Slm kızlar, bugün benim de kontrolüm vardı. Artık 2 haftada bir gidiyoruz. 32+0 im tam bugün. Çok şükür her şey yolunda şimdilik. Ben okul öncesi öğretmeni olduğum.icin ,bu hafta yüz yüze eğitim başlayacağı icin çalışamaz raporu aldım. Bebişim de ben de bebeği besleyen damarlardan birinde çentik olduğundan bu sefer biraz az kilo almış. 1700 gr olmuş. Sağlıklı olsunlar da kiloya çok takmıyorum ben. Benim ilk kızım da 35 . Haftada erken doğmuştu. Ama dışarda çok güzel toparladı . Bu da ablası gibi olur diyoruz. Şimdilik doğum bi aksilik olmazsa 38. Haftalarda ekim sonunda olacak ins. Bizden haberler böyle:)
Ben renginden dolayi çok severim tadini severim pek sağlıklı olmasada haci şeriften alicam 500 gr satılıyor su ile karıştırıp yapılıyor birazda karanfil. Zaten içilecek olan minicik kahve su bardaklarında .Istersen komposto da yapabilirsin
Hazır süt arttırıcı çalar da var aslında ama etkili mi hiç bilmiyorum. Esra Ertuğrul un kitabı var tariflerle onu alıp onlara bakıcam sanırım ama gerçekten en çok su arttırıyor diyorlar. Bir de stres seviyenizi azaltmak önemli. Ayrıca kanallar da tıkalı olabiliyormuş. Masaj öğrenmekte fayda var.
Br de bebek sadece ucunu değil o kahve yerin tamamını emebilirse göğüs kanalları açılıyormuş ve göğüste yara olma ihtimali azalıyormuş.
Yine de emzirme konusunda online ders alıcam daha neler çıkacak kim bilir
Evet benimde hiç kimse gelmeyecek ama yinede hazırlık yapan arkadaşlar var ya ne olur ne olmaz diye o yüzden yazdim kendimiz için doğal meyvesulari bitki çayları daha faydalı canım
Kızlar saçlarım baya uzadı taraması kurutması çok zor oluyor bide doğumdan sonra bebekten fırsat bulup duşa girmek daha da zorlaşacak kestirmek istiyorum ama hamileyken saç kestirmek iyi olmaz diye bişeyler duydum. Saçlarını kestiren var mı bu süreçte ?
Kızlar saçlarım baya uzadı taraması kurutması çok zor oluyor bide doğumdan sonra bebekten fırsat bulup duşa girmek daha da zorlaşacak kestirmek istiyorum ama hamileyken saç kestirmek iyi olmaz diye bişeyler duydum. Saçlarını kestiren var mı bu süreçte ?
Ben de doğumdan sonra kestirmek istiyorum uzadı ama zten hic açmam saçlarım hep topuzdur sicakta kurutmayinca sorun da olmuyor. Bir de korona malum kuaföre gidesim yok. Acaba esim su şarjlı aletle dumduz kesebilir mi diye düşünmüyor değilm.
Doğumdan sonra baya bir süre bebeği biriyle bırakıp gidemem kuaföre diye düşünüyorum o nedenle bende doğumdan evvel kestirsem iyi olacak saçlarımın yarısında sarı ombre var o da kaldı öyle ama napalım artık...
Doğumdan sonra baya bir süre bebeği biriyle bırakıp gidemem kuaföre diye düşünüyorum o nedenle bende doğumdan evvel kestirsem iyi olacak saçlarımın yarısında sarı ombre var o da kaldı öyle ama napalım artık...
Mantikli düşünüyorsun. Batıl inanç demişken ben burda bi mandiradan manda yoğurdu yiyorum bi suredir gecen bi başlıkta denk geldim manda yoğurdu yiyen 42. Haftada doğurur gec doğurur manda gibi uzun surer gebeliği diye komik geldi bkalkm gorcez.