Aminnn kuzumm inş güzel haberler veririmAyy ben seni çok merak ediyorum inşallah güzel haberler bekliyoruz mide bulantısı başladı ise baya degerlerin yükselmiştir benim 10 gündür bulantı var cay kokuyor. Komşumun kavurdugu soganın kokusunu bile alıyorum
Ne mutlu ne mutsuzKızlar nasılsınız.
Ruh hali olarak ne alemdesiniz.
Ben çok kötüyüm. Sürekli ağlamak geliyor içimden.
Tükenmiş gibiyim.
Yorgun değilim ama enerjim yok.
Biliyorum hormonlardan ama nasıl düzelir bu halim.
Hiç iyi değilim
Bende oyleyim peripella neden boyle oluyor neden mutsuzum yaşama sevincimi kaybetmiş gibiyim cok depresifim
Ağlamak değilde sürekli uyumak, bişeyler atıştırmak ve ara ara çok sancım oluyor sabahları midem yanıyo çok fena kocişim yeşil elma getirmiş o çok iyi geldi bulantılarıma sizede tavsiye ederim
Ne mutlu ne mutsuz
Hayallerim planlarım vardı hamile kaldım
Yeni hayaller yeni planlar yaptım kese boş
Sadce yaşıyorum
Hahaha bu ne garip iş kendileri bile surmeye tenezzül etmiyorlar türkiyemin gözünü seveyim ya vallabende cok merak ettim kuzu randevudan sonra mutlaka yaz buraya
Duydum canım darısı başına inşallahAminnn kuzumm inş güzel haberler veririmböyle hiçbişi bilmeden beklemek çok geriyor beni ama yeni yeni belirtilerim başlayınca mutlu oldum resmen sabah çay ne kadar kötü koktu burnuma hiç güzel bi durum değil ama bebeğinin belirtisi olunca deli gibi hoşuma gidiyor valla se kalp atışını duymuşmuydun kuzum tarihlerimiz çok yakın
Tamam kuzumHele bi cuma olsun mutlaka yazarım canımvalla dün ilk defa aşerdim burda da türk kahvesi bulamadık yok. Virüs durumu olmasa kalkıp Türkiye ye geleceğim gözümün önünde türk yemekleri uçuşuyor
Kızlar belirtilere takılmayın inanınki herkeste ve her hamilelikte farklı her gebeliğimde başka şeyler oldu mesela kızımda sabaha kadar tuvalete giderdim sürekli sıkışma hali vardı... Oğlanın birinde belim ağırırdı birinde hep istifra.... Yani hepsi başka şuanda ise sadece adet olucakmışım gibi meme hassasiyeti arada kasık ağrısı oda 2 gündür azaldı nedense her beden ayrı tepki veriyor inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımızı alırız kucağımıza tekme atmaya başlasalar insan az daha rahat hissediyor en azından evet orda iyi diyorsun bakalım ogünleride görücez inşallah aminnnn
Bende de çıkmadı kan pıhtılaşması,önlem amaclı verdi...merak etme dedi...Folik asit bende de değiştirdi yarın gidicem doktora sonuç için bakalım ne dicek kan verdim sadece yarında onun için gidicem coraspini neden verdi peki benim bildiğim bende kan pıhtılaiması yok ama
Amin canım,dr beni her şeye hazırladı yalnız,düz yolumuz yok dedi.virajli gidicez,inşallah mutlu sonuca ulaşacağız dedi...Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir şey inşallah kimseye bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız inşallah tek isteğim çok iş yapmıyorum çoğunlukla dinleniyorum zaten
Sağlıkla alabilelim insallah başka bir isteğim yok yarın gidince bende aklındakileri unutmazsam sorcam işte kasık ve bel ağrısını özellikle bide önlem amaçlı bişey yapıcak mı onu daAmin canım,dr beni her şeye hazırladı yalnız,düz yolumuz yok dedi.virajli gidicez,inşallah mutlu sonuca ulaşacağız dedi...
Ben ayağımın altına yastık koyuyorum ve soda içiyorum ıyi geldi bana ayağımı sicak tutuyorum.cay ve kahve içimini sorsana dr a ne dicek senin drSağlıkla alabilelim insallah başka bir isteğim yok yarın gidince bende aklındakileri unutmazsam sorcam işte kasık ve bel ağrısını özellikle bide önlem amaçlı bişey yapıcak mı onu da
Çok uğraşıyorsun test yapıp durma artık takıntı yapma koy ver hormonların yükseliyor herşey yolunda yalnızca sabir gerekli 7 8 hafta olmayı beklemeliyizTamam kuzum
Bende aserme yok henüz
Ah bitse su bela rahatlasak kuzu istediğimizi yiyip icemioz biyere gidemioz
Bende beta takibi için test yaptım kuzu
Ilk foto 13 mart cuma
2. Bugün az önce yaptım❤ çok şükür
Merhaba hangi ülkedesiniz acaba?Hele bi cuma olsun mutlaka yazarım canımvalla dün ilk defa aşerdim burda da türk kahvesi bulamadık yok. Virüs durumu olmasa kalkıp Türkiye ye geleceğim gözümün önünde türk yemekleri uçuşuyor
2,normal 2 sezeryan var canım bu supriz bebişim nasip olursa 4. Çocuğum olucak ama şimdiNasıl yani? Bu 4. gebelik miii? AbooovvNe ettin kızzz? Maşaallah Valla.. Doğum şekilleri neydi? Normal mi sezaryen mi? Sezaryende 4. ise çok şaşırırım Valla..
İyi aklamlar canım,İyi akşamlar bayanlar. Ben femara-ovitrelle ikilisi ile hamile kaldım. Ovitrelle vurulduğumun 19. Günü beta 414 çıktı 2 gün sonra yani bugün 1063. Sizce bu sonuçlar iyi mi acaba çok merak ediyorum. Sanki bugün ki betanın biraz daha mı yüksek olması gerekiyordu. 2 düşüğüm var tüp bebekle o yüzden biraz pimpirikliyim. Cevap verirseniz çok sevinirim yarın doktora gideceğim zatende bu akşam biraz rahat uyumak için soruyorum
Salı günü başka dra gidicemNe zaman gideceksin doktora bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?