2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Düzenseverler adlı sayfadan 35 TL ye aldım canım

Eklentiler

• 33E110CD-1A0D-4030-901C-E5EDED1DE82A.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar el ve ayak baskilari cok hosuma gidiyor alan varmi veya baska fikri olan varmi bi arkadas organik boylardan yapmisti el ve ayak izini

Iyi pazarlar kızlar benim için ekşınlı bir sabahti biliyorsunuz hafta ici karyolamız gelmişti ama benim gözüm bu ekledigim sepet beşik lerdeydi araştırdım 1800tl den aşağı bulamadım sıfırını bende 2.el aldim.bunlar int bulduğum resimler içi şu ortadaki gibi.Yikamak için makinaya attım çok sevimli

Eklentiler

• Screenshot_20200920-090413_Chrome.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 50
  • 20200920_141545.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 54
  • 20200920_141531.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar yeni doğan bebeklerine nasil oyuncak kullanabiliriz
Ve nezaman kullaniriz kaç ayliktan sonra

Kuzum kıyafetleri makinede yıkayabiliosun onlar sıkıntı değil ama bu organizerlerden ben aldım makineye attım çöp çıktı o yüzden dedim poşeti çöpe atarsın en azından diye. Ama tabi her malın kalitesi ayrı belki sizinki kaliteli çıkar makinede bozulmaz bilemedim
Kilitli poşetlerden ben bulamadım canım bulduğum el kadar bişeydi anca biberon falan koyabildim büyük bulabildin mi sen
İkeade 2.5 ltlikler var onlar epey büyük o olmazsada en büyük boy buzrolabı poşetine koyucam kısmetse.

Ben daha bebeğin hiç bişiyini hazırlamadım sadece dün kıyafetlerini yıkadık ütüledik yerleştirmedim bile daha sadece hurçladım benim durumum vahim biraz çünkü evimi satamadım dolayısıyla ev alıp taşınamadım annemde kalıcam orayada gitme süresini eşim uzattıkça uzatıo hala bir düzenim oluşmadı bnm gibi düzen hastası birinin böle düzensiz kalması beni iyice bunalıma soktu hiçbişi yapmak istemiyorum kurban olduğum Allahım bana tez zamanda yardım etsin inşAllah

Ben 2-3 haftalıkkten montessori munari mobil ile başlıycam bi de karnının üstüne koymak çok faydalı boyunlarını kaldırmaları için mutlaka teşvik edilmesi lazım. Az az başlayıp zamanla artması gerekiyo.

2-3hafta erken baya o kıvama gelmiyor çoğu bebek. ben görsel hafıza kartları koyuyordum yanına onlara bakıyordu. belirli dakikalarda değiştiriyordum resmi

Kızlar yeni doğan bebeklerine nasil oyuncak kullanabiliriz
Ve nezaman kullaniriz kaç ayliktan sonra
Canım ilk haftalardan sonra takip ettigim yeni dogum yapanlar önce bu kartlari yanlarina koyarak algi gelisimini sağlıyor sonra 2 aylik falan oluncada bu hışırtılı kitaplar cok ilgi cekici oluyormus

Eklentiler

• Screenshot_20200920-153154_Trendyol.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20200920-153147_Trendyol.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 34
Ben hastane çantasını hazırladım bebeğe koyduğum her şeyi kilitli poşetlere koydum üstüne de içinde ne varsa yazdım. Yanımda birde bebek çantasını götürücem ona da mama şırınga cüzdanımı falan koymayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…