Foto atayim seninki hangisiCanım ben de trendyoldan valiz düzenleyici aldım herşey geldi o gelmedi trendyola bildirdim onlarda siparişi iptal etmiş firma yollayamıyor sanırım. İkili olandan mı almıştın 1 alana bir bedava gibi
Ben 10 gün bekledim ama malesef gelmedi. Ben de hastane çantası için onları bekliyordum hala hazırlayamadım. Birisi migrosta büyük kilitli poşetGecen hafta siparis verdim diger urun geldi o gelmedi o zaman pazartesi bi arayim sen kac gun bekledin canim
Benim ki bunun ikilisiydi canımFoto atayim seninki hangisi
Ben aldım ama öyle dantelli olanlardan değil. Lohusam diye bir siteden aldım
Of nefes alamıyorum aksamlari yaaa iki gram yemek yedim sismemek icin iki dilim ekmek hakki vardi onu da yiyemedim ama gel gör ki aksamlari nefes almak çok zorlaşıyor. Oturmak yatmak yayilmak kaykilmak rahat edebileceğim tek bir pozisyon yok yav. 50 gun var daha ağlicam ha. Sadece ben mi boyle sıkıntılıym aksam nefes alamama konusunda? Bir de o kadar çok su içiyorum ki hali hazırda cok su içerdim simdi gebelik ve sicakla artti esim icmezdi o da icer oldu 2 gunde bir damacana bitiriyoruz. Ins sut olur da ise yarar. Gece kalkıp 3 kere su içiyorum. Sekerim de normal halbuki ama iste.
Ben lcw dan duğmeli duz normal pijama aldim süslü değil. Sunu com sevdim once görsem sunu alırdım size de yollim TRENDYOLMİLLA Tavşan Desenli Dokuma Pijama Takımı THMAW21PT0048 | Trendyol yikayinca cekiyor yazmislar ama dikkat etmek gerek
çok mantıklı yapmışsın canım. ben de set almazsam tuhaf mı kaçar diye düşünüyodum. boş yere yük taşımak gibi geliyo set almak.set almadım ben sonradan kullanılmıyor çünkü. normal bir gecelik ve önden düğmli pijama aldım.
Kızlar naçizane tavsiyem böyle setleri hastaneye götürmektense kilitli poşet yada buzdolabı poşetine koymanız malum virüs birçok heves kursağımızda kaldı ama napalım. Bende anneme bi sürü kese diktirdim ama hiç birini götürmicem. Kilitli poşetlere koyucam eve gelince direk çöpe. Bebeği koyacakları hastane beşiğinin içine örtü diktik mesela onuda hastanede bırakıcam getirmicem. Herşeyi en minimumda götürücem tek avantajım evle hastane arası arabayla 2 dk. Lazım olursa eşim gider alır.Ben 10 gün bekledim ama malesef gelmedi. Ben de hastane çantası için onları bekliyordum hala hazırlayamadım. Birisi migrosta büyük kilitli poşet
Benim de aynı. nefes alıyorum çok şükür ama akşam siskinlikten doğru duzgun oturamiyorum koltukta. Hiç bir pozisyon rahatlatmiyor. Uykumlarimda yarım hep.yatakta da donemiyorum rahat edemiyorum. Şimdi gece ortası uyandım salona geçtim mesela uyumak mümkün değil. Siskinlikten değil bu sefer sürekli su içip tuvalete kalkmakta uykum kaçtı.Of nefes alamıyorum aksamlari yaaa iki gram yemek yedim sismemek icin iki dilim ekmek hakki vardi onu da yiyemedim ama gel gör ki aksamlari nefes almak çok zorlaşıyor. Oturmak yatmak yayilmak kaykilmak rahat edebileceğim tek bir pozisyon yok yav. 50 gun var daha ağlicam ha. Sadece ben mi boyle sıkıntılıym aksam nefes alamama konusunda? Bir de o kadar çok su içiyorum ki hali hazırda cok su içerdim simdi gebelik ve sicakla artti esim icmezdi o da icer oldu 2 gunde bir damacana bitiriyoruz. Ins sut olur da ise yarar. Gece kalkıp 3 kere su içiyorum. Sekerim de normal halbuki ama iste.
Adanadaym asiri sicak klimayi kapatamiyorm bunaliyorm kapaninca 1.30 da yattım 3 te kalktim ve geri dalamiyormBenim de aynı. nefes alıyorum çok şükür ama akşam siskinlikten doğru duzgun oturamiyorum koltukta. Hiç bir pozisyon rahatlatmiyor. Uykumlarimda yarım hep.yatakta da donemiyorum rahat edemiyorum. Şimdi gece ortası uyandım salona geçtim mesela uyumak mümkün değil. Siskinlikten değil bu sefer sürekli su içip tuvalete kalkmakta uykum kaçtı.
Nefes konusunda ben şöyle düşündüm, istanbuldayken mumkun değil alamiyordum sıcak bir yandan hava kalitesi bir yandan. Hangi şehirdesin bilmiyorum. Şimdi İrlanda'da hem isi düşük hem oksijen bol nefes sorunu yok ama söylediğin diğer tüm sorunlar var
Benimde bacak ağrısından uykum kaçtı. Yatakta sağa sola döndüm uykum gelmedi maalesefBenim de aynı. nefes alıyorum çok şükür ama akşam siskinlikten doğru duzgun oturamiyorum koltukta. Hiç bir pozisyon rahatlatmiyor. Uykumlarimda yarım hep.yatakta da donemiyorum rahat edemiyorum. Şimdi gece ortası uyandım salona geçtim mesela uyumak mümkün değil. Siskinlikten değil bu sefer sürekli su içip tuvalete kalkmakta uykum kaçtı.
Nefes konusunda ben şöyle düşündüm, istanbuldayken mumkun değil alamiyordum sıcak bir yandan hava kalitesi bir yandan. Hangi şehirdesin bilmiyorum. Şimdi İrlanda'da hem isi düşük hem oksijen bol nefes sorunu yok ama söylediğin diğer tüm sorunlar var
Aynısından aldım ama instagramdan , 2 günde elime ulaştı , çok güzel çok beğendimFoto atayim seninki hangisi
Bacım en önemli şeyi unutmuşsun amaKızlar hastaneye götüreceklerini yazdım, ayarladım.lohusa tacim ve susleri hastaneye sorarak goturecegim..
Ben kilitli posette almistim Migrosu evet ben demiştim ben memlekete gidecegim icin diger kiyafetleeinide kilitli posetlere koyacam olmadi sende hastane cantani oyle hazirlarsin eger duzenleyici alamazsan egerki benimkide gelmezse ben hastane cantasinida o sekilde hazirlarim bi bakacam durumaBen 10 gün bekledim ama malesef gelmedi. Ben de hastane çantası için onları bekliyordum hala hazırlayamadım. Birisi migrosta büyük kilitli poşet
hangi sayfa canim instagramdakiler fiyati ucurmusAynısından aldım ama instagramdan , 2 günde elime ulaştı , çok güzel çok beğendim
valizin icinde kalacak o yuzden bisey olacagini dusunmuyorum kizz o kadar hesaplarsak o zaman bizim giyecegimiz pijamalari gecelikleri bebisi dogumdan sonra ameliyathanede giydirecekler herseyi komple çöpe atmak gerekirKızlar naçizane tavsiyem böyle setleri hastaneye götürmektense kilitli poşet yada buzdolabı poşetine koymanız malum virüs birçok heves kursağımızda kaldı ama napalım. Bende anneme bi sürü kese diktirdim ama hiç birini götürmicem. Kilitli poşetlere koyucam eve gelince direk çöpe. Bebeği koyacakları hastane beşiğinin içine örtü diktik mesela onuda hastanede bırakıcam getirmicem. Herşeyi en minimumda götürücem tek avantajım evle hastane arası arabayla 2 dk. Lazım olursa eşim gider alır.
Bende hemen hemen aynılarını koydum koca bir valiz olduKızlar hastaneye götüreceklerini yazdım, ayarladım.lohusa tacim ve susleri hastaneye sorarak goturecegim..
Kilitli poşetlerden ben bulamadım canım bulduğum el kadar bişeydi anca biberon falan koyabildim büyük bulabildin mi senKızlar naçizane tavsiyem böyle setleri hastaneye götürmektense kilitli poşet yada buzdolabı poşetine koymanız malum virüs birçok heves kursağımızda kaldı ama napalım. Bende anneme bi sürü kese diktirdim ama hiç birini götürmicem. Kilitli poşetlere koyucam eve gelince direk çöpe. Bebeği koyacakları hastane beşiğinin içine örtü diktik mesela onuda hastanede bırakıcam getirmicem. Herşeyi en minimumda götürücem tek avantajım evle hastane arası arabayla 2 dk. Lazım olursa eşim gider alır.
Benimde bu ilgimi cekmistiBen lcw dan duğmeli duz normal pijama aldim süslü değil. Sunu com sevdim once görsem sunu alırdım size de yollim TRENDYOLMİLLA Tavşan Desenli Dokuma Pijama Takımı THMAW21PT0048 | Trendyol yikayinca cekiyor yazmislar ama dikkat etmek gerek
plastikçilerde poletçilerde falan satılıyor. ben de oralarda buldumKilitli poşetlerden ben bulamadım canım bulduğum el kadar bişeydi anca biberon falan koyabildim büyük bulabildin mi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?