2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba arkadaşlar bende nasipse Kasım annesi olacağım.
2 kez kan verdim ve kan vermeyi kestim haftaya perşembeye randevu aldım şimdi zaman nasıl geçecek

Aranıza İstanbul'dan katılıyorum. Yaş 30. Kilo 53. İlk bebeğim olacak inşallah. Tahmini doğum tarihi 14 Kasım.

Rabbim sağlıkla bu süreci tamamlamayı nasip etsin

Hayırlı sabahlar kızlar, smdi doktordan geldim 7+4 sat a göre ancak doktorum 1 hafta geriden geliyor 6+5 gözüküyor dedi 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi. Ne yapsam ki bilgis olan?
Geç döllenme olabilir bundan sonraki randevular da gelişimi güzel bir şekilde devam ederse 6+5 göre sat hesaplaması yaparsınız. Kalbinizi ferah tutun kese olusumu nasıl ne dedi

Hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallah

hayırlı olsun, hoş geldiniz
sağ salim kucağımıza alalım inşallah ben de haftaya gideceğim doktora, 12 kasım görünüyor tahmini doğum tarihi. sanırım kalp atışlarını duyucaz gidince

Hayırlı sabahlar kızlar, smdi doktordan geldim 7+4 sat a göre ancak doktorum 1 hafta geriden geliyor 6+5 gözüküyor dedi 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi. Ne yapsam ki bilgis olan?

Canım genelde usg doğru oluyor.
Özellikle geç döllenmelerde.

Hoşgeldin aramıza canım

Geç döllenme olabilir bundan sonraki randevular da gelişimi güzel bir şekilde devam ederse 6+5 göre sat hesaplaması yaparsınız. Kalbinizi ferah tutun kese olusumu nasıl ne dedi
Baska bir şey demedi kalp atışını gördük yine ama dinletmedi. 8.12mm baş popo uzunluğu. Progestan verdi sen bunu üretiyorsun zaten ama biz de destekleyelim daha güzel gelişsn ftil olarak al dedi. Yani sadece düsük riski icin verilmiyormus onu anlamıs oldum. Ultrason fotosu da o kdr net ki geçen haftaya göre inanılmaz büyümüş geçen hafta nokta gibiydi şu an bir bebeğe benzemeye baslamıs ama olumsuz gibi konusması korkuttu beni

Kızlar şimdi bu salgın git gide artıyor.
Allah korusun ama bence 15 gün sonra çok kötü patlama olacak.
Doktor işlerini napıcaz.
Ben şuan 4+6 oldum.
Allah bi aksilik vermezse 8+ olana kadar evdeyim.
Ama 3 Hafta sonra mecbur gidicem.
Ne yapsak nasıl yapsak hiç bilmiyorum.

Geç döllenme olablr falan da demedi valla anlmadm ayda 1 cağırır artık diye düsünürken 2 hafta snra tekrar kontrol.

Kalp atışı içindir o.
Benim oğlumda geç döllenme.
Adete 3 4 gün kala ovulasyon olmuştu.
Haftalar ilerledikçe sata uyumlu oldu.
Yani öylr 1 2 hafta geri, veya ileri çıkması kötü bişey değil.
Her cihazın parametreleri bile farklı.
Her doktorda farklı çıkar ölçümler.
Sakın öyle takılıp üzmeyin kendinizi.

İnşallah duyarız eşimin tekrar izin alması zor olacak çünkü

Arkadaşlar mide bulantısından ne yiyorsunuz bi fikir verseniz ne yiyeceğim bir haftadır peynir ekmek yedim onu da yemek içim almıyor cok kötüyüm

Arkadaşlar mide bulantısından ne yiyorsunuz bi fikir verseniz ne yiyeceğim bir haftadır peynir ekmek yedim onu da yemek içim almıyor cok kötüyüm
Ben sabah yanımda kraker bulunduruyorum. Zaten asla yemek yiyemiyorum. Salatalık ye tuzlayıp. Ayvada iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…