Benim dr sayıya ve haftaya takılma dedi.onemli olan kesenin olusmasi ve iç gebelik olması, kalp atışını duymamız dedi...Hic belirtisiz hamileler kervanındam hayırlı sabahlar
Hala göğüs ağrısı dışında hiçbir belirtim yok. Çok şükür tabi. Dün beta baktık yine. Cuma 254 tü, dün 940 a Yükselmis. Artmış ama fazla mi artmis ki bu kez de acaba
1 kere kan baktırdım başkada bişey yapmadım henüz bugün öğleden sonra doktora gidicem canım şuan folik asit kullanıyorum sadeceCanım sen de doğum 17 görünüyor benım de hemen hemen öyle sanırım . O yüzden soruyorum ne aşamadasın beta nasıl artıyor doktor ne yapıyor neler dıyor
Ben de ıkı defa beta baktırdım cuma 340 pazar 744 çıktı sonra busey yapmadım doktora gitmek ıcınnnn erken sanırım üç gün sonra beta 1500 üstü olduğunda daha kolay oluyor kese ıcın busey söyler en azından1 kere kan baktırdım başkada bişey yapmadım henüz bugün öğleden sonra doktora gidicem canım şuan folik asit kullanıyorum sadece
Bilgileri yazip etiketle kuzum kaydederimGünaydın ben de gruba dahıl olayım
Evet kuzum ben öyle biliyorum nette öyle diyor doktor daha iyi bilgi verir amaHanımlar yolk kesesi göründüğünde boş gebelik ihtimali kalmıyor mu ?
Günaydın canım ❤Günaydın kasım anneleri nasılsınız minnaklar nasıl artık foruma girdiğimde direk buraya geliyorum bende sabahları daha moralli uyanıyorum akşamdan sonra çok darlaniyorum benimde bunun dışında hic belirtim yok tek belirtim bunalim ve arada adet sancisina benzer ağrı
günaydın canımGünaydın kasım anneleri nasılsınız minnaklar nasıl artık foruma girdiğimde direk buraya geliyorum bende sabahları daha moralli uyanıyorum akşamdan sonra çok darlaniyorum benimde bunun dışında hic belirtim yok tek belirtim bunalim ve arada adet sancisina benzer ağrı
Günaydın hepinize belirtilerimiz aynı ben sürekli bişiler yemeğe başladım şu bulantılar olmasa daha iyi olacak ama neyseee. ilk çocuğumda 50 idim 60la doğuma girdim ve sonra aldığım 10 kiloyu hemen verdim (isteyerek değil) evet tahmin ettiğiniz gibi bende yiyip yiyip asla kilo alamayanlardanımGünaydın kasım anneleri nasılsınız minnaklar nasıl artık foruma girdiğimde direk buraya geliyorum bende sabahları daha moralli uyanıyorum akşamdan sonra çok darlaniyorum benimde bunun dışında hic belirtim yok tek belirtim bunalim ve arada adet sancisina benzer ağrı
Günaydın hepinize belirtilerimiz aynı ben sürekli bişiler yemeğe başladım şu bulantılar olmasa daha iyi olacak ama neyseee. ilk çocuğumda 50 idim 60la doğuma girdim ve sonra aldığım 10 kiloyu hemen verdim (isteyerek değil) evet tahmin ettiğiniz gibi bende yiyip yiyip asla kilo alamayanlardanımGünaydın kasım anneleri nasılsınız minnaklar nasıl artık foruma girdiğimde direk buraya geliyorum bende sabahları daha moralli uyanıyorum akşamdan sonra çok darlaniyorum benimde bunun dışında hic belirtim yok tek belirtim bunalim ve arada adet sancisina benzer ağrı
Ecem ben ıstanbul kılo 68 doğacağı Tarıh 16 kasımBilgileri yazip etiketle kuzum kaydederim
Bende avusturyadayım gelin geldim viyanayaİsveçteyim canım
25 yaşEcem ben ıstanbul kılo 68 doğacağı Tarıh 16 kasım
Kaydediyorum canım ❤Ecem ben ıstanbul kılo 68 doğacağı Tarıh 16 kasım
Canım tahmini doğum aynı zaman bizimEcem ben ıstanbul kılo 68 doğacağı Tarıh 16 kasım
Benim yolk kesesi göründü. Boş gebelik ihtimali kalmıyor mu bu durumda dedim. Bunu söylemek için daha erken dedi.Evet kuzum ben öyle biliyorum nette öyle diyor doktor daha iyi bilgi verir ama
Hmm anlamadım kuzu ona ragmen olma ihtimali varmiki hic bi fikrim yok kuzu bende yarin gidicem sorarım doktoruma bu konuyuBenim yolk kesesi göründü. Boş gebelik ihtimali kalmıyor mu bu durumda dedim. Bunu söylemek için daha erken dedi.
Ilk hamılelıgım ıkı senedır vajınısmustum yendım o ay hamıle kaldımCanım tahmini doğum aynı zaman bizimsağ salim gelsinler kucagimiza inşallah ❤ kaçıncı çocuktu senin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?