2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hastane odasında kettle görmüştüm ama şu dönemde ona dokunamam bile kantin bayağı aşağıda 4 kat altta asansörler yoğun merdivenden çıkana kadar zaten buz olur bence yanımıza almak daha iyi olur

Kızlar bebeğin göbeğinde öyle enfeksiyon vs tarzı bişi olmuyo ki (ekstrem bi durum olmazsa) neden acele edip alıyorsunuz bakım seti falan?

doğal haliyle kuruyup düşmesini bekleyeceğiz, yeğenimde 3. Ayında tam kapanmamış gibi bişi demişti doktoru o zaman bi krem yazmıştı geçirmezse çubukla biz halledeceğiz demişti gerek bile kalmadan kremle halloldu, bence o tarz setler çokta elzem değil.

ben banyo için göbek bağının düşmesini beklemiyorum. hemen yıkıyoruz eve gelince sonra gazlı bezle kurutuyoruz. o spreyden sıkıyorum ne olur ne olmaz diye

ben banyo için göbek bağının düşmesini beklemiyorum. hemen yıkıyoruz eve gelince sonra gazlı bezle kurutuyoruz. o spreyden sıkıyorum ne olur ne olmaz diye
Anladım canım, herkesin kendi büyütme şekli farklı.

Amacım bu doğru böyle yapın demek değil yanlış anlaşılmak istemem.

benim hastane yoğun olmuyor. katlarda da kettle oluyor. o sebeple düşünmüyorum herkes için aynı olmayabilir tabi. ulaşılması zor olsa bende götürürüm.

Anladım canım, herkesin kendi büyütme şekli farklı.

Amacım bu doğru böyle yapın demek değil yanlış anlaşılmak istemem.
yok cnm yanlış anlamadım. o da bir nevi bebek bakımına giriyor. ne olur ne olmaz diye hijyen sağlıyorum. her ne kadar göbeği ıslatmamak için çabalasak da su kaçabilir diye.

Ne güzel heyecanlar rabbim herkesin yavrusunu sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın inşallah

Ay hanımlar doğum çantası falan hazırlıyoruz ama kişisel temizliğinizi hallettiniz mi? Ay valla beni çantadan eşyadan çok geren iş o, şimdiden çok zorlanmaya başladım, hele bi de her an hazır ve temiz olmaya çalışmak en büyük stresim bu ara benim.

Hangi yöntemle yapıcaksın acaba bilmediğimden soruyorum ben artık kadığımı göbüşümden göremiyorum

ben lazerliyim ama bikini bölgeme devam etmem lazımdı. öylece kaldı. ağdaya gidiyorum 2 ayda 1.diğer yöntemlerle temi olduğumu düşünmüyorum bende kıl takıntısı var da

sıcak su özellikle özel hastanelerin kantinlerinden temin edilebilir. o yüzden herkesin yanında götürmesine gerek yok bence kettle
Kettle degilde ben elektrikli kahve makinesi vardi evde cok buyukte degil zaten koyuverdim valize nescafe sallama cay attim birde elalemden aramaya ugrasmam gecesi de var rahatla istediginde yaparsin zaten koca valiz aldim o da olsun agirlik etmez

Hangi yöntemle yapıcaksın acaba bilmediğimden soruyorum ben artık kadığımı göbüşümden göremiyorum
Ben 5 aydan itibaren hiç yapamadım tek eşim yardım etti . Eğilme çocuk ezilir diyip yardım ediyor . Bence sizde eşinizden yardım alın. Koufore gitmek istemiyorsan .

valla lazere başlayım diyip başlayamayanlardan olarak jiletle idare ediyorum,ağda için bekleme vs zor geliyordu şimdi de göremiyorum bende eğilemeyince de zor oluyo, doğum için hazır olsam gerisini hallederim de şimdi böyleysem 1,5 ay sonraya

ben lazerliyim ama bikini bölgeme devam etmem lazımdı. öylece kaldı. ağdaya gidiyorum 2 ayda 1.diğer yöntemlerle temi olduğumu düşünmüyorum bende kıl takıntısı var da

ay bende ağda için bekleme olayını sevmediğimden jilete geçmiştim, hem lazer için de onu önermişti gitmek istediğim merkez. Ama hamileliğin son zamanları başa bela işte, hormonlar yüzünden lazerli olanlarda bile tüy fazlalaşıyormuş zaten, sende öyle etki oldu mu?

Ben 5 aydan itibaren hiç yapamadım tek eşim yardım etti . Eğilme çocuk ezilir diyip yardım ediyor . Bence sizde eşinizden yardım alın. Koufore gitmek istemiyorsan .
Ay utanırım ben yaa, zorda kalırsam tabi ondan isterim yardımı ama muhtemelen halletmeye çalışacağım. Tek korkum sezaryen olunca günü belli o güne hallederim de ondan önce süpriz bişi olmasa O yüzden hep temiz olmaya çalışmak strese sokuyor işte.

Aynen canım bende annemle kalacağım hastanede çocuklarda babalarıyla ne kadar musade ederse hastane o kadar bi gelir uğrarlar zaten bir gece kalınacak sabah kalkıp almaya gelirler inşallah o günü bulursak sonra evde doya doya severler gün sayıyorlar artık

wendy daha hızlı çıkıyor bu dönemde. yani çok kıllı birisi diilim ama tek kıl görünce bile huylanıyorum ben. ağdadan gelince üzerini jiletle geçiom öle bir manyağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…