2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım ben de trendyoldan valiz düzenleyici aldım herşey geldi o gelmedi trendyola bildirdim onlarda siparişi iptal etmiş firma yollayamıyor sanırım. İkili olandan mı almıştın 1 alana bir bedava gibi
Foto atayim seninki hangisi

Eklentiler

• C9B3BF03-326D-4E01-B424-DCDBBAFCDC6C.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 100
Ben aldım ama öyle dantelli olanlardan değil. Lohusam diye bir siteden aldım

çok güzel ypamışsın bence. ben de dantelli almak istemiyorum. danteller beni aşırı rahatsız ediyor.

benim şekerim düşük ve aynı sıkıntılarım var. rahatlamamı sağlayan tek şey vel desteği yastığı. otururken de yatarkennde onu kullanıyorum. bir de günlük mutlaka yürüyorun en az yarım saat. düzenli yürümek bütün o ağrıları bitirdi çok şükür.

hakikaten çok güzelmiş bu. evde kullanmak için daha uygun sanki. hastanede desensiz beyaz bi şey mi alasam diyorum.

set almadım ben sonradan kullanılmıyor çünkü. normal bir gecelik ve önden düğmli pijama aldım.
çok mantıklı yapmışsın canım. ben de set almazsam tuhaf mı kaçar diye düşünüyodum. boş yere yük taşımak gibi geliyo set almak.

Kızlar hastaneye götüreceklerini yazdım, ayarladım.lohusa tacim ve susleri hastaneye sorarak goturecegim..

Eklentiler

• 20200920_011003.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 120
Ben 10 gün bekledim ama malesef gelmedi. Ben de hastane çantası için onları bekliyordum hala hazırlayamadım. Birisi migrosta büyük kilitli poşet
Kızlar naçizane tavsiyem böyle setleri hastaneye götürmektense kilitli poşet yada buzdolabı poşetine koymanız malum virüs birçok heves kursağımızda kaldı ama napalım. Bende anneme bi sürü kese diktirdim ama hiç birini götürmicem. Kilitli poşetlere koyucam eve gelince direk çöpe. Bebeği koyacakları hastane beşiğinin içine örtü diktik mesela onuda hastanede bırakıcam getirmicem. Herşeyi en minimumda götürücem tek avantajım evle hastane arası arabayla 2 dk. Lazım olursa eşim gider alır.

Benim de aynı. nefes alıyorum çok şükür ama akşam siskinlikten doğru duzgun oturamiyorum koltukta. Hiç bir pozisyon rahatlatmiyor. Uykumlarimda yarım hep.yatakta da donemiyorum rahat edemiyorum. Şimdi gece ortası uyandım salona geçtim mesela uyumak mümkün değil. Siskinlikten değil bu sefer sürekli su içip tuvalete kalkmakta uykum kaçtı.
Nefes konusunda ben şöyle düşündüm, istanbuldayken mumkun değil alamiyordum sıcak bir yandan hava kalitesi bir yandan. Hangi şehirdesin bilmiyorum. Şimdi İrlanda'da hem isi düşük hem oksijen bol nefes sorunu yok ama söylediğin diğer tüm sorunlar var

Adanadaym asiri sicak klimayi kapatamiyorm bunaliyorm kapaninca 1.30 da yattım 3 te kalktim ve geri dalamiyorm

Benimde bacak ağrısından uykum kaçtı. Yatakta sağa sola döndüm uykum gelmedi maalesef

Hepimiz gececiyiz desenize kizlar benimde bacaklarim agriyo bir sag bir sol don yat uyuyamadim

Günaydın kızlar bu gece bende çok huzursuz uyudum rüyamda kaç kişiyle kavga ettim moralim bozuk uyandım gerçek gibi sanki bi de üstümü örtmüştüm yatarken o da beni çok daraltmış terlemişim üstüm açık uyurdum hep daha vakti değilmiş ince yorganin bile ev hala sıcak oluyor

Kızlar hastaneye götüreceklerini yazdım, ayarladım.lohusa tacim ve susleri hastaneye sorarak goturecegim..
Bacım en önemli şeyi unutmuşsun ama doğumdan sonra yoğun bi kanama oluyorya, hani hasta bezi ?

Ben 10 gün bekledim ama malesef gelmedi. Ben de hastane çantası için onları bekliyordum hala hazırlayamadım. Birisi migrosta büyük kilitli poşet
Ben kilitli posette almistim Migrosu evet ben demiştim ben memlekete gidecegim icin diger kiyafetleeinide kilitli posetlere koyacam olmadi sende hastane cantani oyle hazirlarsin eger duzenleyici alamazsan egerki benimkide gelmezse ben hastane cantasinida o sekilde hazirlarim bi bakacam duruma
Aynısından aldım ama instagramdan , 2 günde elime ulaştı , çok güzel çok beğendim
hangi sayfa canim instagramdakiler fiyati ucurmus
valizin icinde kalacak o yuzden bisey olacagini dusunmuyorum kizz o kadar hesaplarsak o zaman bizim giyecegimiz pijamalari gecelikleri bebisi dogumdan sonra ameliyathanede giydirecekler herseyi komple çöpe atmak gerekir ben kilitli posete diger buyuk valizi hazirlayacam memlekette olacagim icin diger kiyafetlerinide tek tek o posetlere koyarim diye dusunuyorum birde ben bu organizerlerden bir tanesine bebegin dogumdan sonra giyecegi kiyafeti battaniyeyi koyup grmsireye verecem diger yedek kiyafetleride kilitli posetlere koyacam kalanorfanuzerlerede kendi kiyafetlerimi koyacam boyle daha hijyenik olur diye

Bende hemen hemen aynılarını koydum koca bir valiz oldu ama hepside gerekli doktor tatilemi geldin dicek

Eklentiler

• 20200918_222208.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 75
Kilitli poşetlerden ben bulamadım canım bulduğum el kadar bişeydi anca biberon falan koyabildim büyük bulabildin mi sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…