- 9 Aralık 2019
- 136
- 254
- 53
- 34
Ben de aynı senin gibiydim canim, epeydir kesilmesi ve ara makası ihtiyacim vardı. Dediğin gibi bebekten sonra zor olur diye geçen hafta kestirdim ben.Kızlar saçlarım baya uzadı taraması kurutması çok zor oluyor bide doğumdan sonra bebekten fırsat bulup duşa girmek daha da zorlaşacak kestirmek istiyorum ama hamileyken saç kestirmek iyi olmaz diye bişeyler duydum. Saçlarını kestiren var mı bu süreçte ?
Bende yedim bir ay erken doğum olmasin diye eşimin iş arkadaşı eşi göndermiştiMantikli düşünüyorsun. Batıl inanç demişken ben burda bi mandiradan manda yoğurdu yiyorum bi suredir gecen bi başlıkta denk geldim manda yoğurdu yiyen 42. Haftada doğurur gec doğurur manda gibi uzun surer gebeliği diyekomik geldi bkalkm gorcez.
Bana baya komik geldi ben de 40 i geçsin istemiyorum iznim bitmesin evde tek başıma diye azck bi tirstim bkalm doğru muBende yedim bir ay erken doğum olmasin diye eşimin iş arkadaşı eşi göndermişti
Tesekkur ederim canim Rabbim herkese sifa nasip etsin zor gunler atlattikSevgim canim baban icin cok sevindim gozunuzaydin bundan sonra daha cok dikkat
etsinler
Canım direk vajina çevresi ağrıyor benim sağ iç bacağımın vajinayla birleştiği yer otururken falan ağrıyı hissediyorum çatı ağrısı bu oluyor bacak arasına yastık iyi geliyor evetBenim de bugün karnım taş gibi, gece boyu ağrım oldu, Kızlar sizin bu çatı ağrısı dediğiniz şey bacağın arasına yastık vs bişi koyunca geçen bi ağrı mı? Bi ağrım var eski sezaryen yerimde, bi de daha altta ilginç bi ağrı daha var o mu acaba çatı ağrısı?
Bende kamudayım bu çarşamba ayrıldım izne korkuyorum çalışmaya vatandaş olan kurumda çalıştığım için. Birde halsizlik ve ağrılardan çekindim ayrıldım izne. Bende merak ediyorum rapor parası gibi olup ama banka hesabımıza yatacak sanırım PTT den falan almayacaz diye biliyorumKizlar ben haftaya izne ayrilcam bu agriyla calisamam sabahlari bi saga bi sola donerek kalkiyorum tum baski asagimda sanki bilenler varsa yazsin kamuda calusiyorum bu surecte maasim yatacakmi veya rapor parasimi alacagim iznimde 8 hafta oluyo heralde artik izinden falan kullanacam cok sacma ya
Ben arkadaşa sordum da maas kamuda her ay düzenli eskisi gibi yatiyormusBende kamudayım bu çarşamba ayrıldım izne korkuyorum çalışmaya vatandaş olan kurumda çalıştığım için. Birde halsizlik ve ağrılardan çekindim ayrıldım izne. Bende merak ediyorum rapor parası gibi olup ama banka hesabımıza yatacak sanırım PTT den falan almayacaz diye biliyorum
Çok yorma kendini canım dediğin gibi kim gelecek perdeleri doğumdan sonra yaparsın uzanma perdelere camlara çok tehlikeliSelam kizlar
Kontrolden geldik guzel kizim 2037 gr ama yuzunu tam gostermedi net foto alamadik ama olsun ntsye girdik cok sukur sanci cikmadi simdilik hersey yolunda kizim annesini uzmuyor sakince bekliyor yaramaz olsada bende geceleri hic uyuyamiyorum saat 11 de oyle bir tatli uyku basiyorki ama yataga girince sola yat olmadi sag yat sirtustu 2 dk yatiyorum hemen nefesim kesiliyor zaten zararliymis oyle yapa yapa gunaydinlaniyor bu temizlik isini dusunuyorum virusten dolayi kimseyi cagiramam bahar temizligini esim deraylica guzelce yapmıştı oda izinliydi karantina doneminde hergun bir odayi temizlemisti ama perde konusunda cildirmisti sök yika taksimdi sagligi tam duzelmedi o yuzden ona yaptiramam ben kendimi yormadan ufak ufak yapacam ama perdeleri yapamayacam sadece yatakodasini yikarim alt komsuma taktiracam digerlerinide artik dogumdan sonra yaparim bende cok titizim nasil duracam bilmiyorum diyorum bebegim icin mecbur duracam neyseki mutfagimi komple bosaltip icini temizlemistim virusten dolayi bir arkadasimiz haric zaten kimseyi kabul etmiyorum o yuzden oyle aman aman kirlenmiyor artik cabuk yorulur oldum simdiden boyleysem 9.aya girince nasil olurum acaba
Çok iyi öyleyse tam Aralık sonu doğum iznim biter yıllık iznimi alır bi ay da öle idare ederim eğer süt iznimi yarım gün şekline çevrilmezse sonra ücretsize ayrılmayı düşünüyorumBen arkadaşa sordum da maas kamuda her ay düzenli eskisi gibi yatiyormus
Batıl inanç olduğunu düşünüyorum bende kestirmedim çok rahatsızım ama koronadan korktugum için kuaföre gitmek istemiyorum Evde kesebilen bulsam hemen kestirecem vallaKızlar saçlarım baya uzadı taraması kurutması çok zor oluyor bide doğumdan sonra bebekten fırsat bulup duşa girmek daha da zorlaşacak kestirmek istiyorum ama hamileyken saç kestirmek iyi olmaz diye bişeyler duydum. Saçlarını kestiren var mı bu süreçte ?
O zaman bende çekmeye başladım o ağrıyı, pek zormuş cidden ya. Diğer 2 gebeliğimde böyle bişi yaşamamıştım, 2 sezaryen üstüne normal doğururmuşum bi deCanım direk vajina çevresi ağrıyor benim sağ iç bacağımın vajinayla birleştiği yer otururken falan ağrıyı hissediyorum çatı ağrısı bu oluyor bacak arasına yastık iyi geliyor evet
Bende kamudayım bu çarşamba ayrıldım izne korkuyorum çalışmaya vatandaş olan kurumda çalıştığım için. Birde halsizlik ve ağrılardan çekindim ayrıldım izne. Bende merak ediyorum rapor parası gibi olup ama banka hesabımıza yatacak sanırım PTT den falan almayacaz diye biliyorum
28 haftalıksın artık 8. Ay içerisinde oluyorsun7 mart
Benim taşınma işlerinden sonra çatı ağrılarım başladı çok eğilip kalktım. Özellikle eğilip yerde yaptığım işlerden sonra oldu hafta ilerledikçe arttı da kıyafet giyerken sağ bacağımI kaldırdığımda bile vajina çevresi ağrıyor magnezyum disporal kullanıyorum o biraz hafifletti.O zaman bende çekmeye başladım o ağrıyı, pek zormuş cidden ya. Diğer 2 gebeliğimde böyle bişi yaşamamıştım, 2 sezaryen üstüne normal doğururmuşum bi de
maaşımız aynen devam edecek kızlar ama doğum parası için çalışma bakanlığı mıydı neydi oraya başvurup bi dilekçe dolduracağız sonra o PTT ye yatacak, o da doğum sonrası yani. Doğum parası olan.
Ben uçlarından kendim almıştım az az canım rofleler vardı dolaşıyordu ve dökülüyordu kuaföre hala gidemedim korkudan doğum sonrası toptan gidicem epey bi bakıma alicam kendimiKızlar saçlarım baya uzadı taraması kurutması çok zor oluyor bide doğumdan sonra bebekten fırsat bulup duşa girmek daha da zorlaşacak kestirmek istiyorum ama hamileyken saç kestirmek iyi olmaz diye bişeyler duydum. Saçlarını kestiren var mı bu süreçte ?
bir suya sokuo çıkarsan yeter. çok tutmaKızlar bu yeni biberon emziği kaç dakika kaynatayım
O zaman guzelce yıkayım sonrada kettleden kayanayan suyu uzelerine dökeyim 5dk sonrada cikarayimbir suya sokuo çıkarsan yeter. çok tutma
dogum parası vs varmı oyle birşeyler duydum sankıDevlet memuru iseniz normal maaşınız zamanında yatmaya devam ediyor, doğum izninde kesinti olmaz.
30 hafta bitmeden 7 ay bitmiyor canim28 haftalıksın artık 8. Ay içerisinde oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?