2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayyyyynen öyle o kadar iyi anlıyorum ki seni tıpkı sen gibi düşünüyorum tecrübeli olduğum için Allahin izniyle çok iyi idare edeceğimi hissediyorum hastanede çantamı tecrübelerime dayanarak hazır ettim şimdi düşündüğüm ben hastanedeyken çocukların düzeni bozulmasın babaları yanlarında olsun hem eşim hem ben olmazsak terkedilmiş eve babanneye bırakılmış hissederler mi ödevleri dersleri yeme içmeleri aksar mi psikolojileri nasıl etkilenir hep bunları düşünüyorum

Kzılar merhaba... 32w5d yiz bugun... 6hafta sonra Dr kontrolüm üz vardı..
Bebiş 2163gr olmus boyu ise 43cm...
Bir hafta önden gidiyoruz çok şükür
Haftamız ile gelişimimiz uyumlu...
29ekim veya 3kasım doğum zamanı...
İkisinden brisi olacak...
Hayırlısı olsun inşaallah
Diğer kontroller hep 2hafta ara ile oalcak
Kontorl/muayene seklinde dedi dr.

Canım maşallah bebeğine de sana da ne kadar seviniyor insan değil mi dr herşey yolunda diyince benimde 2 3 kasımdan sonra gibi bir aksilik çıkmazsa duruma göre 39 u bekliycez

Çatlamasını bekliyordum ama böyle birden bire olunca bir garip hissettim kendimi şimdiye kadar olmayınca bundan sonrada olmaz belki diyordum

Kızlar siz neden Taşınıyorsunuz su surecde zorunlu bisey mi tayin vs işlerinden dolayı mi.cogunuz taşındı taşınıyor
Evet kuzum kış gelmeden mecbur taşımamız gerek. Eşim memur lojmana taşınıyoruz . İşine daha yakın doğumum başlarsa gelmesi 5 dk . Tabi ev sahibinin de payı büyük lojmanı duyunca ben kışın kiracı bulamam derdine düştü oda haklı

Ben de halen bebişin kıyafetlerini yıkamadım bir an önce yıkayıp hastane çantamı hazırlayayım geç kaldım gibi
Geç değil bence bende dün bugün yıkadım utuledim . Daha bir makine var utulenecek. Çanta hak getire ev de herşey heryerde bende önümüzdeki hafta içi yapacağım

Kontrolden gelen arkadaşlarım maşallah kuzular iyi boyları kiloları herşey yolunda çok şükür. Bende pazartesini iple çekiyorum çok özledim bebeğimi birde gece regl sancısı çektim sanki içimi yırtıyorlar gibi. Hastane çantasını hazırlasam mi beklesem mi bilmiyorum. Daha pijama iç çamaşırları vs yıkamadım Hastane çantası için aklımda olanlar eksik varsa ekleyin sizde
Bebek için ;
1 tane 10 lü hastane çıkışı (penye battaniyeli)
1 tane 5 li hastane çıkışı (battaniyesiz)
1 tane isimli tulum seti eldiven şapkalı (battaniyesiz )
3 ad zıbın
3 ad çorap
5 ad ağız bezi
1 muslin
1 kalın battaniye hast çıkarken sararım
Puset
20 ad bebek bezi
Alt temizlemek için pamuk kavanoz
Islak mendil
Pişik kremi
Biberon
Anne için
2 takım pijama takımi
1 takım gecelik
Ped
3 ad çorap
Göğüs kremi ve kapak
Hastane için terlik
3 ad Lohusa kilodu
2 ad.emzirme sütyeni
Ayak kremi (şişerse diye masaj için )
Bitkisel çay ve komposto (kompostoyu burdan bi arkadaş tavsiye etmişti
Lohusa tacı ve terliği
Fotoğraf makinası şarz aleti
Kişisel bakım ürünleri
Kozmetik ürünleri (yapacağımi sanmıyorum ama alayim)
Kapı süsü ve tül
Aklıma gelenler bunlar kafamdan yazdım int sitelerinde tatile gider gibi çok fazla.Bu virüslü ortamda eve gelince malum hepsi yıkanacak çok götürmek istemiyorum ideal mi sizce bebeğe yelek bana yelek vs koymadım zaten çok sıcak oluyor fazlalik varsa sileyim

Güle güle oturun taşınmak zor ama feraklik herşey mis gibi yerleşmiştir rahatlıkla doğumu beklersin

Ilave bu çayın yorumları iyi bundan mi alıcaz bide ped bardak da alalım rahat olur.
Bebeği ilk dogdugunda muayene edecekler bize takviye ilaç vs verecekler mi gaz için yada göbek bağı için .Göbek bağına bisey sürecek miyiz .
Düşündükçe beni korku kapladı şuan kalbim çarpıyor kızlar

Eklentiler

• Screenshot_20200918-131827_Chrome.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 20
Belden uyuşmalı sezeryan olacaklar yanına kahve ve ısıtıcı alsın yada kahve makinesi. Bol bol kahve içmek gerekiyor ameliyat sonrası ve bitter çikolata yemek gerekiyor

hastanede ne kadar kalacaksın? 10hastane çıkışı zaten zengin oluyor. ekstra tulum takımına gerek varmı bilemedim. zıbın dediğin çıtçıtlı body ise o da hastane çıkışında oluyor. sayıyı azaltabilirsin belki. pişik kremini hemen kullanmaya ihtiyaç olmaz bence. çorap senin için fazla bence 3 tane. sezeryan olursan varis çorabı gibi bir çorap giyeceksin. zaten onun etkisiyle ödem olabiliyor ayakta onu da hastaneden çıkarken çıkarıyorlar. kreme hemen ihtiyaç duymayabilirsin. eğer depend alıyorsan ped olarak külota hiç gerek yok. sen kendin için sabahlık ya da hırka tarzı bşrşey alabilirsin
tecrübelerime göre yazdım yine tercih senin

göbek bağı için eczanelerde bakım kiti satılıyor. istersen temin edebilirsin. ben bu çayların tatlarını sevemediğimden almıyorum. onun yerine yiyeceklerle idare ediyorum.

Belden uyuşmalı sezeryan olacaklar yanına kahve ve ısıtıcı alsın yada kahve makinesi. Bol bol kahve içmek gerekiyor ameliyat sonrası ve bitter çikolata yemek gerekiyor
sıcak su özellikle özel hastanelerin kantinlerinden temin edilebilir. o yüzden herkesin yanında götürmesine gerek yok bence kettle

Evet canım zorunlu sezeryan olucam. Kahve makinami alayim hem bitki çayı da içerim çok sağol güzel fikir

10 lü da herşey var zıbın içlik vs tabi 1 tane tulum takımını ısimli yaptırıyor kardeşim resim çekeriz dedi tulum şapka eldiven sadece 5 li takimdada zıbın yok alt üst şapka yakalık eldiven var içeriğinde canım.
Çorabı 1 tane alayim o zaman yeter. Sabahlık takimlarimda var set O yuzden hırka almiyim dedim.Fikirler için teşekkürler

göbek bağı için eczanelerde bakım kiti satılıyor. istersen temin edebilirsin. ben bu çayların tatlarını sevemediğimden almıyorum. onun yerine yiyeceklerle idare ediyorum.
Ay neler öğreniyorum Iyiki sormuşum Eczaneden alayim içinde mendil ve solüsyon varmış onunla silerim.

valla annemle kalsalar hiç aklım kalmaz ama anneme benim ve bebeğin daha çok ihtiyacı olacak, o yüzden onlar babaları ile babaannelerinde takılacaklar sanırım, o yüzden eşime geldin gittin diyemem, yeter ki düzenleri bozulmasın ne diyelim,hemencecik bebişleri alır eve geçeriz inşallah.
sıcak su özellikle özel hastanelerin kantinlerinden temin edilebilir. o yüzden herkesin yanında götürmesine gerek yok bence kettle
Valla kaç kat inip sıcak su almaktansa elinin altında olması çok daha iyi oluyor, hele de şu Pandemi dönemi hiç kalabalığa girmeye gerek yok yanımıza sallama çay, nescafe bir iki atıştırmalık bişi almak en kolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…