2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Geçmiş olsun kan degerleri yükselmiyorsa hap olarak degil de igne veya serum isteyebilirsiniz doktorunuzdan. İhmal etmeden tekrar gidin kendimi iyi hissetmiyorum diyerek.

Biz de bulamadık eşimle cok farklı isimler seçiyoruz
Ben Neva Hanne Ebrar ipek Meva gibi isimler seçiyorum
Eşim Mihrimah Neslişah Hanzade Mahinur
Tavsiyesi olan varsa isim önerisi alabilirim
Yaa bizde hena düşündük ama içime sinmedi Eltimin kızının adı neva çok güzel söylenişi arada nivoş diye sesleniyoruz çok tatlı oluyor eşin osmanlıdan mı fırladı onlar nasıl isimler öyle

Canim sabahligin varsa problem degil ameliyathaneden ciktigin zaman usuyosun sonra sicak basiyo esime diyorumki beni evde yatagimda bayiltsinlar sonra tekrar yatagimda uyanayim ne guzel olurdu hastaneleri sevmiyorum
Ne güzel olurdu bende hiç sevmiyorum artık yıllardır oralardan gelemedim bu son olsun bebeğimizle çıkalım inşallah bide kendimi kirli hissediyorum ne kadar temiz olursa olsun sanki hast adım attığım an kirleniyormusum gibi.Banyo yapmadan nasıl durucam bilmiyorum orda

Canim uzun süre bekledin yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin azıcık daha sabret sonrasında hem bebek hem isler zaten çoğu senin Temizlik konusunda gerçek bi ruh hastasiyim şu döneme kadar evim bal dök yalaydi ama yapamam yaparsam biliyorum ki bebeğim benden gidecek. Dolap kapaklarında eşimin el lekeleri buz dolabının ici karışık çekmeceler darma duman evin içine güneş vurunca tüm kirler gözüküyor ama yapamam haftalık eşim yapıyor sil süpür tuvalet banyo yeter. Geçen marketten küçük banyo ekipmanlari almış bu ne dedim Evde vardı onlar büyükmüş pratik olmuyormuş. Bana diyor senin haberin yok ama banyoyu tuvaleti haftada 4 kez yıkıyorum Bi ışıltı yok ama olsun old kadar sona geldik zorlama derim

Ciddi ciddi sona yaklaşıyoruz insan bir tuhaf oluyor hala inanamıyorum içimde kocaman bir canlı olduğuna :)) ben hastane çantasını baya erken hazırlamistim kabin boyu valiz tamamen doldu. Evimiz hastaneye çok yakın 10- 15dk yürüme, birşey olsa eşim gider alır gelir en kotu. 2 gecelik koymustum kendime şimdi bir tanesini pijama yapacagim. Bebeği eğer yağmur falan yagmazsa o gün bebek arabasiyla eve götürecek eşim, içinde yatağı olan. Çünkü çok yakın ev. Ben de taksiyle giderim sanırım. Orgu yün battaniye koydum bebeği sarmak icin. Gerçi polar uyku tulumu da var yatağın kendine özel.
Bebek dönmezse sezeryan düşünülüyor. Bir ümit dönsün diye bekliyorum Ama dünyaya nasıl gelmek isterse öyle gelir tabi ki bir yandan da
Bu arada arkadaşlar ben Dublindeyim daha önce de söylemiştim, burda vakalar arttığından şehir dışına çıkışlar tekrar yasaklandi, restorantlar tamamen kapatildı, daha doğrusu içerde yemek yemek yasaklandi, yine başa döndük, sagsaglim coronasiz atlatsak su süreci Vakalar günlük 250'yi geçince kapaticaz her yeri demişti hükümet burda. Küçük ülke, küçük şehir burası Türkiye'ye kıyaslanamaz ama yine de kendine göre vaka sayısı fazla.

Kişisel temizliğe gelince, ben jilet kullanıyorum bu süreçte mecburen. Büyük ayna aldık orda gördüğüm kadarıyla artık. Bacaklarımda vs kıl tüy yok benim sadece bikini bolgemi temizliyorum. Olduğu kadar artik ne yapalım. Ev temizliğine gelince, eşim silip süpürüyor, öyle büyük kış temizliğine girişmedi, zaten kimse gelmez bebeği bakmaya bir kaç arkadaş o kadar. Uzaktayiz zaten. Kişin bitiminde biz getiririz gösteririz ailelerimize Türkiye'de. O da uçuşlar iptal olmasa.

Merhaba bayanlar 28 haftalık hamileyim doktoruma göre 8.ayıma girdim. Ama bendeki programa göre 7 aylık. 28 haftalık gebeliğe göre doktorunuz size kaçıncı aydasınız diyor kafam karıştı çok
32-35 arası 8.ay oluyor benim bildigim

Bizim nazlı bebisler çok bekletti bizi. Allah'a şükür bin şükür . senin durum farklı . hassas ben biraz daha rahat davranıyorum bunun farkındayım . Ama işte burda mahalle mahalle karantina var kimseye güvenip temizletemiyorum . Ayrıca yapmiyorlarda . 300 TL para değil burdakiler için . Aynen canım benim evde şuan öyle çıkmadan temizlicez mecbur . Eşimde aynı . Sari güç diye bir deterjan aldım dün bu çok iyiymis bundan 10 tane alalım şuna bak duvarı bile tertemiz etti sen yapamıyorsun dur ben yapcam diye diye bana temizlik öğretti ya

Ben dün tesadüfen aktarda yani kuruyemiscide lohusa şerbeti gördüm ama böyle kalıp sabun gibiydi.üzerine kaynar su koyup seker ilave edip kaynatiyormussun.hazır olunca sevindim bilen varmı bu şekilde gören.lohusa şerbeti bilmiyorum nasıl yapılıyor netten baktım icerigi cok fazla ıvır zıvır lazım.hazırini alıp yapsam böyle nasıl olurki acaba

Canım dolabında visnen yok mu vişne suyu kaynat yada limonata yapın ben o şerbetlerin ev yapımı olanını bile sevmiyorum öyle hazır kalıp gibi felan alınıp kaynatılan şeyleri hiç içim almaz gelen gidene de şerbetten daha iyi olur meyvesuyu limonata vs
Taze ihlamur topladı kuruttu bu sene bana arkadaşım ihlamur çayı yaparim ama lohusa şerbeti dediğimiz karışım bana pek içilecek gibi gelmiyor

32-35 arası 8.ay oluyor benim bildigim
30 haftada 7 ay 34 haftada 8 ay bitiyor gibi düşünüyordum 38 de de 9 ay bitmiş oluyor 1 haftası da artı 10 14 gün oluyor
Hafta hesabıyla karışık oluyor 28 haftalıkken 7 ay bitti dersek hamilelik 10 ay olmuş oluyor aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…