2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar normal şartlarda sezeryan dogum ıstenıyorsa 40haftadan oncemı alınıyor bebek
Benim doktorum 39. Haftaya girmeden almıyor, normalde 38. Hafta sonrası anne karnındaki gelişimi ile dışarıdaki gelişimi eşit oluyor ama ben 2. Kızımı 39+2 de sezaryenle doğurdum, beklesin bence durduğu kadar :) acil bi kanama sancı vs yoksa beklemekte sıkıntı yok demişti doktorum.

Merhaba kizlar dr dan geldik biz de cok sukur her sey yolunda. 2 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Biz cocuğa cirkinimiz dedikçe doktorumuz niye öyle diyosunuz ya diyip bebisimizi savundu clismasinda sikjnti yoktur raporumuzu da aldik. 21 ekimde analik iznim başlıyormuş allah izin verirse.

anladım ben normal gelsede normal olasım yok da

eğer doğum şeklin kesin sezeryan belirlendiyse sancı olmadan almak istiyorlar işte. doğum başlamasın diye. bebek strese vs girer ters bir durum çıkmasın istiyor doktorlar.
32den sonramı belırlenecek
Normal olsada normal ıstemıyorum diyeceğim doktora

Valla canım göbek büyüdükçe o doğum insanı daha da bi geriyor, normalde hop doğururum ne var diyo insan ama koca göbek el ayak şiş enerjim bile yok nerde doğurucam
ben normalden çok korkuyorum yaa
Herks cevremde takmıs normale
Ama bende korkuyorum çok

ben ebebekten bi tane belnyastığı almıştım ikili. şu sıralar o kadar rahatlatıyor ki. sadece bi tanesini kullanıyorum, karnımı ona dayıyorum, anca öyle uyuyabiliyorum.

neye göre bakıyor alırken sancıya vs mı bakıyor
Canım benim 38+4 du galiba sancim başladı 39 u bitirmek istiyordu dr nts de falan epey sanci çıktı ben tabi tecrübesiz belim ağrıyor sanıyorum dr doğumun başlıyor diyince asla dedim asla yapamam o zaman sancin artmadan alalım dedi ameliyata hemen sezaryen oldum ikinci de de yine aynı 38 bitip 2 3 gün alınca 39 dan aldı dr

Selam kizlar
Kontrolden geldik guzel kizim 2037 gr ama yuzunu tam gostermedi net foto alamadik ama olsun ntsye girdik cok sukur sanci cikmadi simdilik hersey yolunda kizim annesini uzmuyor sakince bekliyor yaramaz olsada bende geceleri hic uyuyamiyorum saat 11 de oyle bir tatli uyku basiyorki ama yataga girince sola yat olmadi sag yat sirtustu 2 dk yatiyorum hemen nefesim kesiliyor zaten zararliymis oyle yapa yapa gunaydinlaniyor bu temizlik isini dusunuyorum virusten dolayi kimseyi cagiramam bahar temizligini esim deraylica guzelce yapmıştı oda izinliydi karantina doneminde hergun bir odayi temizlemisti ama perde konusunda cildirmisti sök yika tak simdi sagligi tam duzelmedi o yuzden ona yaptiramam ben kendimi yormadan ufak ufak yapacam ama perdeleri yapamayacam sadece yatakodasini yikarim alt komsuma taktiracam digerlerinide artik dogumdan sonra yaparim bende cok titizim nasil duracam bilmiyorum diyorum bebegim icin mecbur duracam neyseki mutfagimi komple bosaltip icini temizlemistim virusten dolayi bir arkadasimiz haric zaten kimseyi kabul etmiyorum o yuzden oyle aman aman kirlenmiyor artik cabuk yorulur oldum simdiden boyleysem 9.aya girince nasil olurum acaba

Sevgim canim baban icin cok sevindim gozunuzaydin bundan sonra daha cok dikkat etsinler

Kizlar ben haftaya izne ayrilcam bu agriyla calisamam sabahlari bi saga bi sola donerek kalkiyorum tum baski asagimda sanki bilenler varsa yazsin kamuda calusiyorum bu surecte maasim yatacakmi veya rapor parasimi alacagim iznimde 8 hafta oluyo heralde artik izinden falan kullanacam cok sacma ya

Doğum sonrası toplu yatmıştı benim diğer çocuklarda

Maşallah canım hayırla kurtul senin kız kasımı beklemez galiba temizliği de yormadan az az yap

Anladım 38 39 arası demekkı

Devlet memuru iseniz normal maaşınız zamanında yatmaya devam ediyor, doğum izninde kesinti olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…