Merhaba kızlar
Bebişin kıyafetlernı yıkıcam fakat ne marka ne alsam bilemedim. Çamaşır deterjanı ne aldınız önerileriniz neler ??
Bir de şampuan ve biberon temızleyıcı ne marka aldınız ??
Ben hastane çantasını hazırladım bebeğe koyduğum her şeyi kilitli poşetlere koydum üstüne de içinde ne varsa yazdım. Yanımda birde bebek çantasını götürücem ona da mama şırınga cüzdanımı falan koymayı düşünüyorum.
Hastane çantasında bebek kıyafetlerin hepsini kilitli posete koydum. Kendime ait olanları da yine ayrı posete koydum öyle yerlestirdim. Eşim direk ebeye minik posetlerden verecek takım olarak hazırladık. İçinde gerekli herşey var öyle giydirirler.
Bu arada karnınızın aşağı indiğini hissediyor musunuz? Benimki öyle, sanki butun ağırlık kasiklarimin üzerine geldi, idrar torbama baskı yapıyor. Önceden mideme doğru yukarda hissederdim, şimdi aşağıda.
Merhaba kızlar
Bebişin kıyafetlernı yıkıcam fakat ne marka ne alsam bilemedim. Çamaşır deterjanı ne aldınız önerileriniz neler ??
Merhaba kızlar
Ben çamaşır deterjanı olarak non bio persil aldim. Kendimizinde bebeğinde çamaşırlarını öyle yikayacagiz. Biyolojik olmayan sıvı deterjan. Sabun tozu da alabilirim kararsız kaldım temizler mi bilemedim. Bebe şampuanı olarak da Evy baby hipoalerjenik şampuan aldım sls paraben boya silikon vs içermiyor. Krem olarak da Sudocrem bebek bakım kremi aldım.
Merhaba kızlar
Çamaşır deterjanı almadım annem kendi yaptı kalıp sabundan onu kullandık. Biberon temizleyici baby me aldım e-bebek markası. Şampuanını arkadaşım aldı sebamed almış bende onu istiodum açıkcası.
Çamaşır deterjanı almadım annem kendi yaptı kalıp sabundan onu kullandık. Biberon temizleyici baby me aldım e-bebek markası. Şampuanını arkadaşım aldı sebamed almış bende onu istiodum açıkcası.
Merhaba kızlar
Hastane çantasında bebek kıyafetlerin hepsini kilitli posete koydum. Kendime ait olanları da yine ayrı posete koydum öyle yerlestirdim. Eşim direk ebeye minik posetlerden verecek takım olarak hazırladık. İçinde gerekli herşey var öyle giydirirler.
Bu arada karnınızın aşağı indiğini hissediyor musunuz? Benimki öyle, sanki butun ağırlık kasiklarimin üzerine geldi, idrar torbama baskı yapıyor. Önceden mideme doğru yukarda hissederdim, şimdi aşağıda.
Kızlar bneim arkadaşım hastanede gozetim altinda
Erken dogum olmasin diye ugrasiyrolarmis
Doktor 1ay erteleyebilrisek ertelemeye calisalim demis
Serum ve ntsde
Merhaba kızlar
Ben çamaşır deterjanı olarak siveno şampuan mustela köpük yenidoğan şampuanı sabunu da mustela aldım. Pişik kremi bübchen. Önceden mustela pişik kremi kullanıyodım ama uçmuş fiyatı. Biberon temizleyici de unibaby
Merhaba kızlar
Kızlar bneim arkadaşım hastanede gozetim altinda
Erken dogum olmasin diye ugrasiyrolarmis
Doktor 1ay erteleyebilrisek ertelemeye calisalim demis
Serum ve ntsde
Bende gold pullu aldım 150₺ ye ama eve geldı fermuarları cok dandık geldi bir de yanlarındakı cepler lastıklı degıl ııcne bırsey koyunca yanlarına bırsey koyamıyorsun geri iade edicem sanırım vok şıklar ama gerçekten