2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Burada bir türkle tanıştım o da 4 aylık hamile onun söylediğine göre 12.hafta ve 20.hafta dışında usg kesinlikle bakmıyorlarmış. Bide garip birsey söyledi böyle jel gibi birseye batırıp fırça gibi birşey veriyorlarmış eline perdenin arkasına geçip onu kasıklarıma göbeğime sürüp doktora veriyormuşum kendide yapmıyormuş böyle neyi anlayacaklar acaba o yüzden randevuda ne yapacaklarını çok merak ediyorum

Ben adetime 5 gün varken idrar testinde gördüm kan verdim 14 cıkmıstı sanırım 2 günde bir tekrarladım 60 lara kadar yükseldi adetimi 2 gün geciktim lekelenmelerim basladı korkarak hastaneye kostum progestan baslandı fitil olarak 1 hafta lekelenmem devam etti sonra birden regl dönüştü yani adetim 5 gün falan gecikmişken düsük yaptım. Senin değerin epey yüksek cıkmıs. Düşüş gösteriyosa sıkıntı yok doktorlar direkt kürtaja almak istiyor ben istemedim eve gittim direkt tabi sağlık önemli ben kürtajdan sonra 3 ay en az bekleme süresi oluyordu onu istemedim o duyguyu istemedim daha kolay atlatıyor insan. Zaten şu an lekelenmen geliyorsa bile düşük henüz yapmamıssındır yapınca anlıyorsun kücük bir pıhtı falan değil ben 4 haftalık ya da 5 haftalıktı düşük yaptım kese falan bir şey görmemiştik. Doktor bana dedi sen adet oldum sanacaktın ama öyle değil. Yaklasık yarım saat süren ciddi bir sancıdan sonra düşen parçalar pıhtı şeklinde değildi şaşırdım büyüklüğüne. Her şey Allahtan bir şeyler tam oluşmamış ki vücut atıyor. Ben düşükten spnra da gitmedim doktora kanamam 1 hafta 10 gün kadar sürdü sonra durdu. Ertesi ay da normal bir adet geçirdim sonrası tekrar gebelik ve yumurtlama zamanına denk gelen sadece 1 ilişki ile. O yüzden icini ferah tut arkadaşım. Hayırlı, sağlıklı bir hamilelik inanıyorum ki çok yakın

Amın çok teşekkürler kese ıcın ne zaman doktora gıdeyım Suan degerım 744 dört haftalık
20 si gibi değerin 3500 lere cıkıyor sanırım canım üstten görülebilcek boyutta oluyor ama sadece kese görünebilir kesenin icinde bebeğim görünmes icin daha büyümesi gerekebilir ya da bebeği görürsün ama kalp atışı icin 1 2 hafta daha beklemen gerekebilir ben senin yerinde olsam 7. Haftamda giderim hepsini bir hallederim :))

Benimde bulantılarım ve kötü kokmalar başladı. Bulantılarda öğürmelerim falan olmuyor ama sabah kalktığımda oluyor ve gün içinde ara ara yokluyor. Bişey yeyip içmek geçirmiyor maalesef. Et sucuk vb kokuyor çok kötü.

Benim bu hafta tam 4.haftam doldu geçen hafta cumartesi öğrenmiştim zaten kan da düşüşü gördük aynen bende progestron içeren hap alıyorum şimdi. İlk defa bugün kahve leke geldi. Bizde kese falan görmedik zaten oluşsa bile çok çok küçüktü büyük ihtimalle. Vücut atarsa bende kürtaj olmam ki zaten olacak kadar büyük değildir zaten. Aynen her şey Allah'tan dediğin gibi zaten hep hayırlısını istedik hayırlı değilmş demek ki sağlıklı değilmş diyorum. Evet bende erken öğrenmeseydşm dediği gibi adet oluyorum sanacaktım. Neyse hakkımızda hayırlısı böyleymiş inşllah bundan sonraki sağlıklı olur çok taçeşekkür ederim cevabın için

Cnm benimde sabah bulantilarim var sadece ara ara yokluyor ama yemek yiyebiliuorum ilginctir goguslerim bugun fazla şiş degil bu beni korkutuyor.

Aminnnn kuzummm inşşşş benim beta kaç acaba hiç öğrenemediğim için hep içimde kalacak sanki
Ayy ben seni çok merak ediyorum inşallah güzel haberler bekliyoruz mide bulantısı başladı ise baya degerlerin yükselmiştir benim 10 gündür bulantı var cay kokuyor. Komşumun kavurdugu soganın kokusunu bile alıyorum

Merhaba 4+5 günlük hamileyim yazmıştım daha öncede 30 aralıkta düşük yaptım 13 haftalıktı kürtaj olmuştum şimdi her wcye gittiğimde korkuyorum bide belim çok agrıyo akıntı fazlalaştı sizde de kasık bel ağrısı var mı yarın gidicem doktora

Kızlar nasılsınız.
Ruh hali olarak ne alemdesiniz.
Ben çok kötüyüm. Sürekli ağlamak geliyor içimden.
Tükenmiş gibiyim.
Yorgun değilim ama enerjim yok.
Biliyorum hormonlardan ama nasıl düzelir bu halim.
Hiç iyi değilim

Cnm benimde sabah bulantilarim var sadece ara ara yokluyor ama yemek yiyebiliuorum ilginctir goguslerim bugun fazla şiş degil bu beni korkutuyor.
Benimde göğüslerimde öyle aşırı şişlik yok. Göğüs uçlarım büyüdü sadece. Birazda hassasiyet var. Korkma bence herkeste aşırı şiş olacak diye bir şey yok

Canım dr gittin mi ,bende de 11 haftalık ti kalbi durmuştu,kürtajım var.corasprin verdi.folikasitimi değiştirdi.cinsel ilişkiyi yasakladı.yuruyuste yasak.10 gün sonra çağırdı.virajli yolumuz var dedi.ara ara hastaneye yatıracağım dedi.10 kasım doğum ama erken doğabilir dedi.miyom var bende.o baskı yapmasın diye.kilo da alma dedi.dinlenmeni tavsiye ederim.bende soda içiyorum ,fıstık yiyorum bana ıyi geldi...

Senin yaşadıklarını birebir yaşıyordum ama dr um konuşunca çok şükür dedim...

Hahaha bu ne garip iş kendileri bile surmeye tenezzül etmiyorlar türkiyemin gözünü seveyim ya valla bende cok merak ettim kuzu randevudan sonra mutlaka yaz buraya

Bende oyleyim peripella neden boyle oluyor neden mutsuzum yaşama sevincimi kaybetmiş gibiyim cok depresifim

Ağlamak değilde sürekli uyumak, bişeyler atıştırmak ve ara ara çok sancım oluyor sabahları midem yanıyo çok fena kocişim yeşil elma getirmiş o çok iyi geldi bulantılarıma sizede tavsiye ederim

4 gün sonra Yani bugün için doktorumun asistanı tekrar beta hcg yaptırmamı istemişti; sonuç 669.69’dan 3129’a çıkmış. Artık perşembe cuma gününe randevu yazalım dedi. Büyük gün bu hafta :) Heyecanlıyım Valla, umarım hepimizin iyi gider ilk bebek görmeleri...

Ay ikizmi senin maşallah canım olur tabi hamilelik zor vallahi Allah yardım etsin

Kızlar belirtilere takılmayın inanınki herkeste ve her hamilelikte farklı her gebeliğimde başka şeyler oldu mesela kızımda sabaha kadar tuvalete giderdim sürekli sıkışma hali vardı... Oğlanın birinde belim ağırırdı birinde hep istifra.... Yani hepsi başka şuanda ise sadece adet olucakmışım gibi meme hassasiyeti arada kasık ağrısı oda 2 gündür azaldı nedense her beden ayrı tepki veriyor inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımızı alırız kucağımıza tekme atmaya başlasalar insan az daha rahat hissediyor en azından evet orda iyi diyorsun bakalım ogünleride görücez inşallah aminnnn

Folik asit bende de değiştirdi yarın gidicem doktora sonuç için bakalım ne dicek kan verdim sadece yarında onun için gidicem coraspini neden verdi peki benim bildiğim bende kan pıhtılaiması yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…