2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
evet canım, 1. Çocuk için farklı, 2-3. Çocuk için farklı hatta doğum parası, nette vardı unuttum şimdi ne kadardı, ben 2.ye başvurmadım bile kısmet 3. Çocukla olsun artık.
hayırlısı olsun hepımız saglıklı alalımda kucaklarımıza

Neler duyuyorum ya bende manda sütü içtim o da geçerli olur mu acaba

Maşallah canım hayırla kurtul senin kız kasımı beklemez galiba temizliği de yormadan az az yap
Hepbirlikte canim benimBugun doktorum 23 ekim dedi ama bakalim adanaya gidince ordaki doktorum ne diyecek o 25 -28 ekim arasi demisti gittigimde bakalim ne diyecek temizligi de dedigin gibi yavas yavas yapıyorum trendyoldanda valiz ici duzenleyici siparis vermistim gelmek bilmedi bi gelse hastane cantamida hemen hazirlayacam biseyi yapmayinca yada yarim kalinca icim hic rahat etmiyor biran once yapmak istiyorum
Tövbeler olsun
Yani bebeğin ömrü Allahın elinde değil, bizim saç kesmemiz ile alakalı hımm peki
Kızlar inanmayın gözünüzü seveyim ya...
benim kayinvalidemde diyorki bebegin ilk kakasinin bezini kapinin onune koyacakmis adetli biri gelirse neymis bebegin yuzunde yara falan cikarmis bende dedim anne eve kim gelecekki bizden başka kimse olmayacak dedim bi guldumm sacmaa yaaa offoda olsun kizimm olsun adet dedi
Çok yorma kendini canım dediğin gibi kim gelecek perdeleri doğumdan sonra yaparsın uzanma perdelere camlara çok tehlikeli
Valla dogum sonrasina biraktim napim bebegim daha onemli varsin kalsin oyle yapacak bisey yok canim

Selam kızlar bende 32 haftalığım tahmini doğum 18 kasımda sizce kaç aylık oluyor bebişim birde
doktorum 10 gün erken 10 gün geç doğabilir dedi. Normal doğum olck inşanlah bir sıkıntı çıkmasa

Bu arada doğumdan sonra önereceginiz iyi bir korse varsa bilgilendirin hanımlar

Selam kızlar bende 32 haftalığım tahmini doğum 18 kasımda sizce kaç aylık oluyor bebişim birde
doktorum 10 gün erken 10 gün geç doğabilir dedi. Normal doğum olck inşanlah bir sıkıntı çıkmasa
8 ayın içinde oluyoruz galiba canım ay hesabı biraz karışık oluyor 34 haftada 8 bitiyor diyebiliriz 40 hafta olunca toplam öyle bisey işte
Korse olarak da ben bi sıkı cırtsız boru şeklindeki korselerden aldım birde biraz daha rahat kalın korselerden aldım rahat olanı hemen giyerim diye hareket kolaylığı sağlıyor ağrıyı azaltıyor doğumdan sonra sonrasında da sürekli giymem duruma göre bakıcam karin kaslarında tembellik yapar diyorlar

Teşekür ederim canım benim

Canım ben de trendyoldan valiz düzenleyici aldım herşey geldi o gelmedi trendyola bildirdim onlarda siparişi iptal etmiş firma yollayamıyor sanırım. İkili olandan mı almıştın 1 alana bir bedava gibi

Ömrü kısalır diye saçma sapan bi batıl inanç var bende baya direndim ama kırılmıştı taranmıyordu kendi kestim uçlarından çok şükür iyiyiz batıl inanç sonuçta

Of nefes alamıyorum aksamlari yaaa iki gram yemek yedim sismemek icin iki dilim ekmek hakki vardi onu da yiyemedim ama gel gör ki aksamlari nefes almak çok zorlaşıyor. Oturmak yatmak yayilmak kaykilmak rahat edebileceğim tek bir pozisyon yok yav. 50 gun var daha ağlicam ha. Sadece ben mi boyle sıkıntılıym aksam nefes alamama konusunda? Bir de o kadar çok su içiyorum ki hali hazırda cok su içerdim simdi gebelik ve sicakla artti esim icmezdi o da icer oldu 2 gunde bir damacana bitiriyoruz. Ins sut olur da ise yarar. Gece kalkıp 3 kere su içiyorum. Sekerim de normal halbuki ama iste.

Benim yemek konusunda sıkıntım yok ama fazla yediğimde ya da yatmaya yakın birşeyler yediğimde ya da çok su içtiğimde yatakta sağa sola dönerken çok zorlanıyorum. Yaklaşık 2-3 haftadır geceleri rahat edemiyorum. Bende gece 2-3 kere tuvalete ve su içmeye kalkıyorum

Gece yatarken genelde soluma yatmaya çalışsamda bazen istemsiz sağa dönüyorum. Uyandığımda ne tarafa yattıysam o taraftaki elim biraz şişmiş oluyor ve uyuşuyor. Üzerine fazla yatmaktan mı oluyor acaba çünkü ben gece sık sık uyansam da toplamda 9-10 saat uyuyorum

Canım ben de trendyoldan valiz düzenleyici aldım herşey geldi o gelmedi trendyola bildirdim onlarda siparişi iptal etmiş firma yollayamıyor sanırım. İkili olandan mı almıştın 1 alana bir bedava gibi
Gecen hafta siparis verdim diger urun geldi o gelmedi o zaman pazartesi bi arayim sen kac gun bekledin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…