- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Beklesinler tabi daha minnaklar :) İyiyiz biz de şükürHoşgeldin canım çok şükür bebişlerimiz inş zamanını bekliyorsiz nasılsınız
Ben devletteyim perşembe gideceğim bir sorarım uzaktan egitim surecindeyiz öğrencilerimi bırakmak istemiyorum bakalim ne olacak....Ben ozeldeyim bize idari izin olmadigi icin veriliyor canim
Ben bacak hariç epilasyonluyum bacağım yeni alındı doğuma kadar uzaticam doğuma yakın aldırırım. Eşine tarif etsen o belki yapabilirAy hanımlar doğum çantası falan hazırlıyoruz ama kişisel temizliğinizi hallettiniz mi? Ay valla beni çantadan eşyadan çok geren iş o, şimdiden çok zorlanmaya başladım, hele bi de her an hazır ve temiz olmaya çalışmak en büyük stresim bu ara benim.
Amin canım cümlemizinkiniNe güzel heyecanlar rabbim herkesin yavrusunu sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın inşallah
Ayyy kızım olsaydı bizde aysima düşünüyorduk benim ismimlede çok uyumluydu ben begendimBizde variz bi turlu karar veremedik aysima dusunuyoruz ama kesin dgil
Canim çok yorma kendini gerçekten tehlikeli bakSelam kizlar bitik durumdayım ev temizliği bitti şükür ama belim çok kötü ağrıyor . Karnıma bir iki defa sancı girdi . Çok bişe yapmadım . Eşim sildi pencere dolapları kapıları . Ayaklarım şişmişti onlarda ekstra zorluk yaptı. Hafta sonu taşınıyoruz şükürşimdi oturduğum evi temizleyip eşyaları toplicaz eşimle . Ben bugün dogurmazsam 42 kadar gider
Mihrimah neslişah gibi isimler dizilerde güzelde günlük hayatta bana zor geliyor tabi tercih sizin. Ipek ismini beğeniyorum genelde ipek gibi duru oluyorlarBiz de bulamadık eşimle cok farklı isimler seçiyoruz
Ben Neva Hanne Ebrar ipek Meva gibi isimler seçiyorum
Eşim Mihrimah Neslişah Hanzade Mahinur
Tavsiyesi olan varsa isim önerisi alabilirim❣
Ben de lazere başladım evde makine aldım o kadar çok azaltmıştı ki malum jilet öneriliyor mahfoldum beni de geren o şimdi ağdacıya gitsem çok canım yanacak hamilelikte acıya duyarlı oldum. Bi de ters bişi yaparlar bebeğime bişi olur korkusu var. Makine ile üstleri almaya çalışıcam artık. Sezeryan da komple açılmıyor yeşil örtü karın bölgesi görünüyor. Drum görmesin deebeler görse de olur.
Gobek bagi icin bisey surulmuyo canim bazilari bi hafta yikamiyo biz eve gelince yikayip gobegini kuruluyoruz dusuyo zaten
Ayy o sorun bendede var jilet hic kullanmadim hayatta ben sezeryan sabahi tuy dokucu krem kullaniyodum bi zararinida gormedim haftaya dr alttan muane edecrkmis simdiden tirstim valla ne yapcagimi sasirdim
Arkadaslar guzel haberlerle gelmissiniz masallah bebislere
Pelinim hastane cikislari fazla olmus bence ustune giyinmek icin biseyler al
Ay utanırım yaaa, en en en son çare eşimBen bacak hariç epilasyonluyum bacağım yeni alındı doğuma kadar uzaticam doğuma yakın aldırırım. Eşine tarif etsen o belki yapabilir
Aman kuzum bu işin şakası olmaz, eksik yap bitecek diye zorlama kendini, Allah korusun yavrularımızı.Selam kizlar bitik durumdayım ev temizliği bitti şükür ama belim çok kötü ağrıyor . Karnıma bir iki defa sancı girdi . Çok bişe yapmadım . Eşim sildi pencere dolapları kapıları . Ayaklarım şişmişti onlarda ekstra zorluk yaptı. Hafta sonu taşınıyoruz şükürşimdi oturduğum evi temizleyip eşyaları toplicaz eşimle . Ben bugün dogurmazsam 42 kadar gider
Biliyorum canım sende biliyorsun uzun süredir bekliyorduk bebeklerimizi . Ama dayanamıyorum ya illa temiz olcakCanim çok yorma kendini gerçekten tehlikeli bak
Eşimde öyle senin gibi düşünüyor ben yaparım eksik olsun zamanla olur . Ama ben dayanamıyorum canım . Ev temiz olacak illa takıntı yapıyorum .yaa öyle de kanama kontrolü için bakmıştı doktorum sanki yaa, ben temiz olayım da ne olur ne olmaz,denk gelip yüzyüze bakıyoruz hep hastanede çalıştığım için ebelerle de
Tüy dökücü krem alerji yapar mı acaba diye korkumdan kullanmadım yaa, hatta ben doğum öncesi temizliğimi yapayım üstüne kullanırım görmediğim kalan bişi olursa hallolsun diye düşündüm sonra dedim alerji falan olurum tam zamanında boşver kalan kalsın dedim, şimdi alsam ufak bölgelerde bi denesem iyi olur aslında.
Ay utanırım yaaa, en en en son çare eşim
Aman kuzum bu işin şakası olmaz, eksik yap bitecek diye zorlama kendini, Allah korusun yavrularımızı.
Şu an önceliğimiz bebeklerimiz lütfen aman dikkat et, iyi olmuştur zaten takıntı falan yapma kalsın doğum sonrası tek tek elden geçirirsin gerekirse, sık dişini biraz.Biliyorum canım sende biliyorsun uzun süredir bekliyorduk bebeklerimizi . Ama dayanamıyorum ya illa temiz olcak
Eşimde öyle senin gibi düşünüyor ben yaparım eksik olsun zamanla olur . Ama ben dayanamıyorum canım . Ev temiz olacak illa takıntı yapıyorum .
Canim sabahligin varsa problem degil ameliyathaneden ciktigin zaman usuyosun sonra sicak basiyo esime diyorumki beni evde yatagimda bayiltsinlar sonra tekrar yatagimda uyanayim ne guzel olurduAyyy kızım olsaydı bizde aysima düşünüyorduk benim ismimlede çok uyumluydu ben begendim
Üstüne biseyler al demişsin sabahliklar yetmez mi çok kalın giyinip kokuşmak istemiyorum ☺
Neva kizimin adi ferahlik anlamina gelir gercekten dogduktan sonra cok guzel seyler yasadikBiz de bulamadık eşimle cok farklı isimler seçiyoruz
Ben Neva Hanne Ebrar ipek Meva gibi isimler seçiyorum
Eşim Mihrimah Neslişah Hanzade Mahinur
Tavsiyesi olan varsa isim önerisi alabilirim❣
Başka bir isim bulamamız lazım böyle giderse kıza bi isim koyamacagızMihrimah neslişah gibi isimler dizilerde güzelde günlük hayatta bana zor geliyor tabi tercih sizin. Ipek ismini beğeniyorum genelde ipek gibi duru oluyorlar
Neva ismini duyunca bende cok sevdim hoş bi söylemesi var ayrıcaNeva kizimin adi ferahlik anlamina gelir gercekten dogduktan sonra cok guzel seyler yasadik
Doğum sonrası beni tutana ask olsun o dereceŞu an önceliğimiz bebeklerimiz lütfen aman dikkat et, iyi olmuştur zaten takıntı falan yapma kalsın doğum sonrası tek tek elden geçirirsin gerekirse, sık dişini biraz.
28. Hafta da değil de 29. Haftadan itibaren 7. Ayım bitti artık 8 aylık hamileyim diyodum. Yani ay 4 hafta olsa 28 hafta 7 ay eder, 7 ay bitmiş olur ama o arada kalan 2-3 günleri de 1-2 haftayla tamamlıyorum işte.Merhaba bayanlar 28 haftalık hamileyim doktoruma göre 8.ayıma girdim. Ama bendeki programa göre 7 aylık. 28 haftalık gebeliğe göre doktorunuz size kaçıncı aydasınız diyor kafam karıştı çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?