Ben ağdaya devam canım zaten sürekli ağda yaptığım için öyle kötü durumda değil jiletle 1 haftada çıkanın belki daha azı agdayla 1 ayda anca çıkıyor görmeden de yapabiliyorum hep kendim yaptığım için el alışkanlığı bi kere daha ağda yaparim sonra doğuma doğru halim olmazsa jilet yaparim 1 2 kereden kalınlaşma olmaz hemen doğumdan sonra normal.duzen devam ederimAy hanımlar doğum çantası falan hazırlıyoruz ama kişisel temizliğinizi hallettiniz mi? Ay valla beni çantadan eşyadan çok geren iş o, şimdiden çok zorlanmaya başladım, hele bi de her an hazır ve temiz olmaya çalışmak en büyük stresim bu ara benim.
Ufak Bi su ısıtıcıda al ne olur ne Olmaz hastanede sebillerde sıcak su bulmak zor olur.Üçü bir arada koydum bn çantaya olmaz mıki
Aldm aldm da başka tür kahve sandm bndeUfak Bi su ısıtıcıda al ne olur ne Olmaz hastanede sebillerde sıcak su bulmak zor olur.
Ablam oldu sezeryan canım kahve iç demiş Dr sürekli kahve makinesi vardı hastanede ama. Sürekli kim gidip alacak. Yanımızda bulunması iyi bi de fiyatları uçuruyorlar. İstediğin zaman elinin altındaEvet canım zorunlu sezeryan olucam. Kahve makinami alayim hem bitki çayı da içerim çok sağol güzel fikir
Biz de bulamadıkVe ben hala kızıma isim bulamadım, benim gibi isim bulamayan var mı hala
Kafein tüketmek lazım işte Türk kahvesi olur nescafe olur. İyi yapmışsın canım bana nescafe çarpıntı yapıyor bende yanıma alıcm da Türk kahvesi de götürücem ne olur ne olmaz. Annemle içerizAldm aldm da başka tür kahve sandm bnde
Ben de lazere başladım evde makine aldım o kadar çok azaltmıştı ki malum jilet öneriliyor mahfoldum beni de geren o şimdi ağdacıya gitsem çok canım yanacak hamilelikte acıya duyarlı oldum. Bi de ters bişi yaparlar bebeğime bişi olur korkusu var. Makine ile üstleri almaya çalışıcam artık. Sezeryan da komple açılmıyor yeşil örtü karın bölgesi görünüyor. Drum görmesin devalla lazere başlayım diyip başlayamayanlardan olarak jiletle idare ediyorum,ağda için bekleme vs zor geliyordu şimdi de göremiyorum bende eğilemeyince de zor oluyo, doğum için hazır olsam gerisini hallederim de şimdi böyleysem 1,5 ay sonraya
ay bende ağda için bekleme olayını sevmediğimden jilete geçmiştim, hem lazer için de onu önermişti gitmek istediğim merkez. Ama hamileliğin son zamanları başa bela işte, hormonlar yüzünden lazerli olanlarda bile tüy fazlalaşıyormuş zaten, sende öyle etki oldu mu?
Ay utanırım ben yaa, zorda kalırsam tabi ondan isterim yardımı ama muhtemelen halletmeye çalışacağım. Tek korkum sezaryen olunca günü belli o güne hallederim de ondan önce süpriz bişi olmasaO yüzden hep temiz olmaya çalışmak strese sokuyor işte.
Bencede hatta ebeler hiçbirsey sürmeyin. Doku canlı değil. Yeterki ıslatmayın diyorlarKızlar bebeğin göbeğinde öyle enfeksiyon vs tarzı bişi olmuyo ki (ekstrem bi durum olmazsa) neden acele edip alıyorsunuz bakım seti falan?
doğal haliyle kuruyup düşmesini bekleyeceğiz, yeğenimde 3. Ayında tam kapanmamış gibi bişi demişti doktoru o zaman bi krem yazmıştı geçirmezse çubukla biz halledeceğiz demişti gerek bile kalmadan kremle halloldu, bence o tarz setler çokta elzem değil.
Diğer hastaneler doğumda da sendika indirimi yapıyor liv yapmıyor. Benim birde doğum esnasında kan uyuşmazlık iğnesi vurulması gerekiyor ona da ekstra alırlar diye düşündümevt pahali birde ben başladığımda sendika yarı yariyaydi sonra hemen onu kaldirdilar sadece 50lira indirim oldu
aynen liv sendika indirimi yapmıyorDiğer hastaneler doğumda da sendika indirimi yapıyor liv yapmıyor. Benim birde doğum esnasında kan uyuşmazlık iğnesi vurulması gerekiyor ona da ekstra alırlar diye düşündüm
Ben zaten başka ilden geleceğim için farketmiyor gideceğim yer o yolu çekince iyi bi doktora gidelim diye araştırıyorum canımewt uzak olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum
Artık utanma kalmadı oda alıştı zaten gebelikte alınınca azalıyor bide benim tugler çok yok o yuzdenvalla lazere başlayım diyip başlayamayanlardan olarak jiletle idare ediyorum,ağda için bekleme vs zor geliyordu şimdi de göremiyorum bende eğilemeyince de zor oluyo, doğum için hazır olsam gerisini hallederim de şimdi böyleysem 1,5 ay sonraya
ay bende ağda için bekleme olayını sevmediğimden jilete geçmiştim, hem lazer için de onu önermişti gitmek istediğim merkez. Ama hamileliğin son zamanları başa bela işte, hormonlar yüzünden lazerli olanlarda bile tüy fazlalaşıyormuş zaten, sende öyle etki oldu mu?
Ay utanırım ben yaa, zorda kalırsam tabi ondan isterim yardımı ama muhtemelen halletmeye çalışacağım. Tek korkum sezaryen olunca günü belli o güne hallederim de ondan önce süpriz bişi olmasaO yüzden hep temiz olmaya çalışmak strese sokuyor işte.
Evet evde kalacaklarda aklın kalır tabi ama yakınların bakar onlara. Alacakların en kadar steril olsa da yine de önceden al bi yıka bence canım küçük bi çantada olsa kenarda durması iyidir fikrimceKesinlikle haklısın canım, eşime diyorum zaten, olurda erken doğurursam steril organik hastane çıkışı var burada bi çocuk mağazasında, eşimin arkadaşı, hemen gidip al gel bana da evden pijamamı getir gerisini hallederiz diyorum. 3 olunca relaxlıyo sanırım insan, şu an inan ben hastanedeyken diğer 2 kızın rutinini düzenini bozmamayı düşünmek daha zorluyo beni.
Gobek bagi icin bisey surulmuyo canim bazilari bi hafta yikamiyo biz eve gelince yikayip gobegini kuruluyoruz dusuyo zatenIlave bu çayın yorumları iyi bundan mi alıcaz bide ped bardak da alalım rahat olur.
Bebeği ilk dogdugunda muayene edecekler bize takviye ilaç vs verecekler mi gaz için yada göbek bağı için .Göbek bağına bisey sürecek miyiz .
Düşündükçe beni korku kapladı şuan kalbim çarpıyor kızlar
Ayy o sorun bendede var jilet hic kullanmadim hayatta ben sezeryan sabahi tuy dokucu krem kullaniyodum bi zararinida gormedim haftaya dr alttan muane edecrkmis simdiden tirstim valla ne yapcagimi sasirdimAy hanımlar doğum çantası falan hazırlıyoruz ama kişisel temizliğinizi hallettiniz mi? Ay valla beni çantadan eşyadan çok geren iş o, şimdiden çok zorlanmaya başladım, hele bi de her an hazır ve temiz olmaya çalışmak en büyük stresim bu ara benim.
Ben de nile karar verip alışmıştım ki aklıma beste ismi dustu soyadimiz da b ile basliyor. Ama herkes nile alışmış nil kalsın diyor.Biz de bulamadık
Kuzum çok sağol inşallah hepsi kısmetleriyle gelsinlerGüle güle otur canım. Ahh kuzum dikkat et çok eğilip kalkma. Ben de taşındım çok yormuştum kendimi sırt ağrıları çatı ağrısı uyuyamıyordum o dönemde. Özellikle eğilerek hiç bişi yapma yardım iste hep. Ne kadar çok taşınanımız oldu ya bu zor dönemde bebekler hep kısmetiyle gelecek inş
Guzel gunlerde otur canim dikkat et kendine fazla yorma bende ilk defa bu dogumdan problemlerim oldugu icin cok tirsiyorum erken doguracakmis gibi korkularim var hastane cantami hazirladim bide dr degisikligi yaptim mecburen soru bile soramiyorum Rabbim herkese bebisini zamaninda kucagina almayi nasip etsin dr gidecek arkadslar guzel haberlerle gelin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?