2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gelen gidenden ziyade virüs zamanı zaten.kendim icin sütü arttırırsa diye düşünmüstüm.

günaydın herkese

sezeryanda alt taraf görünmüyor denmiş am sonda takılıyor görülüyor ve elleniyor

ben çok tatlı şeylerin süt yağtığına inanmayanlardanım. komposto şu bu basıp şekeri içemiyorum ben açıkcası. lohusa şerbeti de öle. onın yerine dereotu, tahin helvası, bulgur(gaz problemi yoksa), irmik helvası gibi şeyler daha etkili tecrübeyle sabit. hatta su ve uyku en başta geliyor

Günaydın kızlar, ben 2 kızımda da lohusa şerbeti hazırlayıp gelenlere ikram etmiştim ama bunda yapmayı düşünmüyorum, çünkü misafir ne gelir ne de ben kabul ederim, yoksa hastanede falan minik bardaklarda ikram edilince güzel oluyordu ah.

Günaydın kızlar
Gece birden karnım kasılıp belime ağrı girdi panik oldum birden sancı durumlarına hiç hazırlıklı değilmişim onu anladım
Süt artırıcı şeyleri araştırmaya başladım ben de mümkün olduğunca şekerli şeylerden uzak durmam gerekecek çünkü gebelik şekerimin kalıcı olmaması için doğum sonrasında da bir süre dikkat etmem lazımmış

Benim de bugün karnım taş gibi, gece boyu ağrım oldu, Kızlar sizin bu çatı ağrısı dediğiniz şey bacağın arasına yastık vs bişi koyunca geçen bi ağrı mı? Bi ağrım var eski sezaryen yerimde, bi de daha altta ilginç bi ağrı daha var o mu acaba çatı ağrısı?

benim bir komşum 3 yıl emzirdi çocuğunu. 3 çocuğu var maşallah hepsinde aynı şekilde 3 yıl sütü bol gelmiş. çocuğu sütten kesti, ama sütü bi türlü kesilmek bilmiyordu. ona sordum ne yaptın da sütün bu kadar yetti diye. bol bol su içiyorum dedi. sütü en çok artıran şey su içmekmiş.

Bacak arasına yastık koymazsam uyuyamıyorum hem kalcamda hem bacaklarımda ağrı oluyor çatı ağrısının ne olduğunu hiç bilmiyorum afedersin bazen aşağı tarafın kemiklerinde bi ağrı oluyor o mu ki

Evet canım ama bu herkeste aynı olmuyor bende ilk oğlumu 2 yıl emzirdim memeden kestim ama sütüm kesilmek bilmedi aktı gitti ve öyle zayıflamıştım ki 50 nin altına düşmüştüm ve hiç birşey yapmiyordum
Ikinci oğlumu 1 sene ancak emzirdim aynı anne aynı meme ama ona da 1 yıl ancak yetti hatta yetmedi 6 aydan sonra takviyeye başladık

Yani tam tarif edemiyorum ama öyle bi ağrı gibi, bilen yazsın bakalım o mu çatı ağrısı.

Kızlar normal şartlarda sezeryan dogum ıstenıyorsa 40haftadan oncemı alınıyor bebek

Gunaydin k8zlar arik yatamiyoruz valla bdne cati agrisini bilmiyorum ama geceleri artik yatamiyorum yattigim taraf uyusuyo tum yuk alt bolgemde kalkamiyorum kakikincada nasil yuruyorum toparlanamiyorum Allahtann izinliyim 32.haftada tekrar ise donecektim ama coronadan dolayi bu agrilardan dolayi dusunmuyorum ve guzel haber babam cok sukur sagligina kavustu Rabbim tum hastakara sifa versinin cok agir atlatti

Ben renginden dolayi çok severim tadini severim pek sağlıklı olmasada haci şeriften alicam 500 gr satılıyor su ile karıştırıp yapılıyor birazda karanfil. Zaten içilecek olan minicik kahve su bardaklarında .Istersen komposto da yapabilirsin

ben solgarın bira mayası tabletini kullandım süt için uzun bir süre. kokusu falan biraz kötü ama sütü baya arttırıyordu. günde 10-12tablet içiyordum. ihtiyaç olursa yüne alacağım bunda da

Günaydın kızlar uykusuzluktan her yerim ağrıyor. Gece gece migde ekşimesi istifar regl sancısı gibi sanci burun tıkanıklığı ağız kuruluğu açlık hangi birini sayayım. Uyuyamadim yani göz altlarım çökmüş ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…