Geçmiş olsun kan degerleri yükselmiyorsa hap olarak degil de igne veya serum isteyebilirsiniz doktorunuzdan. İhmal etmeden tekrar gidin kendimi iyi hissetmiyorum diyerek.selam hamişler
ben bitik haldeyim 2-3 haftadır sadece yatıyorum, dinleniyorum. meğer kan değerlerim çok düşükmüş. kan takviyesi de alıyordum ama yeterli gelmemiş demek ki. doktor günde 2 kapsüle çıkardı. umarım bi an önce şu baygın psikolojiden çıkarım.
bebişime de hiçbi şey alamıyorum, hiçbi şey düşünemiyorum. resmen tüm gün bomboş yatıyorum. yemek yemek bile işkence oluyo, enerjim bitik.
Bende valiz hazırladım bu aksam artık hazırız Allah'ın izniyle bakalım sağlıkla gelsin yavrularımızHoş bulduk canım, köy möy derken baya yoğun geçiyor. Artık yavaştan evde durup hazırlıkları tamamlayalım diyorum.
Ay süpersin, hadi darısı başıma :)Bende valiz hazırladım bu aksam artık hazırız Allah'ın izniyle bakalım sağlıkla gelsin yavrularımız
Yaa bizde hena düşündük ama içime sinmedi Eltimin kızının adı neva çok güzel söylenişi arada nivoş diye sesleniyoruz çok tatlı oluyor eşin osmanlıdan mı fırladıBiz de bulamadık eşimle cok farklı isimler seçiyoruz
Ben Neva Hanne Ebrar ipek Meva gibi isimler seçiyorum
Eşim Mihrimah Neslişah Hanzade Mahinur
Tavsiyesi olan varsa isim önerisi alabilirim❣
Son adet tarihin ne canımMerhaba bayanlar 28 haftalık hamileyim doktoruma göre 8.ayıma girdim. Ama bendeki programa göre 7 aylık. 28 haftalık gebeliğe göre doktorunuz size kaçıncı aydasınız diyor kafam karıştı çok
Güzel bir isim bizde en son azra üzerinde epey durduk ama ikimizde tamam bu olsun diyemiyoruzBizde variz bi turlu karar veremedik aysima dusunuyoruz ama kesin dgil
Ne güzel olurdu bende hiç sevmiyorum artık yıllardır oralardan gelemedim bu son olsun bebeğimizle çıkalım inşallah bide kendimi kirli hissediyorum ne kadar temiz olursa olsun sanki hast adım attığım an kirleniyormusum gibi.Banyo yapmadan nasıl durucam bilmiyorum ordaCanim sabahligin varsa problem degil ameliyathaneden ciktigin zaman usuyosun sonra sicak basiyo esime diyorumki beni evde yatagimda bayiltsinlar sonra tekrar yatagimda uyanayim ne guzel olurduhastaneleri sevmiyorum
Canim uzun süre bekledin yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin azıcık daha sabret sonrasında hem bebek hem isler zaten çoğu seninBiliyorum canım sende biliyorsun uzun süredir bekliyorduk bebeklerimizi . Ama dayanamıyorum ya illa temiz olcak
Eşimde öyle senin gibi düşünüyor ben yaparım eksik olsun zamanla olur . Ama ben dayanamıyorum canım . Ev temiz olacak illa takıntı yapıyorum .
Nane çayı benim ilacım bu gibi durumlardaMigdem bu saatte çok ekşidi sütle pastil çiğnedim bakalım geçecek mi
32-35 arası 8.ay oluyor benim bildigimMerhaba bayanlar 28 haftalık hamileyim doktoruma göre 8.ayıma girdim. Ama bendeki programa göre 7 aylık. 28 haftalık gebeliğe göre doktorunuz size kaçıncı aydasınız diyor kafam karıştı çok
Günaydın herkese ... bebişlerin hareketlerinde azalma hissediyor musunuz ?
Günaydın.belli saatlerde cok hareketli özellikle o an elimle oksuyorum konusuyorum göbegimledahada hareketleniyor.sabah erken birde aksam 9d9dasonra.onnun dışında uyuyor sanırım.en son kontrole gittigimde beklerken uyuyordu.durttüm göbüsüme 1-2kere vurdum uyan bebisim diye.ultrasyonda esnerken yakaladı dr.zorla uyandırdım cocugu
Bizim nazlı bebisler çok bekletti bizi. Allah'a şükür bin şükür . senin durum farklı . hassas ben biraz daha rahat davranıyorum bunun farkındayım . Ama işte burda mahalle mahalle karantina var kimseye güvenip temizletemiyorum . Ayrıca yapmiyorlarda . 300 TL para değil burdakiler için . Aynen canım benim evde şuan öyle çıkmadan temizlicez mecbur . Eşimde aynı . Sari güç diye bir deterjan aldım dün bu çok iyiymis bundan 10 tane alalım şuna bak duvarı bile tertemiz etti sen yapamıyorsun dur ben yapcam diye diye bana temizlik öğretti yaCanim uzun süre bekledin yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin azıcık daha sabret sonrasında hem bebek hem isler zaten çoğu seninTemizlik konusunda gerçek bi ruh hastasiyim şu döneme kadar evim bal dök yalaydi ama yapamam yaparsam biliyorum ki bebeğim benden gidecek. Dolap kapaklarında eşimin el lekeleri buz dolabının ici karışık çekmeceler darma duman evin içine güneş vurunca tüm kirler gözüküyor ama yapamam haftalık eşim yapıyor sil süpür tuvalet banyo yeter. Geçen marketten küçük banyo ekipmanlari almış bu ne dedim Evde vardı onlar büyükmüş pratik olmuyormuş. Bana diyor senin haberin yok ama banyoyu tuvaleti haftada 4 kez yıkıyorum Bi ışıltı yok ama olsun old kadar sona geldik zorlama derim
Canım dolabında visnen yok mu vişne suyu kaynat yada limonata yapın ben o şerbetlerin ev yapımı olanını bile sevmiyorum öyle hazır kalıp gibi felan alınıp kaynatılan şeyleri hiç içim almaz gelen gidene de şerbetten daha iyi olur meyvesuyu limonata vsBen dün tesadüfen aktarda yani kuruyemiscide lohusa şerbeti gördüm ama böyle kalıp sabun gibiydi.üzerine kaynar su koyup seker ilave edip kaynatiyormussun.hazır olunca sevindim bilen varmı bu şekilde gören.lohusa şerbeti bilmiyorum nasıl yapılıyor netten baktım icerigi cok fazla ıvır zıvır lazım.hazırini alıp yapsam böyle nasıl olurki acaba
30 haftada 7 ay 34 haftada 8 ay bitiyor gibi düşünüyordum 38 de de 9 ay bitmiş oluyor 1 haftası da artı 10 14 gün oluyor32-35 arası 8.ay oluyor benim bildigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?