisikligi yaptim mecburen soru bile soramiyorum Rabbim herkese bebisini zamaninda kucagina almayi nasip etsin dr gidecek arkadslar guzel haberlerle gelin insallahMerhaba hanımlar uykusuz bir geceden herkese selamlarsonunda taşındık ama ev ev değil depo. Her yer koli. Daha tadilatta bitmeyen kısımlar var mesela mutfak dolabı hamileliğimi hiç böyle hayal etmemiştim başta korona yüzünden karantinalarla geçti sonra da ev tadilatı taşınma derken hiç anlamadan 8. Ayımıza geldik. Allah’a bin şükür ki sağlığımız yerinde. Evi de yavaş yavaş adam etmeye çalışıyorum bir temizlikçi aldım ama sağolsun evi aldığından pis bırakıp gitti iş başa düştü ama sakin sakin yapıyorum eşim de yardım ediyor. Evi biraz düzene koyar koymaz hastane çantamızı hazırlayacağım. Bir arkadaşın 32. Haftasında geldi bebişi neyse ki sağlığı yerinde Ama her şeye hazırlıklı olmak lazım diye etkiledi beni hastane çantamızın hazır olmasını istedim.
Kaçınılmaz olacak bence yapı meselesi kremler çok da engelleyemiyor karnımda şuan görünürde yok ama bazı yerlerim kesik gibi acıyor çatlaklar geliyor diye düşünüyorum ben deKızlar gece karnımda inceden inceden gerilme acı gibi bir his vardı sabah bir baktım karnımın her iki tarafı çatlamışo kadar krem yağ kullandım hiç bir işe taramıyormuş demekki
Kuzum ayına göre hazırlamak mantıklı ama hazırda bir acil durum çantası olması lazım Allah korusun inş zamanında gelirler ama her durumu düşünmek lazım. O an toparlanmak zor olurGünaydın kızlar ☀
hastane çantasını bırakın daha hastane çıkışı bile almadım ben, zaten çok bişi almayı düşünmüyorum, ayına uygun gerekli oldukça almak daha uygun geliyor bana. Eşimle önümüzdeki günlerde inşallah çıkışımızı alıp yıkar hazırlarım çantamı. Zaten ne hastaneye ne eve kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum, doğacak elimizde büyüyecek işte kimsecikler göremeden.
evt pahali birde ben başladığımda sendika yarı yariyaydi sonra hemen onu kaldirdilar sadece 50lira indirim olduTestlerde falan da mı çok pahalı
ewt uzak olduğu için değiştirmeyi düşünüyorumHastanenin çocuk doktoru da önemli. Anladığım kadarıyla ondanda memnundun uzak olduğun için mi değiştiriyorsun
Kesinlikle haklısın canım, eşime diyorum zaten, olurda erken doğurursam steril organik hastane çıkışı var burada bi çocuk mağazasında, eşimin arkadaşı, hemen gidip al gel bana da evden pijamamı getir gerisini hallederiz diyorum. 3 olunca relaxlıyo sanırım insan, şu an inan ben hastanedeyken diğer 2 kızın rutinini düzenini bozmamayı düşünmek daha zorluyo beni.Kuzum ayına göre hazırlamak mantıklı ama hazırda bir acil durum çantası olması lazım Allah korusun inş zamanında gelirler ama her durumu düşünmek lazım. O an toparlanmak zor olur
medicana banada uzak oraya gidemedimewt uzak olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum
Üzülme az çatlar inşallah sonra zayıflayınca belirsiz oluyor hepside teninin rengine dönüşüyor insan vücudu inanılmaz mucizelerle dolu geçmez diyorlar ama çatlaklar bile olabildiğince inceliyor toplanıyor belli belirsiz iz gibi yok gibi kalıyorKızlar gece karnımda inceden inceden gerilme acı gibi bir his vardı sabah bir baktım karnımın her iki tarafı çatlamışo kadar krem yağ kullandım hiç bir işe taramıyormuş demekki
maşallah bebeğine gozun aydın canım artik doğum planları programları yapmaya başladıkBende bugün doktora gittim çok şükür 2 ye ulaşmış bebişimnormal olsada sezeryan olsada 1 gece kalınıyormuş. 1 refakatçi kalıyormuş yanında. İlk kıyafeti hastane giydiriyormuş herhalde odaya gelince değiştiricez. Bir de ilk sütün gelmemesi durumunda göğüs pompasını sordum hastane 100 tl civarı satıyormuş. Sezeryan da normalde 3100 tl dediler.
Evet çok şükür yaa vakit yaklaştıkça insan heyecanlanıyormaşallah bebeğine gozun aydın canım artik doğum planları programları yapmaya başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?