2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba kızlar
Bebişin kıyafetlernı yıkıcam fakat ne marka ne alsam bilemedim. Çamaşır deterjanı ne aldınız önerileriniz neler ??
Bir de şampuan ve biberon temızleyıcı ne marka aldınız ??

Anne çantası ne aldınız sırt çantası olarak yanı. Hala karar veremedim

Hastane çantasında bebek kıyafetlerin hepsini kilitli posete koydum. Kendime ait olanları da yine ayrı posete koydum öyle yerlestirdim. Eşim direk ebeye minik posetlerden verecek takım olarak hazırladık. İçinde gerekli herşey var öyle giydirirler.
Bu arada karnınızın aşağı indiğini hissediyor musunuz? Benimki öyle, sanki butun ağırlık kasiklarimin üzerine geldi, idrar torbama baskı yapıyor. Önceden mideme doğru yukarda hissederdim, şimdi aşağıda.

Merhaba kızlar
Bebişin kıyafetlernı yıkıcam fakat ne marka ne alsam bilemedim. Çamaşır deterjanı ne aldınız önerileriniz neler ??
Ben bu ikisini almayı düşünüyorum

Eklentiler

• B053ED35-7295-4D20-84FF-49621A53778B.webp
    25 KB · Görüntüleme: 22
  • D1126A8E-5E11-42EF-9CB3-676A3E22DB86.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 19
Merhaba kızlar
Ben çamaşır deterjanı olarak non bio persil aldim. Kendimizinde bebeğinde çamaşırlarını öyle yikayacagiz. Biyolojik olmayan sıvı deterjan. Sabun tozu da alabilirim kararsız kaldım temizler mi bilemedim. Bebe şampuanı olarak da Evy baby hipoalerjenik şampuan aldım sls paraben boya silikon vs içermiyor. Krem olarak da Sudocrem bebek bakım kremi aldım.

Merhaba kızlar
Çamaşır deterjanı almadım annem kendi yaptı kalıp sabundan onu kullandık. Biberon temizleyici baby me aldım e-bebek markası. Şampuanını arkadaşım aldı sebamed almış bende onu istiodum açıkcası.

Merhaba kızlar
deterjan olarak baby me granül ve yumuşatıcı
şampuan mustela yenidoğan set
biberon temizleyici green mum

Benim de aşağı indi baya hissediyorum hareketlerim ister istemez yavaşladı bir hafta önce bya ceylan gibiymişim

Kızlar bneim arkadaşım hastanede gozetim altinda
Erken dogum olmasin diye ugrasiyrolarmis
Doktor 1ay erteleyebilrisek ertelemeye calisalim demis
Serum ve ntsde

Merhaba kızlar
Ben çamaşır deterjanı olarak siveno şampuan mustela köpük yenidoğan şampuanı sabunu da mustela aldım. Pişik kremi bübchen. Önceden mustela pişik kremi kullanıyodım ama uçmuş fiyatı. Biberon temizleyici de unibaby

Merhaba kızlar
Deterjan -Unibaby yenidoğan sıvı çamaşır sabunu (beyaz kapak )+incia marka
Göğüs ucu krem -incia göğüs ucu jel krem +gümüş kapak
Bebek şampuanı -Hipp baby shampoo
Bebek biberon emzik temizleyici -üni baby
Bebek pişik kremi-incia baby care diaper rash 60 ml+minoris pişik kremi birde saf zeytinyağı yakıp pıs pısli şişeye koyacağım
Bebek yağı -Bio baby bebek yağı
Benim aldığım tüm markalar bunlar canım Hepsini araştırarak aldim

Trendyolda pullulardan aldım canım baya geniş ve çok şık çok seviyordum goruyordum bir tanede weego marka düz gri aldım
Bende gold pullu aldım 150₺ ye ama eve geldı fermuarları cok dandık geldi bir de yanlarındakı cepler lastıklı degıl ııcne bırsey koyunca yanlarına bırsey koyamıyorsun geri iade edicem sanırım vok şıklar ama gerçekten

Mühendis beyden mı araştırdın cnm ınstagramda . Bebek sampuanı mustela alayım diyorum yenı doğan ıcın ama çamaşır ıcın karar veremedim uninbaby ıceriği temizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…