2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben bacak hariç epilasyonluyum bacağım yeni alındı doğuma kadar uzaticam doğuma yakın aldırırım. Eşine tarif etsen o belki yapabilir

Selam kizlar bitik durumdayım ev temizliği bitti şükür ama belim çok kötü ağrıyor . Karnıma bir iki defa sancı girdi . Çok bişe yapmadım . Eşim sildi pencere dolapları kapıları . Ayaklarım şişmişti onlarda ekstra zorluk yaptı. Hafta sonu taşınıyoruz şükür şimdi oturduğum evi temizleyip eşyaları toplicaz eşimle . Ben bugün dogurmazsam 42 kadar gider

Bizde variz bi turlu karar veremedik aysima dusunuyoruz ama kesin dgil
Ayyy kızım olsaydı bizde aysima düşünüyorduk benim ismimlede çok uyumluydu ben begendim
Üstüne biseyler al demişsin sabahliklar yetmez mi çok kalın giyinip kokuşmak istemiyorum ☺

Canim çok yorma kendini gerçekten tehlikeli bak

Biz de bulamadık eşimle cok farklı isimler seçiyoruz
Ben Neva Hanne Ebrar ipek Meva gibi isimler seçiyorum
Eşim Mihrimah Neslişah Hanzade Mahinur
Tavsiyesi olan varsa isim önerisi alabilirim
Mihrimah neslişah gibi isimler dizilerde güzelde günlük hayatta bana zor geliyor tabi tercih sizin. Ipek ismini beğeniyorum genelde ipek gibi duru oluyorlar

Kızlar genital bölge için bence kuaförden utanmayin ailenizden biri varsa o da yapabilir ama zor oluyor kuaförler kapalıyken bana annem yapmıştı bacaklarından şakır şakır kanlar akmıştı mosmor olmuştu her yerim çok yavaş yaptığı için. Ama kuaförler öyle değil elleri hızlı hızlıca aldıkları için uyuşuyor acı da hissetmiyorsujuz .geçen hafta eşim götürdü beni zaten randevulu maskemi siperligimi taktım sedyede temiz bez serilydi 5 dk sürmedi eve gelince de güzelce yıkandim ohhh miss oldu bacaklarım ☺

yaa öyle de kanama kontrolü için bakmıştı doktorum sanki yaa, ben temiz olayım da ne olur ne olmaz,denk gelip yüzyüze bakıyoruz hep hastanede çalıştığım için ebelerle de

Tüy dökücü krem alerji yapar mı acaba diye korkumdan kullanmadım yaa, hatta ben doğum öncesi temizliğimi yapayım üstüne kullanırım görmediğim kalan bişi olursa hallolsun diye düşündüm sonra dedim alerji falan olurum tam zamanında boşver kalan kalsın dedim, şimdi alsam ufak bölgelerde bi denesem iyi olur aslında.
Ben bacak hariç epilasyonluyum bacağım yeni alındı doğuma kadar uzaticam doğuma yakın aldırırım. Eşine tarif etsen o belki yapabilir
Ay utanırım yaaa, en en en son çare eşim
Aman kuzum bu işin şakası olmaz, eksik yap bitecek diye zorlama kendini, Allah korusun yavrularımızı.

Canim çok yorma kendini gerçekten tehlikeli bak
Biliyorum canım sende biliyorsun uzun süredir bekliyorduk bebeklerimizi . Ama dayanamıyorum ya illa temiz olcak
Eşimde öyle senin gibi düşünüyor ben yaparım eksik olsun zamanla olur . Ama ben dayanamıyorum canım . Ev temiz olacak illa takıntı yapıyorum .

Şu an önceliğimiz bebeklerimiz lütfen aman dikkat et, iyi olmuştur zaten takıntı falan yapma kalsın doğum sonrası tek tek elden geçirirsin gerekirse, sık dişini biraz.

Ayyy kızım olsaydı bizde aysima düşünüyorduk benim ismimlede çok uyumluydu ben begendim
Üstüne biseyler al demişsin sabahliklar yetmez mi çok kalın giyinip kokuşmak istemiyorum ☺
Canim sabahligin varsa problem degil ameliyathaneden ciktigin zaman usuyosun sonra sicak basiyo esime diyorumki beni evde yatagimda bayiltsinlar sonra tekrar yatagimda uyanayim ne guzel olurdu hastaneleri sevmiyorum

Biz de bulamadık eşimle cok farklı isimler seçiyoruz
Ben Neva Hanne Ebrar ipek Meva gibi isimler seçiyorum
Eşim Mihrimah Neslişah Hanzade Mahinur
Tavsiyesi olan varsa isim önerisi alabilirim
Neva kizimin adi ferahlik anlamina gelir gercekten dogduktan sonra cok guzel seyler yasadik

selam hamişler
ben bitik haldeyim 2-3 haftadır sadece yatıyorum, dinleniyorum. meğer kan değerlerim çok düşükmüş. kan takviyesi de alıyordum ama yeterli gelmemiş demek ki. doktor günde 2 kapsüle çıkardı. umarım bi an önce şu baygın psikolojiden çıkarım.
bebişime de hiçbi şey alamıyorum, hiçbi şey düşünemiyorum. resmen tüm gün bomboş yatıyorum. yemek yemek bile işkence oluyo, enerjim bitik.

Merhaba bayanlar 28 haftalık hamileyim doktoruma göre 8.ayıma girdim. Ama bendeki programa göre 7 aylık. 28 haftalık gebeliğe göre doktorunuz size kaçıncı aydasınız diyor kafam karıştı çok

Şu an önceliğimiz bebeklerimiz lütfen aman dikkat et, iyi olmuştur zaten takıntı falan yapma kalsın doğum sonrası tek tek elden geçirirsin gerekirse, sık dişini biraz.
Doğum sonrası beni tutana ask olsun o derece ozledim resmen temizlik yapmayı miss gibi Arap sabunu kokusunu . Perdeler deki muhteşem kokuyu . eskiden lavobolari domestos ile yikardim eşim acaba kutuda hala varmı derdi ama tabi öncelik bebeğimiz sağ sağlim bir doğsun bide bebek gelecek diye ekstra temiz tutmaya çalışıyorum

Merhaba bayanlar 28 haftalık hamileyim doktoruma göre 8.ayıma girdim. Ama bendeki programa göre 7 aylık. 28 haftalık gebeliğe göre doktorunuz size kaçıncı aydasınız diyor kafam karıştı çok
28. Hafta da değil de 29. Haftadan itibaren 7. Ayım bitti artık 8 aylık hamileyim diyodum. Yani ay 4 hafta olsa 28 hafta 7 ay eder, 7 ay bitmiş olur ama o arada kalan 2-3 günleri de 1-2 haftayla tamamlıyorum işte.

ay anlatabildim umarım :)

hamilelik 9 ayın tamamlanmasıyla bitiyor yani 10 ay sürüyor, ama yine de azıcık erken girmiş sanki doktorun 8. Aya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…