2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aminnn kuzumm inş güzel haberler veririm böyle hiçbişi bilmeden beklemek çok geriyor beni ama yeni yeni belirtilerim başlayınca mutlu oldum resmen sabah çay ne kadar kötü koktu burnuma hiç güzel bi durum değil ama bebeğinin belirtisi olunca deli gibi hoşuma gidiyor valla se kalp atışını duymuşmuydun kuzum tarihlerimiz çok yakın

Ne mutlu ne mutsuz
Hayallerim planlarım vardı hamile kaldım
Yeni hayaller yeni planlar yaptım kese boş
Sadce yaşıyorum

Bende oyleyim peripella neden boyle oluyor neden mutsuzum yaşama sevincimi kaybetmiş gibiyim cok depresifim

Hormonların ele geçirmesi.
Çok hızlı östrojen salgılanıyor.
Herşey zirve yapıyor.
Hepsi normal.
Ama yormaya başladı ya

Ağlamak değilde sürekli uyumak, bişeyler atıştırmak ve ara ara çok sancım oluyor sabahları midem yanıyo çok fena kocişim yeşil elma getirmiş o çok iyi geldi bulantılarıma sizede tavsiye ederim

Banada ayva ve salatalık çok iyi gelmişti aklında olsun

Hahaha bu ne garip iş kendileri bile surmeye tenezzül etmiyorlar türkiyemin gözünü seveyim ya valla bende cok merak ettim kuzu randevudan sonra mutlaka yaz buraya

Hele bi cuma olsun mutlaka yazarım canım valla dün ilk defa aşerdim burda da türk kahvesi bulamadık yok. Virüs durumu olmasa kalkıp Türkiye ye geleceğim gözümün önünde türk yemekleri uçuşuyor

Duydum canım darısı başına inşallah

Hele bi cuma olsun mutlaka yazarım canım valla dün ilk defa aşerdim burda da türk kahvesi bulamadık yok. Virüs durumu olmasa kalkıp Türkiye ye geleceğim gözümün önünde türk yemekleri uçuşuyor
Tamam kuzum
Bende aserme yok henüz
Ah bitse su bela rahatlasak kuzu istediğimizi yiyip icemioz biyere gidemioz
Bende beta takibi için test yaptım kuzu
Ilk foto 13 mart cuma
2. Bugün az önce yaptım ❤ çok şükür

Eklentiler

• 20200313_130058.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 27
  • 20200315_213854.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 24

Nasıl yani? Bu 4. gebelik miii? Abooovv Ne ettin kızzz? Maşaallah Valla.. Doğum şekilleri neydi? Normal mi sezaryen mi? Sezaryende 4. ise çok şaşırırım Valla..

Folik asit bende de değiştirdi yarın gidicem doktora sonuç için bakalım ne dicek kan verdim sadece yarında onun için gidicem coraspini neden verdi peki benim bildiğim bende kan pıhtılaiması yok ama
Bende de çıkmadı kan pıhtılaşması,önlem amaclı verdi...merak etme dedi...

Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir şey inşallah kimseye bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız inşallah tek isteğim çok iş yapmıyorum çoğunlukla dinleniyorum zaten
Amin canım,dr beni her şeye hazırladı yalnız,düz yolumuz yok dedi.virajli gidicez,inşallah mutlu sonuca ulaşacağız dedi...

Amin canım,dr beni her şeye hazırladı yalnız,düz yolumuz yok dedi.virajli gidicez,inşallah mutlu sonuca ulaşacağız dedi...
Sağlıkla alabilelim insallah başka bir isteğim yok yarın gidince bende aklındakileri unutmazsam sorcam işte kasık ve bel ağrısını özellikle bide önlem amaçlı bişey yapıcak mı onu da

Sağlıkla alabilelim insallah başka bir isteğim yok yarın gidince bende aklındakileri unutmazsam sorcam işte kasık ve bel ağrısını özellikle bide önlem amaçlı bişey yapıcak mı onu da
Ben ayağımın altına yastık koyuyorum ve soda içiyorum ıyi geldi bana ayağımı sicak tutuyorum.cay ve kahve içimini sorsana dr a ne dicek senin dr

ya ne güzel yazmışsınız, canınız bir şeyler çekmiş, birtakım değişiklikler olmuş ben 5+3 teyim ama hiçbir değişiklik yok bazı akşamlar sancı haricinde. bir yandan oh rahat geçiriyorum diyorum, bir yandan da insan bir farklılık yaşamak da istiyor çok garip

Tamam kuzum
Bende aserme yok henüz
Ah bitse su bela rahatlasak kuzu istediğimizi yiyip icemioz biyere gidemioz
Bende beta takibi için test yaptım kuzu
Ilk foto 13 mart cuma
2. Bugün az önce yaptım ❤ çok şükür
Çok uğraşıyorsun test yapıp durma artık takıntı yapma koy ver hormonların yükseliyor herşey yolunda yalnızca sabir gerekli 7 8 hafta olmayı beklemeliyiz

İyi akşamlar bayanlar. Ben femara-ovitrelle ikilisi ile hamile kaldım. Ovitrelle vurulduğumun 19. Günü beta 414 çıktı 2 gün sonra yani bugün 1063. Sizce bu sonuçlar iyi mi acaba çok merak ediyorum. Sanki bugün ki betanın biraz daha mı yüksek olması gerekiyordu. 2 düşüğüm var tüp bebekle o yüzden biraz pimpirikliyim. Cevap verirseniz çok sevinirim yarın doktora gideceğim zatende bu akşam biraz rahat uyumak için soruyorum

Merhaba hangi ülkedesiniz acaba?

Son düzenleme:
Nasıl yani? Bu 4. gebelik miii? Abooovv Ne ettin kızzz? Maşaallah Valla.. Doğum şekilleri neydi? Normal mi sezaryen mi? Sezaryende 4. ise çok şaşırırım Valla..
2,normal 2 sezeryan var canım bu supriz bebişim nasip olursa 4. Çocuğum olucak ama şimdi

İyi aklamlar canım,
Betan gayet iyi merak etme hiç iyi düşün. 2 katı bir artış sağlamışsın inşallah yarın güzel haberi alırsın doktorundan da. Bence rahatça uyu bebişini yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…