- 1 Nisan 2012
- 450
- 962
- 303
Geç döllenme olabilir bundan sonraki randevular da gelişimi güzel bir şekilde devam ederse 6+5 göre sat hesaplaması yaparsınız. Kalbinizi ferah tutun kese olusumu nasıl ne dediHayırlı sabahlar kızlar, smdi doktordan geldim 7+4 sat a göre ancak doktorum 1 hafta geriden geliyor 6+5 gözüküyor dedi 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi. Ne yapsam ki bilgis olan?
Hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallahMerhaba arkadaşlar bende nasipse Kasım annesi olacağım.
2 kez kan verdim ve kan vermeyi kestim haftaya perşembeye randevu aldım şimdi zaman nasıl geçecek
Aranıza İstanbul'dan katılıyorum. Yaş 30. İlk bebeğim olacak inşallah. Tahmini doğum tarihi 14 Kasım.
Rabbim sağlıkla bu süreci tamamlamayı nasip etsin
Hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallah ❣
hayırlı olsun, hoş geldinizMerhaba arkadaşlar bende nasipse Kasım annesi olacağım.
2 kez kan verdim ve kan vermeyi kestim haftaya perşembeye randevu aldım şimdi zaman nasıl geçecek
Aranıza İstanbul'dan katılıyorum. Yaş 30. Kilo 53. İlk bebeğim olacak inşallah. Tahmini doğum tarihi 14 Kasım.
Hayırlı sabahlar kızlar, smdi doktordan geldim 7+4 sat a göre ancak doktorum 1 hafta geriden geliyor 6+5 gözüküyor dedi 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi. Ne yapsam ki bilgis olan?
Merhaba arkadaşlar bende nasipse Kasım annesi olacağım.
Aranıza İstanbul'dan katılıyorum. Yaş 30. Kilo 53. İlk bebeğim olacak inşallah. Tahmini doğum tarihi 14 Kasım.
Baska bir şey demedi kalp atışını gördük yine ama dinletmedi. 8.12mm baş popo uzunluğu. Progestan verdi sen bunu üretiyorsun zaten ama biz de destekleyelim daha güzel gelişsn ftil olarak al dedi. Yani sadece düsük riski icin verilmiyormus onu anlamıs oldum. Ultrason fotosu da o kdr net ki geçen haftaya göre inanılmaz büyümüş geçen hafta nokta gibiydi şu an bir bebeğe benzemeye baslamıs ama olumsuz gibi konusması korkuttu beniGeç döllenme olabilir bundan sonraki randevular da gelişimi güzel bir şekilde devam ederse 6+5 göre sat hesaplaması yaparsınız. Kalbinizi ferah tutun kese olusumu nasıl ne dedi
Geç döllenme olablr falan da demedi valla anlmadm ayda 1 cağırır artık diye düsünürken 2 hafta snra tekrar kontrol.Canım genelde usg doğru oluyor.
Özellikle geç döllenmelerde.
Geç döllenme olablr falan da demedi valla anlmadm ayda 1 cağırır artık diye düsünürken 2 hafta snra tekrar kontrol.
Tebrik ederim kuzum sağlıkla gelsinler inşallah bebislerIlk hamılelıgım ıkı senedır vajınısmustum yendım o ay hamıle kaldım
hayırlı olsun, hoş geldiniz ☺
sağ salim kucağımıza alalım inşallahben de haftaya gideceğim doktora, 12 kasım görünüyor tahmini doğum tarihi. sanırım kalp atışlarını duyucaz gidince
Aynı gün randevumuzmerhabalar kizlar masallah bayagi cogaldik..ayin 25 i gelsede bizde doktora gitsek hayirlisiyla ..
İnsallah duyarsınız kaç haftalık suan beta kaç ben ne zaman gıdeyım ondan soruyorum böyleİnşallah duyarız eşimin tekrar izin alması zor olacak çünkü
İnsallah duyarsınız kaç haftalık suan beta kaç ben ne zaman gıdeyım ondan soruyorum böyle
Ben sabah yanımda kraker bulunduruyorum. Zaten asla yemek yiyemiyorum. Salatalık ye tuzlayıp. Ayvada iyi geliyorArkadaşlar mide bulantısından ne yiyorsunuz bi fikir verseniz ne yiyeceğim bir haftadır peynir ekmek yedim onu da yemek içim almıyor cok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?