Hic belirtisiz hamileler kervanındam hayırlı sabahlar
Hala göğüs ağrısı dışında hiçbir belirtim yok. Çok şükür tabi. Dün beta baktık yine. Cuma 254 tü, dün 940 a Yükselmis. Artmış ama fazla mi artmis ki bu kez de acaba
Ben de ıkı defa beta baktırdım cuma 340 pazar 744 çıktı sonra busey yapmadım doktora gitmek ıcınnnn erken sanırım üç gün sonra beta 1500 üstü olduğunda daha kolay oluyor kese ıcın busey söyler en azından
Günaydın kasım anneleri nasılsınız minnaklar nasıl artık foruma girdiğimde direk buraya geliyorum bende sabahları daha moralli uyanıyorum akşamdan sonra çok darlaniyorum benimde bunun dışında hic belirtim yok tek belirtim bunalim ve arada adet sancisina benzer ağrı
Günaydın kasım anneleri nasılsınız minnaklar nasıl artık foruma girdiğimde direk buraya geliyorum bende sabahları daha moralli uyanıyorum akşamdan sonra çok darlaniyorum benimde bunun dışında hic belirtim yok tek belirtim bunalim ve arada adet sancisina benzer ağrı
Günaydın canım ❤ iyiyim çok şükür sen nasılsın minnakda iyidir inşallah senin minnakta iyidir insallah
Bende aynı kuzum sabah hemen buraya geliyorum
Bende arada ruh hali değişimi var çoğunlukla ağlamaya yatkınım
Bendede aynı ağrılar oluyor arada kuzu ama ilk hamileligimden çok farklı bu belirti açısından
Günaydın hepinize belirtilerimiz aynı ben sürekli bişiler yemeğe başladım şu bulantılar olmasa daha iyi olacak ama neyseee. ilk çocuğumda 50 idim 60la doğuma girdim ve sonra aldığım 10 kiloyu hemen verdim (isteyerek değil) evet tahmin ettiğiniz gibi bende yiyip yiyip asla kilo alamayanlardanım çokta iştahlıyımdır oysa ama umarım bu çocuğumda aldıklarımı geri vermem inşşşş
Günaydın hepinize belirtilerimiz aynı ben sürekli bişiler yemeğe başladım şu bulantılar olmasa daha iyi olacak ama neyseee. ilk çocuğumda 50 idim 60la doğuma girdim ve sonra aldığım 10 kiloyu hemen verdim (isteyerek değil) evet tahmin ettiğiniz gibi bende yiyip yiyip asla kilo alamayanlardanım çokta iştahlıyımdır oysa ama umarım bu çocuğumda aldıklarımı geri vermem inşşşş
Hayırlı sabahlar kızlar, smdi doktordan geldim 7+4 sat a göre ancak doktorum 1 hafta geriden geliyor 6+5 gözüküyor dedi 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi. Ne yapsam ki bilgis olan?