2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben ağdaya devam canım zaten sürekli ağda yaptığım için öyle kötü durumda değil jiletle 1 haftada çıkanın belki daha azı agdayla 1 ayda anca çıkıyor görmeden de yapabiliyorum hep kendim yaptığım için el alışkanlığı bi kere daha ağda yaparim sonra doğuma doğru halim olmazsa jilet yaparim 1 2 kereden kalınlaşma olmaz hemen doğumdan sonra normal.duzen devam ederim

Evet canım zorunlu sezeryan olucam. Kahve makinami alayim hem bitki çayı da içerim çok sağol güzel fikir
Ablam oldu sezeryan canım kahve iç demiş Dr sürekli kahve makinesi vardı hastanede ama. Sürekli kim gidip alacak. Yanımızda bulunması iyi bi de fiyatları uçuruyorlar. İstediğin zaman elinin altında

Benimde dipfrizler yerleştirilecek biraz düzensiz yerlestirmisim ve hazırda bulunsun diye biseyler yapılıp konacak dipfrize
Pasta türü ve hazırdan kolayca çıkarılıp yenecek şeyler köfte vs gibi
Birde artık son hafta güzel bir temizlik yapacağız pırıl pırıl tam kış da yaklaşıyor hem doğum hem kış temizliği olacak sonrada bebek büyüteceğiz
Allah herkesin evine huzur sağlık mutluluk muhabbet bereket versin güzel günler görelim inşallah

Kızlar ben genel anestezi ile doğum yapacağım ve bu durumda kahve almaya gerek olmuyor boşa da kafein almamış olurum
Annem için alayim ben bi iki paket şekersiz kahve ve küçük bir su ısıtıcı birde atistirmalik biseylerde almak gerekir mi yanımıza onları da hazır edeyim kek poğaça vs yapalım goturelimmi kantinden almasın annem yazık virüs dönemi hastane ortamı ne olur ne olmaz

Önceki doğumlarda ziyaretçi girip çıkmasında sakınca olmadığı için eşim Kayinvaldem yiyecek içecek aynı gün yaptırıp getiriyorlardı hem ziyaretçiler hem refakatciler icin sorun olmuyordu bunda öyle girip çıkmak serbest degil kendimiz düşünmemiz gerekiyor galiba

Ben de lazere başladım evde makine aldım o kadar çok azaltmıştı ki malum jilet öneriliyor mahfoldum beni de geren o şimdi ağdacıya gitsem çok canım yanacak hamilelikte acıya duyarlı oldum. Bi de ters bişi yaparlar bebeğime bişi olur korkusu var. Makine ile üstleri almaya çalışıcam artık. Sezeryan da komple açılmıyor yeşil örtü karın bölgesi görünüyor. Drum görmesin de ebeler görse de olur.

Bencede hatta ebeler hiçbirsey sürmeyin. Doku canlı değil. Yeterki ıslatmayın diyorlar

evt pahali birde ben başladığımda sendika yarı yariyaydi sonra hemen onu kaldirdilar sadece 50lira indirim oldu
Diğer hastaneler doğumda da sendika indirimi yapıyor liv yapmıyor. Benim birde doğum esnasında kan uyuşmazlık iğnesi vurulması gerekiyor ona da ekstra alırlar diye düşündüm

Artık utanma kalmadı oda alıştı zaten gebelikte alınınca azalıyor bide benim tugler çok yok o yuzden koufore gitmek benim için daha utanç verici. Anı bı doğum olsa bende napcami bilemem . Şuan ağda vakti ama işte ev taşıma telaşı var

Evet evde kalacaklarda aklın kalır tabi ama yakınların bakar onlara. Alacakların en kadar steril olsa da yine de önceden al bi yıka bence canım küçük bi çantada olsa kenarda durması iyidir fikrimce

Gobek bagi icin bisey surulmuyo canim bazilari bi hafta yikamiyo biz eve gelince yikayip gobegini kuruluyoruz dusuyo zaten

Ayy o sorun bendede var jilet hic kullanmadim hayatta ben sezeryan sabahi tuy dokucu krem kullaniyodum bi zararinida gormedim haftaya dr alttan muane edecrkmis simdiden tirstim valla ne yapcagimi sasirdim

Arkadaslar guzel haberlerle gelmissiniz masallah bebislere
Pelinim hastane cikislari fazla olmus bence ustune giyinmek icin biseyler al

Bugun kontrole gittik. 30+3 1580 gram 40. 5 cm olmus bizim pasa :) tansiyonm yuksk cikti tahlil yaptrdm protein kacagindn suphrleniyor doktor. Ama bnm herifle sabah bi tartistk bencr o yuzdn d3 sonuclar yarina cikar artk o zmn belli olur. Ins normal cikar dua edin lutfn kizlar

Kuzum çok sağol inşallah hepsi kısmetleriyle gelsinler valla elden geldiğince kendimi yormamaya çalışıyorum ama eğilip kalkmadan da olmuyor ki. Tekim bi de yardım isteyeceğim birisi yok. Neyse ki bugünden itibaren eşim de uzaktan çalışmaya başlıyor artık ondan yardım isteyebilirim ama ben olaya şöyle bakıyorum bu kadar eğildim kalktım hareket ettim belki doğumum daha kolay olur bu sayede

Allah hepsini zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım Ben de şu evi ev haline getirir getirmez hazırlayacağım çantamı inşallah. Doktoruna neden soru soramıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…