2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok uğraşıyorsun test yapıp durma artık takıntı yapma koy ver hormonların yükseliyor herşey yolunda yalnızca sabir gerekli 7 8 hafta olmayı beklemeliyiz
Evet kuzum haklisin farkindayim ama tutamadım yaptım ama artık rahatlicam akışına bırakıcam sali zaten randevum insallah guzel haberler le gelirim
Sizde inşallah ❤

Tamam kuzum
Bende aserme yok henüz
Ah bitse su bela rahatlasak kuzu istediğimizi yiyip icemioz biyere gidemioz
Bende beta takibi için test yaptım kuzu
Ilk foto 13 mart cuma
2. Bugün az önce yaptım ❤ çok şükür

Maşallah ne güzel de kopkoyu çıkmış canımm

İyi aklamlar canım,
Betan gayet iyi merak etme hiç iyi düşün. 2 katı bir artış sağlamışsın inşallah yarın güzel haberi alırsın doktorundan da. Bence rahatça uyu bebişini yorma
Saol canım çok teşekkür ederim sen nasılsın iyimisin

2,normal 2 sezeryan var canım bu supriz bebişim nasip olursa 4. Çocuğum olucak ama şimdi

Maşaallah! Allah ailenizi nazardan korusun. Çok güzel 4 çocuk tabi.. Öncekilerinin yaşı kaç? Çalışıyor musun evde misin? Merak ediyorum çünkü bende 14 ay 16 günlük var bi tane, bu gelen 2., yaşları yakın vs diye hafif korkuyorum.. Bi de çalışıyorum, nası olacak bilmiyorum..

Kızlar ben daha Dr gitmedim perşembe günü gideceğim inşallah. Aranızda benim gibi çalışan anne var mı?

İyi akşamlar canım bende femara + ovitrelle ile hamile kaldım değerlerm gayet güzel arttı ben 13. Gününde öğrendim keseyi gördüm eğer düşük tehliken varsa yat dinlen bu riskli süreci dinlenerek geçir bende 6+1 deyim arkadaşlar göğüslerim çok ağrıyo karanlıkta duvara tosladım acımdan duvara yumruk attım beni öldürmüyo ama süründürtüyor göğüs acısı bide karnıma kramplar giriyo çok şükür bunları hissediyorum bi de karnım aşırı şiş bide sanki içim buzdolabı gibi soğuk ama onu çok kan kaybetmeme bağlıyorum bende bunlar var şimdilik he bide kusturmayan bulantılar

17 11yaş ve 22 aylık canın Allah yardım eder inşallah Rabbim sağlık sıhhat versin inanki büyüyorlar ahh nezaman büyüdü bunlar dersin

Kızlar ben daha Dr gitmedim perşembe günü gideceğim inşallah. Aranızda benim gibi çalışan anne var mı?
ben de çalışıyorum.
doktora geçen hafta gittim ben de, iki hafta sonra gelin kalp atışını dinleyelim dedi

Hic belirtisiz hamileler kervanındam hayırlı sabahlar
Hala göğüs ağrısı dışında hiçbir belirtim yok. Çok şükür tabi. Dün beta baktık yine. Cuma 254 tü, dün 940 a Yükselmis. Artmış ama fazla mi artmis ki bu kez de acaba

Sağlıkla alabilelim insallah başka bir isteğim yok yarın gidince bende aklındakileri unutmazsam sorcam işte kasık ve bel ağrısını özellikle bide önlem amaçlı bişey yapıcak mı onu da
Canım sen de doğum 17 görünüyor benım de hemen hemen öyle sanırım . O yüzden soruyorum ne aşamadasın beta nasıl artıyor doktor ne yapıyor neler dıyor

Fazla degıl canım herkesın degısıyor ıkı katı ve üstü artınca güzel demek oluyor çok sevındım ben de sok adet tarıhı 14 şubattı bebek 4 haftalık oluyor sanırım

Fazla degıl canım herkesın degısıyor ıkı katı ve üstü artınca güzel demek oluyor çok sevındım ben de sok adet tarıhı 14 şubattı bebek 4 haftalık oluyor sanırım
Takvime göre beş haftalık gösteriyor canim. Ben henüz kontrole gitmedim doktora, keseyi görmeye ya da kalp atışı için gideceğim inşallah.
Takvim eklersen oradan takip etmek daha kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…