2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar diger cocuklar bende dusunce konusu ama ben doguma cocuklari alicam biri 11 digeri 9 yasinda kardeslerini gorunce babasi goturur halasina derslere 2 gun ara vericekler malesef ogretmenimiz biliyo zaten sinif annesi oldugum icin sorun yok

Biraz temizlik yapıp eğilip kalkmıştım gobek deliği ve solunda ağri var. sizde de oluyo mu?

[QUOTE="fincanhanim, post: 65221653, member: 921604"
Allah hepsini zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım Ben de şu evi ev haline getirir getirmez hazırlayacağım çantamı inşallah. Doktoruna neden soru soramıyorsun?
[/QUOTE]
Canim suyun fazlaligi ve plesanta yapisikligi nedeniyle arastirma hastanesine yonlendirildim gittigim hocada bikmis heralde hastalardan ultrosyondan bakti yok gibi dedo haftaya alttan bakiyim dedim kesin teshis koyalim dedi Rabbim hepimize saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Insallah degildir kuzum sorunsuz bir hamilelik gecirmemiz dilegiyle

Ben de temizliğimi ekim in ortasına bıraktım , onun haricinde ne zamandır aldığım pijama takımlarımın boyu yaptırılacaktı terziye onları hallettim bugün, dün de sütyen atlet çamaşır çorap işlerimi halletmiştim .. şimdi sadece bebek deterjanı alıp yıkayıp ütülemek kaldı ama onu da ekim bası gibi yaparım diye düşünüyorum ...bide hediyelik ve çikolata işim var.. hediyelik olarak ya şans bilekliği ya da makrom anahtarlık istiyorum , çikolata konusunda fikrim yok şu an

Bende eve çağrıyordum ağdaya. Şuan temiz ama Şehir değiştirince burda ne yaparım bilmiyorum hiç

Evet canım kimse yardım etmeyince zor oluyor eğilip kalkma doğuma Yardımcısı olur diye bende düşünmüştüm ama o işlerin yorgunluğu beni mahvetti sağolsun eşim bi çok işi halletti yerleştirdi hep.
gelen giden olmayacağı için bu dönemde yavaş yavaş yap bence biran önce bitirmek için uğraşma. Eşinde evdeyse eğilmeli uzanmalı işleri ondan yardım iste.
inş yerleşirsin rahatça oturursun evinde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…