2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hurafelere bazen elimde olmadan inanıyorum.
Saçlarım aşırı gür ve çok uzadı. Kayın validem dayanamıyor makasla ben keseceğim deyip duruyor
Neyse ki dip boyamı hamile kalmadan önce koyu yaptırmıştım. Çok fark edilmiyor.
Kaşlarımı bile kendim almaya çalışıyorum.
Kuaföre, virüsü patladığı bu dönemde hiç gitmek istemiyorum. Kendimi riske atamam.
Geçen aylarda kaş aldırmak için kuaföre gittim maskemiz olsa bile ister istemez kız yakın temasta olmak zorunda kaldı.
Bir daha gitmeme kararı aldım.
Doğumdan önce ve sonra güzel görünmek için bir şekilde kendi yöntemlerimle bir şeyler yapmaya çalışacağım.

Ben de aynı senin gibiydim canim, epeydir kesilmesi ve ara makası ihtiyacim vardı. Dediğin gibi bebekten sonra zor olur diye geçen hafta kestirdim ben.

Bende yedim bir ay erken doğum olmasin diye eşimin iş arkadaşı eşi göndermişti

Sevgim canim baban icin cok sevindim gozunuzaydin bundan sonra daha cok dikkat
etsinler
Tesekkur ederim canim Rabbim herkese sifa nasip etsin zor gunler atlattik

Sac kestirmeye batil inanclar onlar sacimida boyattim tekrar cikti beyazlar doguma yakin yine boyayacam insallah bisey olmaz
[/QUOTE]

Canım direk vajina çevresi ağrıyor benim sağ iç bacağımın vajinayla birleştiği yer otururken falan ağrıyı hissediyorum çatı ağrısı bu oluyor bacak arasına yastık iyi geliyor evet

Bende kamudayım bu çarşamba ayrıldım izne korkuyorum çalışmaya vatandaş olan kurumda çalıştığım için. Birde halsizlik ve ağrılardan çekindim ayrıldım izne. Bende merak ediyorum rapor parası gibi olup ama banka hesabımıza yatacak sanırım PTT den falan almayacaz diye biliyorum

Ben arkadaşa sordum da maas kamuda her ay düzenli eskisi gibi yatiyormus

Çok yorma kendini canım dediğin gibi kim gelecek perdeleri doğumdan sonra yaparsın uzanma perdelere camlara çok tehlikeli

Ben arkadaşa sordum da maas kamuda her ay düzenli eskisi gibi yatiyormus
Çok iyi öyleyse tam Aralık sonu doğum iznim biter yıllık iznimi alır bi ay da öle idare ederim eğer süt iznimi yarım gün şekline çevrilmezse sonra ücretsize ayrılmayı düşünüyorum

Batıl inanç olduğunu düşünüyorum bende kestirmedim çok rahatsızım ama koronadan korktugum için kuaföre gitmek istemiyorum Evde kesebilen bulsam hemen kestirecem valla

Canım direk vajina çevresi ağrıyor benim sağ iç bacağımın vajinayla birleştiği yer otururken falan ağrıyı hissediyorum çatı ağrısı bu oluyor bacak arasına yastık iyi geliyor evet
O zaman bende çekmeye başladım o ağrıyı, pek zormuş cidden ya. Diğer 2 gebeliğimde böyle bişi yaşamamıştım, 2 sezaryen üstüne normal doğururmuşum bi de

maaşımız aynen devam edecek kızlar ama doğum parası için çalışma bakanlığı mıydı neydi oraya başvurup bi dilekçe dolduracağız sonra o PTT ye yatacak, o da doğum sonrası yani. Doğum parası olan.

Benim taşınma işlerinden sonra çatı ağrılarım başladı çok eğilip kalktım. Özellikle eğilip yerde yaptığım işlerden sonra oldu hafta ilerledikçe arttı da kıyafet giyerken sağ bacağımI kaldırdığımda bile vajina çevresi ağrıyor magnezyum disporal kullanıyorum o biraz hafifletti.
Evet doğum parası var demi onu tamamen unutmuştum

Ben uçlarından kendim almıştım az az canım rofleler vardı dolaşıyordu ve dökülüyordu kuaföre hala gidemedim korkudan doğum sonrası toptan gidicem epey bi bakıma alicam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…