yoo gayet normalBende hemen hemen aynılarını koydum koca bir valiz olduama hepside gerekli doktor tatilemi geldin dicek
Düzenseverler adlı sayfadan 35 TL ye aldım canımBen kilitli posette almistim Migrosu evet ben demiştim ben memlekete gidecegim icin diger kiyafetleeinide kilitli posetlere koyacam olmadi sende hastane cantani oyle hazirlarsin eger duzenleyici alamazsan egerki benimkide gelmezse ben hastane cantasinida o sekilde hazirlarim bi bakacam duruma
hangi sayfa canim instagramdakiler fiyati ucurmus
valizin icinde kalacak o yuzden bisey olacagini dusunmuyorum kizz o kadar hesaplarsak o zaman bizim giyecegimiz pijamalari gecelikleri bebisi dogumdan sonra ameliyathanede giydirecekler herseyi komple çöpe atmak gerekirben kilitli posete diger buyuk valizi hazirlayacam memlekette olacagim icin diger kiyafetlerinide tek tek o posetlere koyarim diye dusunuyorum birde ben bu organizerlerden bir tanesine bebegin dogumdan sonra giyecegi kiyafeti battaniyeyi koyup grmsireye verecem diger yedek kiyafetleride kilitli posetlere koyacam kalanorfanuzerlerede kendi kiyafetlerimi koyacam boyle daha hijyenik olur diye
Gule gule kullan canim benimkide umarim gelirDüzenseverler adlı sayfadan 35 TL ye aldım canım
Yetişir canım zamanın var nasılsaGule gule kullan canim benimkide umarim gelir
Kullan at çamaşır aldim ,çok rahat dedi kullananlar.2 paket aldim hatta...Bacım en önemli şeyi unutmuşsun amadoğumdan sonra yoğun bi kanama oluyorya, hani hasta bezi ?
2 aydan sonra oluyor o da elde tutma şeklinde değil. sadece gözleriyle takip ediyorlar. bilinçli olmuyorlar.Kızlar yeni doğan bebeklerine nasil oyuncak kullanabiliriz
Ve nezaman kullaniriz kaç ayliktan sonra
göster yapacagiz anladim2 aydan sonra oluyor o da elde tutma şeklinde değil. sadece gözleriyle takip ediyorlar. bilinçli olmuyorlar.
Kuzum kıyafetleri makinede yıkayabiliosun onlar sıkıntı değil ama bu organizerlerden ben aldım makineye attım çöp çıktı o yüzden dedim poşeti çöpe atarsın en azından diye. Ama tabi her malın kalitesi ayrı belki sizinki kaliteli çıkar makinede bozulmaz bilemedimBen kilitli posette almistim Migrosu evet ben demiştim ben memlekete gidecegim icin diger kiyafetleeinide kilitli posetlere koyacam olmadi sende hastane cantani oyle hazirlarsin eger duzenleyici alamazsan egerki benimkide gelmezse ben hastane cantasinida o sekilde hazirlarim bi bakacam duruma
hangi sayfa canim instagramdakiler fiyati ucurmus
valizin icinde kalacak o yuzden bisey olacagini dusunmuyorum kizz o kadar hesaplarsak o zaman bizim giyecegimiz pijamalari gecelikleri bebisi dogumdan sonra ameliyathanede giydirecekler herseyi komple çöpe atmak gerekirben kilitli posete diger buyuk valizi hazirlayacam memlekette olacagim icin diger kiyafetlerinide tek tek o posetlere koyarim diye dusunuyorum birde ben bu organizerlerden bir tanesine bebegin dogumdan sonra giyecegi kiyafeti battaniyeyi koyup grmsireye verecem diger yedek kiyafetleride kilitli posetlere koyacam kalanorfanuzerlerede kendi kiyafetlerimi koyacam boyle daha hijyenik olur diye
İkeade 2.5 ltlikler var onlar epey büyük o olmazsada en büyük boy buzrolabı poşetine koyucam kısmetse.Kilitli poşetlerden ben bulamadım canım bulduğum el kadar bişeydi anca biberon falan koyabildim büyük bulabildin mi sen
sakinleştirmek için her yol mübah. ama bazen oluyorki susmuyorlar o zaman bir stres oluyor insan ama alışıyorsun çaresizce.göster yapacagiz anladim
Birde cok ağlarsa napacaz
Oturur bende aglarim giibme geliyor
Benim suan karsi dairemde yenidogan bebek var gorsen hic susumuyor.sakinleştirmek için her yol mübah. ama bazen oluyorki susmuyorlar o zaman bir stres oluyor insan ama alışıyorsun çaresizce.
2-3hafta erken baya o kıvama gelmiyor çoğu bebek. ben görsel hafıza kartları koyuyordum yanına onlara bakıyordu. belirli dakikalarda değiştiriyordum resmiBen 2-3 haftalıkkten montessori munari mobil ile başlıycam bi de karnının üstüne koymak çok faydalı boyunlarını kaldırmaları için mutlaka teşvik edilmesi lazım. Az az başlayıp zamanla artması gerekiyo.
Canım ilk haftalardan sonra takip ettigim yeni dogum yapanlar önce bu kartlari yanlarina koyarak algi gelisimini sağlıyor sonra 2 aylik falan oluncada bu hışırtılı kitaplar cok ilgi cekici oluyormusKızlar yeni doğan bebeklerine nasil oyuncak kullanabiliriz
Ve nezaman kullaniriz kaç ayliktan sonra
gormustum bunlarıCanım ilk haftalardan sonra takip ettigim yeni dogum yapanlar önce bu kartlari yanlarina koyarak algi gelisimini sağlıyor sonra 2 aylik falan oluncada bu hışırtılı kitaplar cok ilgi cekici oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?